02 Nisan 2013, Salı 10:48:24

THY BİR İLKİ BAŞLATTI

Türk Hava Yolları (THY), yolcu memnuniyetini en üst seviyeye çıkarmak amacıyla uçuşlarda, ‘taze sıkılmış portakal suyu ve ev usulü limonata’ ikram etmeye başladı.
  • Hayatımda, THY'nin sunduğu kadar lezzet limonata içmedim. Nasıl yapıldığını gerçekten merak ediyorum. Satılsa müdavimi olurum.
  • Portakal suyu gerçekten harika. Keşke aynı portakal suyunu marketten satın alma şansımız olsaydı.
  • Kimbilir kimler zengin oluyor bu arada.
  • Bir ucan servis sefi olarak yolcularimiz gayet memnun hem portakal sularindan hemde ucakta ahci bir sef olmasindan dolayi. Umarim maaslarimiz da duzeltilir herkes memnun kalir
  • Kayisi hosafi da var mi
  • gitti viskiler ve yerine ne geliyo...
  • tamam çok güzel bir ugulama ama şu şişelerin şeklinden ötürü drawer'a sığdırmakta güçlük çekiyoruz. dimes kutusu gibi dikdörtgen olsaydı çok iyi olurdur.
  • ucak fiyatlari cikti, o kadar olacak artik...
  • Onu ucakta kabin ekibi sıkmıyor, sıkılmış geliyor ahahahha
  • c vitamini vucutta depolanmaz. fazlasini 15 dakika icinde atarsiniz. bosa hosteslere israr etmeyin az daha doldursana diye. zaten vermezler de...

30 Mart’tan itibaren başlatılan uygulama, yolcular tarafından beğeniyle karşılandı. Meyve suları, Ege ve Akdeniz Bölgesi’ndeki üreticilerden alınan en kaliteli portakal ve limonlar sıkılarak katkısız şekilde hazırlanıyor.

THY, İstanbul çıkışlı her gün yaklaşık 400 uçuşta servis ettiği taze meyve suyu projesi için günde 25 ton portakal kullanarak 6 bin 500 litre portakal suyu hazırlıyor. Şirket aynı şekilde her gün 1 ton limon ile bin 500 litre ev usulü limonata hazırlayarak uçuşlarda yolcularına ücretsiz ikram ediyor.

İstanbul Atatürk Havalimanı’ndaki Turkish Do&Co’ya ait üretim bölümleri genişletilerek hazırlanan özel alanlarda gerçekleştirilen meyve suyu üretimi, yakın zamanda daha da yaygınlaştırılacak. Şirket, mevsimine göre en gözde meyveleri portföyüne ekleyerek yolcularına en taze meyve sularını ikram edecek.

THY, Viyana merkezli Do&Co ile kurduğu ikram şirketi Turkish Do&Co sayesinde havalimanlarındaki özel salonlar (CIP Salonu) ve uçuşlarda ikram ettiği yiyecek-içecek kalitesini en üst seviyeye çıkardı. Şirket, bu alanda birçok ödülün sahibi oldu.

THY BİR İLKİ BAŞLATTI

Yorumlar Tüm Yorumlar (25)

Suat ~ 10 yıl önce
Hayatımda, THY'nin sunduğu kadar lezzet limonata içmedim. Nasıl yapıldığını gerçekten merak ediyorum. Satılsa müdavimi olurum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ahmet KILIC ~ 10 yıl önce
Portakal suyu gerçekten harika. Keşke aynı portakal suyunu marketten satın alma şansımız olsaydı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kimbilir ~ 11 yıl önce
Kimbilir kimler zengin oluyor bu arada.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ne yani ~ 11 yıl önce
Zararına mı ticaret yapılsın? Bırakın bu zihniyeti, çalışın, siz de kazanın. Klavye başında millete çamur atmaktan zevk almayın artık..
Fsc ~ 11 yıl önce
Bir ucan servis sefi olarak yolcularimiz gayet memnun hem portakal sularindan hemde ucakta ahci bir sef olmasindan dolayi. Umarim maaslarimiz da duzeltilir herkes memnun kalir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Memur ~ 11 yıl önce
Kayisi hosafi da var mi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yazik yazik ~ 11 yıl önce
gitti viskiler ve yerine ne geliyo...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
km ~ 11 yıl önce
tamam çok güzel bir ugulama ama şu şişelerin şeklinden ötürü drawer'a sığdırmakta güçlük çekiyoruz. dimes kutusu gibi dikdörtgen olsaydı çok iyi olurdur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tüh ~ 11 yıl önce
keşke bütün derdimiz bu olsaydı!
re ~ 11 yıl önce
başka ne gibi derdininiz var sayın tuh:)
bir acenta ~ 11 yıl önce
ucak fiyatlari cikti, o kadar olacak artik...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Lojistik yazana ~ 11 yıl önce
Onu ucakta kabin ekibi sıkmıyor, sıkılmış geliyor ahahahha

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iki bardak icmeyin ~ 11 yıl önce
c vitamini vucutta depolanmaz. fazlasini 15 dakika icinde atarsiniz. bosa hosteslere israr etmeyin az daha doldursana diye. zaten vermezler de...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000