15 Şubat 2012, Çarşamba 10:42:57

THY BİR MİLYAR TL ZARAR AÇIKLADI

Türk Hava Yolları, 2011 yılına ait rakamları açıkladı. THY'nin zararı 1 milyar TL olarak ortaya çıktı.
  • Herkes tutturmus bayrak tasiyicimiz, elestirmeyin. Asgari ucretle calisan insanimin verdigi vergiyle hovardalik yapmayin o zaman.Asil ozellestirilmesi gereken THY dir. Etin ne ki, budun ne olsun. Ona buna sponsor ol, hevessiz kabin memuruna 4000 tl aylik ver, kendi insanin Van`da donup yanarken kopek cikinca! kanadi surtecegin meydana uc. Sonucun ne olacagini bekliyordunuz. Umarim birileri biz ne yaptik diye dusunuyordur. Milletin omuzundan dusmeli artik THY.
  • bui YÖNETİMİN ALDIĞI AHların BİLANÇOSUdur.. devamını can-ı yürekten dilerim.. zarar ortada 1.007.542.958/(20.000x12)=4.198 TORPİLLİ AKPli:))))))))))))
  • mamasını kim veriyor bilmiyorum ama THY tarihi boyunca böyle bir zarar açıklamadığına göre, buna sebep olanların başları,emeğiyle bu şirketi ayakta tutanların ahlarıyla MAMAlarının kulakları çok çınlayacak..!ALLAH VAR.bu sonuç YÖNETİMİN ALDIĞI AHLARIN BİLANÇOSUdur..saygılar!
  • YAZIDA BİLE SAÇMALIK VAR.VERGİ MÜDÜRÜNÜN BAŞKAN YANINDA NE İŞİ VAR.DEMEK Kİ AŞAĞIDA PARAF ATAN ZAVALLININ TORPİLİ KÜÇÜK.MUHASEBE BAŞKAN YARDIMCISI YOKSA,MALİ KONTROLÖR VAR,MUHASEBE MÜDÜRÜ VAR.İKİ TORPİLLİ İSİM BÜYÜK BİR BAŞARISIZLIĞA İMZA ATMIŞLAR!KUTLARIM!DEVAMINI DİLERİM.
  • HAYATIMIN 14 YILINI VE SMMM STAJIMI YAKTINIZ.BETER OLUN BETER.!ORTAOKUL MEZUNU BU ŞİRKETTE 12 MİLYAR MAAŞ HİÇBİR ZAMAN ALMADI.TATLI TATLI YEMENİN ACI ACI ÇIKARMASI OLURMUŞ.. TOPUNUZUN MAL VARLIĞINA EL KOYSUNLAR!ŞİRKETİN GİZLİ BİLGİLERİNİ SATMAK SİZDE,YANCILIK SİZDE,DOLANDIRICILIK-YALANCILIK SİZDE.. PİSLİĞİNİZDE BOĞULUN
  • söyle bakalım mamanı kim veriyor senin.acı gerçekler işine gelmedi,belli ki haikatleri asılsız söylemlerinle çarpıtmaya çalışıyorsun anlaşılan.sen kimsin,kimin adamısın,hangi dünyada yaşıyorsun.senin de torpilli yandaş veya rizeli olma ihtimalin çok muhtemel.sana da 2 günde müdürlük falan vererek ağzına bir parmak bal sürdüler galiba bunları şiddetle müdafa ettiğine göre.senin gibi şakşakcıları çok gördük.neyin ne olduğunu 5 yaşındaki çocuklar bile biliyor zaten.merak etme THY masalı yakında bitecek,herşey tatlı bir rüya olarak kalacak.sizleri de kapının önüne birgün koyuverirler.yukarıda allah var.thy balonu artık fena halde gaz kaçırmaya başadı,bu işin sonu pek güzel gözükmüyor.
  • başka şirketin 10 ton yakıtla yaptığı uçuşu 12 tonla yaparsan tabi zarar edersin...
  • Arkadaşlar bir yandaşçılıktır gidiyor..burada çok yzaıyorsunuz diye haklı değilsiniz...TH-TGS-HAVAŞ-ÇELEBİ hiç farketmez...şimdi de geçmişte de hep yandaşlarını çalıştırmıştır...Sizin yaranız bu pastadan faydalanamamanız...Paşa çocukları,yandaş partilerin milletvekillerinin ahbapları alınırken sesiniz çıkmıyordu...Şimdi iktidarda hükümetin yandaşları alınınca eşşek gibi anırıyorsunuz...şimdi alınanlar daha önce kapıdan içeri alınmıyordu...ne oldu?...canınız mı sıkılıyor :) ...dağa çıkın avazınız çıktığınız kadar bağırın...buradaki yorumlarınıza kıs kıs gülüyorum...''eden bulur"...THY büyük bir kamburdan kurtuldu kim ne derse desin,çalışmayıp yatan,sendika ile bir şirketin canına ot tıkayanlar,şimdi evde yün eğiriyorlar...kolay gelsin can
  • sebepsiz yere keyfi olarak havacılıgı bilen bu işe yıllarını,emeğini vermiş dil bilen üniversite mezunu insanları bile işten atıp,acımadan kapının önüne koydunuz tanıdıklarınıza ve yakınlarınıza yer kadro açmak,rizeli hemşerinizi işe almak uğruna birçok masum insanın hakkını yediniz ve bedduasını,ahını aldınız,şirket içinde işi bilen adam bırakmadınız.bu şirketi yakında batıracaksınız zaten çok az kaldı.yaptıgınız bunca yanlıştan sonra işlerinizin yolunda gidecegini mi sanıyorsunuz ?inşalla yabancı birileri bu şirketi satın alırlar da personelin ekmeğiyle oynayan thy yöneticilerini de kapıdışarı ederler ve yaptıklarının aynısını kendileri yaşarlar.etme bulma dünyası.müslümanlıkta haksız yere ekmekle oynamak,zulüm yapmak var mı söyleyin ?
  • baslık dogru arkadasım. yeni parayla 1milyar. eski parayla 1kat tirilyon. 1 milyara 3 sıfır eklersen 1trilyon olur 6 sıfır eklersen 1kat trilyon olur git mat. dersi al
 Türk Hava Yolları, 2011 yılı mali rakamlarını açıkladı. KAP'a gönderilen açıklamada THY, 2011 yılında   1.007.542.958 TL zarar etti.

İşte Türk Hava Yolları'nın 2011 yılındaki mali tablosu...




THY BİR MİLYAR TL ZARAR AÇIKLADI

Yorumlar Tüm Yorumlar (110)

Misafir ~ 12 yıl önce
Herkes tutturmus bayrak tasiyicimiz, elestirmeyin. Asgari ucretle calisan insanimin verdigi vergiyle hovardalik yapmayin o zaman.Asil ozellestirilmesi gereken THY dir. Etin ne ki, budun ne olsun. Ona buna sponsor ol, hevessiz kabin memuruna 4000 tl aylik ver, kendi insanin Van`da donup yanarken kopek cikinca! kanadi surtecegin meydana uc. Sonucun ne olacagini bekliyordunuz. Umarim birileri biz ne yaptik diye dusunuyordur. Milletin omuzundan dusmeli artik THY.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
bui YÖNETİMİN ALDIĞI AHların BİLANÇOSUdur.. devamını can-ı yürekten dilerim.. zarar ortada 1.007.542.958/(20.000x12)=4.198 TORPİLLİ AKPli:))))))))))))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
mamasını kim veriyor bilmiyorum ama THY tarihi boyunca böyle bir zarar açıklamadığına göre, buna sebep olanların başları,emeğiyle bu şirketi ayakta tutanların ahlarıyla MAMAlarının kulakları çok çınlayacak..!ALLAH VAR.bu sonuç YÖNETİMİN ALDIĞI AHLARIN BİLANÇOSUdur..saygılar!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
YAZIDA BİLE SAÇMALIK VAR.VERGİ MÜDÜRÜNÜN BAŞKAN YANINDA NE İŞİ VAR.DEMEK Kİ AŞAĞIDA PARAF ATAN ZAVALLININ TORPİLİ KÜÇÜK.MUHASEBE BAŞKAN YARDIMCISI YOKSA,MALİ KONTROLÖR VAR,MUHASEBE MÜDÜRÜ VAR.İKİ TORPİLLİ İSİM BÜYÜK BİR BAŞARISIZLIĞA İMZA ATMIŞLAR!KUTLARIM!DEVAMINI DİLERİM.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
HAYATIMIN 14 YILINI VE SMMM STAJIMI YAKTINIZ.BETER OLUN BETER.!ORTAOKUL MEZUNU BU ŞİRKETTE 12 MİLYAR MAAŞ HİÇBİR ZAMAN ALMADI.TATLI TATLI YEMENİN ACI ACI ÇIKARMASI OLURMUŞ.. TOPUNUZUN MAL VARLIĞINA EL KOYSUNLAR!ŞİRKETİN GİZLİ BİLGİLERİNİ SATMAK SİZDE,YANCILIK SİZDE,DOLANDIRICILIK-YALANCILIK SİZDE.. PİSLİĞİNİZDE BOĞULUN

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
söyle bakalım mamanı kim veriyor senin.acı gerçekler işine gelmedi,belli ki haikatleri asılsız söylemlerinle çarpıtmaya çalışıyorsun anlaşılan.sen kimsin,kimin adamısın,hangi dünyada yaşıyorsun.senin de torpilli yandaş veya rizeli olma ihtimalin çok muhtemel.sana da 2 günde müdürlük falan vererek ağzına bir parmak bal sürdüler galiba bunları şiddetle müdafa ettiğine göre.senin gibi şakşakcıları çok gördük.neyin ne olduğunu 5 yaşındaki çocuklar bile biliyor zaten.merak etme THY masalı yakında bitecek,herşey tatlı bir rüya olarak kalacak.sizleri de kapının önüne birgün koyuverirler.yukarıda allah var.thy balonu artık fena halde gaz kaçırmaya başadı,bu işin sonu pek güzel gözükmüyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
başka şirketin 10 ton yakıtla yaptığı uçuşu 12 tonla yaparsan tabi zarar edersin...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Arkadaşlar bir yandaşçılıktır gidiyor..burada çok yzaıyorsunuz diye haklı değilsiniz...TH-TGS-HAVAŞ-ÇELEBİ hiç farketmez...şimdi de geçmişte de hep yandaşlarını çalıştırmıştır...Sizin yaranız bu pastadan faydalanamamanız...Paşa çocukları,yandaş partilerin milletvekillerinin ahbapları alınırken sesiniz çıkmıyordu...Şimdi iktidarda hükümetin yandaşları alınınca eşşek gibi anırıyorsunuz...şimdi alınanlar daha önce kapıdan içeri alınmıyordu...ne oldu?...canınız mı sıkılıyor :) ...dağa çıkın avazınız çıktığınız kadar bağırın...buradaki yorumlarınıza kıs kıs gülüyorum...''eden bulur"...THY büyük bir kamburdan kurtuldu kim ne derse desin,çalışmayıp yatan,sendika ile bir şirketin canına ot tıkayanlar,şimdi evde yün eğiriyorlar...kolay gelsin can

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
sebepsiz yere keyfi olarak havacılıgı bilen bu işe yıllarını,emeğini vermiş dil bilen üniversite mezunu insanları bile işten atıp,acımadan kapının önüne koydunuz tanıdıklarınıza ve yakınlarınıza yer kadro açmak,rizeli hemşerinizi işe almak uğruna birçok masum insanın hakkını yediniz ve bedduasını,ahını aldınız,şirket içinde işi bilen adam bırakmadınız.bu şirketi yakında batıracaksınız zaten çok az kaldı.yaptıgınız bunca yanlıştan sonra işlerinizin yolunda gidecegini mi sanıyorsunuz ?inşalla yabancı birileri bu şirketi satın alırlar da personelin ekmeğiyle oynayan thy yöneticilerini de kapıdışarı ederler ve yaptıklarının aynısını kendileri yaşarlar.etme bulma dünyası.müslümanlıkta haksız yere ekmekle oynamak,zulüm yapmak var mı söyleyin ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
baslık dogru arkadasım. yeni parayla 1milyar. eski parayla 1kat tirilyon. 1 milyara 3 sıfır eklersen 1trilyon olur 6 sıfır eklersen 1kat trilyon olur git mat. dersi al

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000