28 Eylül 2013, Cumartesi 16:01:17

THY BİR HAT DAHA AÇIYOR

Türk Hava Yolları Pakistan'ın Lahor kentine uçmaya hazırlanıyor...
  • Son 4 yildir Lahore surekli ucus yapan biri olarak, Emirates, Etihad ve Qatar gunde minimum 2-3 kez 777-300ER ile sefer yapiyor. Simdi haftada 3 veya 4 kez 737 ile ucarak pastanin %1 lik dilimine talip olmak orada basariyi getirmez. Ama bizler icin direk ucus olmasi ni buyuk sans olarak goruyorum. Maalesef Emirates degil THY ile hicbir havayolu sirketi ile karsilastirmak dogru degil. Hepsinden uzak ara onde oldugunu dusunuyorum. Bizim icin iyi bir hedef diye dusunuyorum. 3.cu havaalani ile birlikte. Tam destek hep destek THY.
  • Emirates vızır vızır o bölgenin yolcularini tasiyor, bizimkiler daha haftada 3 sefer 4 sefer plani yapiyor onuda büyük bir ihtimal 737 yapacaklardir. Uzun masafelerde gözle görünür eksikler var bari yakin ve orta mesafelerde güclü olsalar!!! THY de San Francisco yok, Miami yok, Atlanta yok, Manila yok, Taipei yok, Nagoya yok, Güney Amerikada yok denecek kadar az ondan sonra dünyanin en cok ülkesine ucsan ne olur????
  • 737-900 e hayırlı olsun :)
  • Lahore cok önemli bir Destination daha sonrasinda mutlaka Bangalore gelmelidir basarilar THY hep yükseklerde uçun.
  • ozaman karachi ve lahore sehirlerine günlük sefer koy. ama haftada üc dört kere yapilan seferlerden nasil verim aliyor thy anliyamiyorums
  • Arkadaşin dedigi gibi almanyadan anadoluya niye direkt sefer koymuyorlar mesala ante,e
  • ALMANYA GIBI YOGUN TRAFIK OLAN BIR ÜLKEDEN ANADOLUYA OLAN BIRKAC DIREK SEFERINI EYLÜL AYI ICINDE IPTAL EDEN MILLI HAVAYOLUMUZA BAKARMISINIZ? KENDI VATANDASI SAYESINDE BU ÜLKELERDE TANINAN THY MIZ BASTA ANKARA, KAYSERI, ADANA , TRABZON, SAMSUN GIBI ÖNEMLI SEHIRLERE DIREK UCUSLARI KENDI VATANDASINA COK GÖREN MILLI HAVAYOLUMUZ HER GÜN YENI HAT ACSA NE YAZAR? GEZGIN
  • Ucak degil havalimani musaitligi onemli. Ahl neresine alacak bu kadar ucagi ve seferi
  • git önce islamabad ve karaci yi günlük yap thy. neden durmadan haftada sadece iki uc kere yapilan seferler aciyorsun
  • İlk gelecek olan 777 300 er uçağını miami ye bekliyoruz.

Türk Hava Yolları, Pakistan'da bir hat daha açmaya hazırlanıyor. THY, uçak müsaitliğine bağlı olarak Lahor kentine uçuş başlatacağını açıkladı.

THY'den KAP'a yapılan açıklamada:

Ortaklığımız Yönetim Kurulu'nca, uçak müsaitliğine bağlı olarak Pakistan'ın Lahor şehrine tarifeli yolcu seferleri başlatılmasına karar verilmiştir.

THY BİR HAT DAHA AÇIYOR

Yorumlar Tüm Yorumlar (14)

yolcu ~ 11 yıl önce
Son 4 yildir Lahore surekli ucus yapan biri olarak, Emirates, Etihad ve Qatar gunde minimum 2-3 kez 777-300ER ile sefer yapiyor. Simdi haftada 3 veya 4 kez 737 ile ucarak pastanin %1 lik dilimine talip olmak orada basariyi getirmez. Ama bizler icin direk ucus olmasi ni buyuk sans olarak goruyorum. Maalesef Emirates degil THY ile hicbir havayolu sirketi ile karsilastirmak dogru degil. Hepsinden uzak ara onde oldugunu dusunuyorum. Bizim icin iyi bir hedef diye dusunuyorum. 3.cu havaalani ile birlikte. Tam destek hep destek THY.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 11 yıl önce
Emirates vızır vızır o bölgenin yolcularini tasiyor, bizimkiler daha haftada 3 sefer 4 sefer plani yapiyor onuda büyük bir ihtimal 737 yapacaklardir. Uzun masafelerde gözle görünür eksikler var bari yakin ve orta mesafelerde güclü olsalar!!! THY de San Francisco yok, Miami yok, Atlanta yok, Manila yok, Taipei yok, Nagoya yok, Güney Amerikada yok denecek kadar az ondan sonra dünyanin en cok ülkesine ucsan ne olur????

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ziko ~ 11 yıl önce
keyfinden mi uçmuyor. hepsi zamanla olacak. anlaşmalar müsade etmiyor,etse uçak sıkıntısı var.
boeing mi ~ 11 yıl önce
737-900 e hayırlı olsun :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 11 yıl önce
Lahore cok önemli bir Destination daha sonrasinda mutlaka Bangalore gelmelidir basarilar THY hep yükseklerde uçun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sorun degil ~ 11 yıl önce
ozaman karachi ve lahore sehirlerine günlük sefer koy. ama haftada üc dört kere yapilan seferlerden nasil verim aliyor thy anliyamiyorums

Yanıtla

Kalan karakter 1000
trafik hakkı ~ 11 yıl önce
Pakistan tarafında uçabileceğiniz trafik hakkı kısıtlı, toplamda 7 frekanstı yeni anlaşmayla 14 oldu. Muhtemelen Karachi günlük, İslamabad haftada 4 sefer, Lahore ise haftada 3 sefer olacaktır.
iPhone Uygulaması ~ 11 yıl önce
Arkadaşin dedigi gibi almanyadan anadoluya niye direkt sefer koymuyorlar mesala ante,e

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ISTE THY MIZ ~ 11 yıl önce
ALMANYA GIBI YOGUN TRAFIK OLAN BIR ÜLKEDEN ANADOLUYA OLAN BIRKAC DIREK SEFERINI EYLÜL AYI ICINDE IPTAL EDEN MILLI HAVAYOLUMUZA BAKARMISINIZ? KENDI VATANDASI SAYESINDE BU ÜLKELERDE TANINAN THY MIZ BASTA ANKARA, KAYSERI, ADANA , TRABZON, SAMSUN GIBI ÖNEMLI SEHIRLERE DIREK UCUSLARI KENDI VATANDASINA COK GÖREN MILLI HAVAYOLUMUZ HER GÜN YENI HAT ACSA NE YAZAR? GEZGIN

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Doluluk olmayinca ~ 11 yıl önce
THY ne yapsin...? En basit örnegi FRA-ASR direk seferleri ucaklarin eylül ayinda 1/5 dolulukla gidiyor. Talep olursa koyar, gider.. Talep yoksa neden zarar yapsin...?
Musaitlik ~ 11 yıl önce
Ucak degil havalimani musaitligi onemli. Ahl neresine alacak bu kadar ucagi ve seferi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
gereksiz ~ 11 yıl önce
git önce islamabad ve karaci yi günlük yap thy. neden durmadan haftada sadece iki uc kere yapilan seferler aciyorsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bir THY yolcusu ~ 11 yıl önce
Lahor Pakistan'in Karaci'den sonra ikinci buyuk sehridir, Pencab'in da baskentidir. Guzel bir adim olmus
okuyucu ~ 11 yıl önce
İlk gelecek olan 777 300 er uçağını miami ye bekliyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000