01 Aralık 2016, Perşembe 16:04:01

THY bir uçağını daha filodan çıkardı

Türk Hava Yolları (THY), Anadolujet renkleriyle uçan bir adet Boeing B737-800 tipi uçağını daha filosundan çıkardı.
  • Bır zamandır burda yazılan yorumları okuyorum, insanlar ne kadar kotu yorumlar yaziyor. Yani bir baska sirkette boyle konusan, ona buna laf atan, cirkef bir ortam havasi var. Ozellikle de THY kurumunun kabin ekiplerinde cok laf, bol dedikodu ... hepsini gectim burda ulusal havayolumuz THY den konusuyoruz. Bu kadar felaket tellalcisi olmayalim arkadaslarim, hirslarimizi, kizginliklarimizi kuruma degil sahislara yapalim. Ticarettir olur bu inisler cikislar. THY batmaz hic bir sekilde Basbakanlik Ozellestirme elinde! Ama, durumunun kotuye gitmesini istemek, batmasini istemek kime ne kazandirir? Bir cok insan isinden olur. Unutmayin, kinle nefretle sizin basiniza gelenler duzelmicek... Sag duyulu olalim, kotu gunler de elbet bir gun gelip gececek.... saglicakla kalin
  • panic yok, normaldir her sektorde inisli cikisli zamanlar olur. Ticaretin dogasinda bunlar vardir. isler iyigider yeni eleman ise alirsin, krizler cikar isler zayiflar fazla elemani isten cikarirsin, daha sonar isler duzelince geri alirsin. niye bosu bosuna kotu niyet tellalligi yapiyorsunuz. THY batarsa kimin isine gelecek ?? bir suru insan isinden olacak o zaman bir tarafiniza mutluluktan kinami yakacaksiniz .
  • Memlekette ne batmadiki
  • Seferleri ne olacak?
  • iyi de bu uçak Sun express filosundan. Anadolu Jet adına uçuyordu.
  • Eskiden THY bir uçak daha filosuna kattı duyardık şimdi tam tersi.Artık THY 1000 kişi daha çıkardı duyacağız heralde.
  • Yetmez ama evet.
  • koskoca devi ne hale getirdiler !! geri verebildiklerini veriyor veremediklerini ayt d eorda urda yatırıyor. thy acilen hızla küçlümesi lazım mesela ilk etatpta 80 ucak filodan çıkmalı!!
  • Nadasa bırakmak denir buna. Olmaz bişey. Köylerde hep yaparlar
  • Sunex in yeni ucaları geleceği icin eski ve kiralık olanlardan elden cıkarıyor. Ucaklar anadolujet yaptigi icin filoda görünüyordu

BBAM şirketinden wet lease olarak alınan TC-SAU kuyruk tescilli Boeing B737-800 tipi uçak, filodan çıkarıldı.

2008 yılında filoya katılan TC-SAU kuyruk tescilli Boeing B737-800 tipi uçak, SunExpress ve Anadolujet operasyonlarında kullanılıyordu.

Bu uçağın filodan çıkarılmasıyla birlikte Anadolujet filosundaki uçak sayısı 34 olurken, THY'nin toplam uçak sayısı 334 olarak güncellendi.

tc-sau ayt090515

THY bir uçağını daha filodan çıkardı

Yorumlar Tüm Yorumlar (47)

Havacı ~ 7 yıl önce
Bır zamandır burda yazılan yorumları okuyorum, insanlar ne kadar kotu yorumlar yaziyor. Yani bir baska sirkette boyle konusan, ona buna laf atan, cirkef bir ortam havasi var. Ozellikle de THY kurumunun kabin ekiplerinde cok laf, bol dedikodu ... hepsini gectim burda ulusal havayolumuz THY den konusuyoruz. Bu kadar felaket tellalcisi olmayalim arkadaslarim, hirslarimizi, kizginliklarimizi kuruma degil sahislara yapalim. Ticarettir olur bu inisler cikislar. THY batmaz hic bir sekilde Basbakanlik Ozellestirme elinde! Ama, durumunun kotuye gitmesini istemek, batmasini istemek kime ne kazandirir? Bir cok insan isinden olur. Unutmayin, kinle nefretle sizin basiniza gelenler duzelmicek... Sag duyulu olalim, kotu gunler de elbet bir gun gelip gececek.... saglicakla kalin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Havaci ~ 7 yıl önce
panic yok, normaldir her sektorde inisli cikisli zamanlar olur. Ticaretin dogasinda bunlar vardir. isler iyigider yeni eleman ise alirsin, krizler cikar isler zayiflar fazla elemani isten cikarirsin, daha sonar isler duzelince geri alirsin. niye bosu bosuna kotu niyet tellalligi yapiyorsunuz. THY batarsa kimin isine gelecek ?? bir suru insan isinden olacak o zaman bir tarafiniza mutluluktan kinami yakacaksiniz .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Memlrket ~ 7 yıl önce
Memlekette ne batmadiki

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gotham ~ 7 yıl önce
Seferleri ne olacak?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rugyu ~ 7 yıl önce
iyi de bu uçak Sun express filosundan. Anadolu Jet adına uçuyordu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TR ~ 7 yıl önce
Eskiden THY bir uçak daha filosuna kattı duyardık şimdi tam tersi.Artık THY 1000 kişi daha çıkardı duyacağız heralde.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sorry ~ 7 yıl önce
i am so sorry but yes, at least 1200-1500 people will retired/fired:(
THY ~ 7 yıl önce
Boş oturan çok be gülüm
Evet ~ 7 yıl önce
Yetmez ama evet.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yazık ~ 7 yıl önce
koskoca devi ne hale getirdiler !! geri verebildiklerini veriyor veremediklerini ayt d eorda urda yatırıyor. thy acilen hızla küçlümesi lazım mesela ilk etatpta 80 ucak filodan çıkmalı!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Nadas ~ 7 yıl önce
Nadasa bırakmak denir buna. Olmaz bişey. Köylerde hep yaparlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sxs ~ 7 yıl önce
Sunex in yeni ucaları geleceği icin eski ve kiralık olanlardan elden cıkarıyor. Ucaklar anadolujet yaptigi icin filoda görünüyordu

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000