14 Temmuz 2016, Perşembe 16:44:23

THY'nin bir uçağı daha yola çıktı

Türk Hava Yolları'nın yeni uçağı filoya katılmak üzere Amerika Birleşik Devletleri'nden (ABD) yola çıktı.
  • Az ve oz: cok begendim.
  • Hayirli ve helal olsun. Kisa zaman icinde Kacinci ucak acaba. Sayiyi kaybetim. Keyifli emniyetli ucuslar dilerim. Kazasiz belasiz insallah
  • Ne kadar harflere serilere takık arkadaşlar var bilen bilmeyen herkes konuşuyor sabah kalkıp akşam yatıp komple teorileri üretiyoruz bu çok bilen arkadaşlara acaba siparişler verilirken neden danışmadılar hayret doğrusu THY hayırlı uçuşlar olsun dünyada finans krizleri yaşanırken Türkiye uçak alıyor bu uçakları beğenmeyenler binmesinler bu kadar basit
  • JZ. tescilleri egitim ucaklarinda. Dolayisiyla 737'ler de Lxx tescili ile devam edecek.
  • Geçen yılki toplam sipariş oranları herşeyi açıklıyor. 320 iki katı sipriş aldı 737'nin. Pegasus 320 alınca şaşırmıştım. Daha geç üretimine başlanan 320 ailesi 737yi toplam satışta geçecektir. Geniş gövdede 77 ve 87 lider.
  • İyi günlerde iyi uçuşlar dileğimle..Umarım Jvz ve jz ler geldikçe jf serisi ve eski Airbus A 320 ler Anadolujete geçer... Anadolujetin İstanbul Ankara dışında İzmir Antalya Bursa Adana ve Kocaeli yi hub yapması kolaylaşır
  • Lufthansa 737'leri tamamen filodan çıkardı ve yerine çok daha ekonomik olan A320 neo sülalesine yöneldi, globally foss yankeelere para kaptırıp zarar etmeye devam diyor. Pes arkadaş, bu ne aymazlık, bu ne gaflet, bu ne hıyanet.
  • jz bittikten sonra ?
  • Neden 320 ; Londra , Paris , Berlin , Venedik , Barselona vs yatılarının hepsini yaparken ; 37 Duala , Niamey , Akra , Abijan , Nairobi vs yapıyor. Bakın Sabiha yatı ve Anadolujet kısmına girmiyorum bile. Rica ediyorum bir bilen ağabeyim açıklasın.
  • Hadi hayırlı olsun :)

Türk Hava Yolları (THY) Boeing firmasından sipariş ettiği bir adet B737-800 tipi uçağını daha almaya hazırlanıyor.

Boeing'in Seattle'daki tesislerinden bugün havalanan THY'nin TC-JVY kuyruk tescili yeni uçağının yarın Atatürk Havlimanı'nda olması bekleniyor.

Seattle'dan Goose Bay'a giden TC-JVY tescilli uçak, buradan da havalanarak İzlanda'nın Keflavik kentinde duraklayacak. Ardından İstanbul'a gelmek üzere yola çıkacak. TC-JVY tescili uçakla birlikte THY filosundaki B737-800 tipi uçak sayısı 73'e yükselmiş olacak.

Öte yandan önümüzdeki günlerde filoya katılacak TC-JVZ kuyruk tescilli B737-800'den sonra THY'nin JV tescili bitmiş olacak. Bundan sonraki uçaklar ise TC-JZ* tescilleri ile filoya dahil olacak.

©AirportHaber

THY'nin bir uçağı daha yola çıktı

Yorumlar Tüm Yorumlar (29)

P. ~ 8 yıl önce
Az ve oz: cok begendim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Thy fan ~ 8 yıl önce
Hayirli ve helal olsun. Kisa zaman icinde Kacinci ucak acaba. Sayiyi kaybetim. Keyifli emniyetli ucuslar dilerim. Kazasiz belasiz insallah

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mustafa Başer ~ 8 yıl önce
Ne kadar harflere serilere takık arkadaşlar var bilen bilmeyen herkes konuşuyor sabah kalkıp akşam yatıp komple teorileri üretiyoruz bu çok bilen arkadaşlara acaba siparişler verilirken neden danışmadılar hayret doğrusu THY hayırlı uçuşlar olsun dünyada finans krizleri yaşanırken Türkiye uçak alıyor bu uçakları beğenmeyenler binmesinler bu kadar basit

Yanıtla

Kalan karakter 1000
JZ.. ~ 8 yıl önce
JZ. tescilleri egitim ucaklarinda. Dolayisiyla 737'ler de Lxx tescili ile devam edecek.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
320vs737 ~ 8 yıl önce
Geçen yılki toplam sipariş oranları herşeyi açıklıyor. 320 iki katı sipriş aldı 737'nin. Pegasus 320 alınca şaşırmıştım. Daha geç üretimine başlanan 320 ailesi 737yi toplam satışta geçecektir. Geniş gövdede 77 ve 87 lider.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İzmirli ~ 8 yıl önce
İyi günlerde iyi uçuşlar dileğimle..Umarım Jvz ve jz ler geldikçe jf serisi ve eski Airbus A 320 ler Anadolujete geçer... Anadolujetin İstanbul Ankara dışında İzmir Antalya Bursa Adana ve Kocaeli yi hub yapması kolaylaşır

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kocaeli ~ 8 yıl önce
Bursa ve Adana gibi merkezleri hub yapmasini anladık da Kocaeli ne oluyor onu anlamadim. Sabiha Gökçene bu kadar yakin yerde hub mi olur. Istanbul icinde Avr Yakasindan SAW'a gitmek, Kocaelinden SAW'a gitmekten 3-4 kat daha meşakkatli ve uzun zaman aliyor. Kocaelinin havalimani ve hub'ı Sabiha Gokcen zaten var, sanslilar. Gariban kalan geri biraktirilanlar Bursalilar. Bakip gorecegiz. Cok degil 3-4 ucak koysalar Bursanin tum ihtiyacını görür.
AJ ~ 8 yıl önce
Anadolujet yolculari uvey evlat mi?
Aj ~ 8 yıl önce
Aj deki uçakların çoğu eski en yeni uçağı SUO bir yaşında. Kocaeliyi kolay kolay hub yapmaz. Kocaeli halkının kocaelinde havalimanı olduğundan haberi yok..
Objektif / Kocaeli ~ 8 yıl önce
SAW tıkanmış,pisti haşat olmuş.Yeni pist yapımı 2 yıl sonra biter,bitince mevcut pist sökülüp yeniden yapılacak.Al sana 4 sene daha SAW da mevcut çile devam eder.Bu arada KCO devreye girse fena mı olur.
İstenirse Olur ~ 8 yıl önce
Londra çevresinde 6 tane havalimanı var,biri Luton şehrinde.Pariste 4 tane var biri 85 km. uzakta.Moskova çevresinde 4 tane var 5. si gündemde.Eee İstanbula gelelim sadece 2 tane,onlar da ağzına kadar dolu.KCO neden alternatif olmasın,Kartaldan belediye otobüsü çalışıyor havalimanına 4 km. mesafeye kadar,uzatırlar,kapıya kadar gelir.
SUO Cevap ~ 8 yıl önce
Anadolujet'in en yeni uçağı bir yaşındaki TC-SCG'dir. SCD - SCE - SCF de birer yaşında fabrika çıkışlı Anadolujet de görev yapan diğer uçaklardır. TC-SUO ise 15 yaşındadır.
Dankek ~ 8 yıl önce
Lufthansa 737'leri tamamen filodan çıkardı ve yerine çok daha ekonomik olan A320 neo sülalesine yöneldi, globally foss yankeelere para kaptırıp zarar etmeye devam diyor. Pes arkadaş, bu ne aymazlık, bu ne gaflet, bu ne hıyanet.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Operasyoncu ~ 8 yıl önce
Kafa paraya calisiyo foss kafa hersey ekenomi degil turkish zarar ettigi icinmi dunyanin en iyileri en guvenli ucanlari arasinda adamlarin vardir bir bildigi ismi lazim degil bildiginiz havayolu sirketi gocuk govdeyle sefer yapiyo gikiniz cikmiyor olay emniyet hocam a bilmem kac b bilmem kac degil git sen ticaret yap
Pegasus bile ~ 8 yıl önce
A320 neo'ya döndü. Globally foss sen 737 ile zarara ve bunu milletin sırtından çıkarmaya devam.
jz? ~ 8 yıl önce
jz bittikten sonra ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
JZ ~ 8 yıl önce
JZden sonra JA, JN vs bir suru boş harf var. KX'ya baslar, Tx'ye baslar. Harf mi yok. Amerika gibi 3 harf dizisi yerine 4 harf dizisine gecer. Engel yok. TC-XXXX
Txx ~ 8 yıl önce
Txx tkya yakışırdı neden yapmıyor acaba?
Lufthansa ~ 8 yıl önce
Alman farkı bence..
737 F/O ~ 8 yıl önce
Neden 320 ; Londra , Paris , Berlin , Venedik , Barselona vs yatılarının hepsini yaparken ; 37 Duala , Niamey , Akra , Abijan , Nairobi vs yapıyor. Bakın Sabiha yatı ve Anadolujet kısmına girmiyorum bile. Rica ediyorum bir bilen ağabeyim açıklasın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Aynı sistem ~ 8 yıl önce
Kardeşim her şirkette böyledir bu yoldan çıkmış, gerçekte adaletin ve kalkınmanın olmadığı ülkede. Torpilli ve kayırılan tayfa şirketin kaymağını yerken, zor işler garibanların üzerine yıkılır. Bu bilinir, hem de çok iyi bilinir ancak dengeyi sağlamak için ezilen zümreye en ufak bir ayarlama dahi yapılmaz. Çünkü karar vericilerin kendileri de torpillidir ve hakkaniyet, adalet, iş ahlakı zerre kadar umurlarında değildir. Bu ülke kağıt üzerinde ve şekilde müslümandır. Gerçek müslüman (namaz kılan, oruç tutan falan değil) özde müslüman karakteri taşıyan azınlıktadır. Tavsiyem paranı al, güzelce yaşa ve kafanı takmamaya çalış.
Doğru ~ 8 yıl önce
Akkıllı bir arkadaşım zamanında bana şöyle demiştir: "Eğer haksızlıklara dayanamayacaksan ve sessiz kalamayacaksan yönetici, müdür olma". Acı ama durum bu. Tüm güzel anlar gibi avrupadaki, amerikadaki, uzakdoğudaki güzel yatılar geçicidir, boşver. Kalıcı olan kendi vatanında ailenle, arkadaşlarınla, sevdiklerinle huzurlu ve mutlu olabilmendir. Bunu sağlamaya ve korumaya çalış. Bir de sokaktaki masum ve kimsesiz kedi ve köpeklere, heryerde görebileceğin kuşlara yiyecek ver, sevgi göster, tatlı dille birşeyler söyle. Onların sevgi dolu geri dönüşleri ve pozitif enerjileri inan tüm sıkıntılarını unutturacak ve içini sevgi ve huzurla dolduracaktır.
Aeroman ~ 8 yıl önce
Hadi hayırlı olsun :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Isim ~ 8 yıl önce
Bu olayda ismin ne onemi var?
Inanmiyorum ~ 8 yıl önce
Allah icin birisi ciksin su sirketi kurumsallastirsin, kapiyi dogru acma mudurlugu olan tek havayolu thy

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000