24 Şubat 2015, Salı 16:11:25

THY BİR FUTBOL KULÜBÜNE DAHA SPONSOR OLDU

Türk Hava Yolları (THY) ile Bosna Hersek Birinci Futbol Ligi takımlarından Sarajevo arasında 3,5 yıllık sponsorluk anlaşması imzalandı.
  • Milyon dolarlar harcayacağına işçilernizin maaşlarını bi gözden geçirin !!
  • Bir markanin onemli unsurlarindan biri logodur. Gerek marka bilinirligi, gerekse akilda kalicilik icin... Oraya kuru kuruya "Turkish Airlines" yazarak sponsorluk fazlasiyla amatorce ve yavan. Ha ayrica, hayaller global, hayatlar lokal. Gidip her hiyarim var diyene elde tuzla kosulmaz.
  • Sari cizmeli mehmet aga bu ne yaaa hadi simdiye kadarkiler tamam anladik bu ne bu gel banada sponsor ol bizim cebimizden cikiyor o paralar buda terbiyeszlik...
  • Bir marka dünyanın her yerinde olmak istiyorsa, o zaman dünyanın her yerinde kendini tescillemeli ve tanıtmalıdır. Her ne yaparsanız, yaptıklarınızın geri dönümü olur. Saraybosnaya uçuşları beslemek amacıyla reklam çalışmaları elbette önemli. Hayırlı olsun. THY yöneticilerine başarılar diliyorum.
  • Hiçbir işe yaramayan sponsorluklara milyonlarca dolar harcayacağınıza işe aldığınız pilotlarınıza tip eğitimini şirket karşılasın.
  • aaaaaaa iyi ve insan gibi yasamak mı o da ne ?
  • Cok mu aradilar bu takimi? (Kimse yanlis anlamasin Bosnaklara laf soylemiyorum) THY buyuk olmaya calisiyorsa daha buyuk takimlarla anlasmali.
  • Thy nin sponsor olarak dünyaya açılması bana göre marka değerinide arttırıyor.
  • Sonunda adam akilli gercekten ihtiyaci olan bi yere sponsor olmuslar
  • Tebrikler. THY lokal pazarlarda, o pazar için en iyi marketing sağlayacak hamleler yapıyor. Takıma bakıp da küçümsemeyin, Bosna için bu kadar kardeşim!

Başkent Saraybosna'daki bir otelde düzenlenen imza törenine Türkiye'nin Saraybosna Büyükelçisi Cihad Erginay, THY Saraybosna Müdürü Ahmet Salih Kansu, THY Pazarlama ve Satış Başkanı Ziya Taşkent, Sarajevo Futbol Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Edis Kusturitsa, kulüp müdürü Dino Selimoviç, kulüp yönetim kurulu üyeleri ve davetliler katıldı.

Törende Kansu, "Türkiye'nin güçlü tarihi ilişkileri olan Balkanlar bölgesindeki bir futbol kulübüyle sponsorluk anlaşmasının imzalanmasından dolayı mutluyuz" dedi.

Kansu, THY'nin İstanbul-Saraybosna uçaklarının haftada üçten, yaz döneminde 18'e kadar yükseldiğini anımsatarak, yazın Saraybosna'ya daha çok uçuşu olan başka bir şirketin olmadığını ifade etti. Şirket olarak son yıllarda spora büyük destek sağladıklarını belirten Kansu, Bosna Hersek'teki en büyük futbol kulüplerinden biri olan Sarajevo ile imzalanan anlaşmanın, ülkede farklı işbirliklerine de bir kapı açacağını umduğunu söyledi.

Ziya Taşkent de Türkiye ile Bosna Hersek'in köklü ilişkilerine dikkati çekerek, Saraybosna'nın Türkler için özel bir şehir olduğunu anlattı.

Bugün imzalanan anlaşmayla iki ülke arasındaki ilişkilerin güçlenmesini temenni eden Taşkent, THY'nin Avrupa'daki diğer spor kulüpleriyle de önemli anlaşmalara imza attığını kaydetti.

Sarajevo Futbol Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Edis Kusturitsa ise sponsorluk anlaşmasının, kulüp tarihindeki en büyük olaylardan biri olduğunu söyledi.

Anlaşmanın imzalanmasının spor açısından önemli olmasının yanı sıra iş açısından da büyük anlam taşıdığını belirten Kusturitsa, "İşbirliğimiz, Bosna Hersek'in 'kara delik' olmadığını ve burada da dürüstçe çalışınca başarının elde edilebileceğini gösteriyor. Bugün imzaladığımız anlaşmadan dolayı gurur duyuyoruz, fakat bunun aynı zamanda büyük bir sorumluluk olduğunun farkındayız" ifadelerini kullandı.

Kusturitsa, THY'nin "en iyiler" ile çalıştığını ve bu nedenle de ortak bir yolun başında olmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Sarajevo Futbol Kulübü olarak büyük hedefleri olduğunu vurgulayan Kusturitsa, kulüp ile THY arasındaki işbirliğinin uzun süre boyunca devam edeceğine inandığını söyledi.

Selimoviç ise yerel şirketlerin spora destek olma imkanlarının kısıtlı olduğunu vurgulayarak, Bosna Hersek kulübün çok önemli bir anlaşma imzaladığına dikkati çekti.

Sarajevo kulübünün geçmişte büyük maddi sorunlar yaşadığını anımsatan Selimoviç, "Dürüst bir şekilde çalışarak çok şey başardık. Bugün de bir dünya markası olan THY, Sarajevo Futbol Kulübü ile işbirliği yapmaya karar verdi. Umarım bu destek, amaçlarımıza ulaşmamızda bize yardım edecek" diye konuştu.



THY BİR FUTBOL KULÜBÜNE DAHA SPONSOR OLDU

Yorumlar Tüm Yorumlar (12)

iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Milyon dolarlar harcayacağına işçilernizin maaşlarını bi gözden geçirin !!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Bir markanin onemli unsurlarindan biri logodur. Gerek marka bilinirligi, gerekse akilda kalicilik icin... Oraya kuru kuruya "Turkish Airlines" yazarak sponsorluk fazlasiyla amatorce ve yavan. Ha ayrica, hayaller global, hayatlar lokal. Gidip her hiyarim var diyene elde tuzla kosulmaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bir dost ~ 9 yıl önce
Sari cizmeli mehmet aga bu ne yaaa hadi simdiye kadarkiler tamam anladik bu ne bu gel banada sponsor ol bizim cebimizden cikiyor o paralar buda terbiyeszlik...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Lokal Marka Olmak ~ 9 yıl önce
Bir marka dünyanın her yerinde olmak istiyorsa, o zaman dünyanın her yerinde kendini tescillemeli ve tanıtmalıdır. Her ne yaparsanız, yaptıklarınızın geri dönümü olur. Saraybosnaya uçuşları beslemek amacıyla reklam çalışmaları elbette önemli. Hayırlı olsun. THY yöneticilerine başarılar diliyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
fikir ~ 9 yıl önce
Hiçbir işe yaramayan sponsorluklara milyonlarca dolar harcayacağınıza işe aldığınız pilotlarınıza tip eğitimini şirket karşılasın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
taseron ~ 9 yıl önce
aaaaaaa iyi ve insan gibi yasamak mı o da ne ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Cok mu aradilar bu takimi? (Kimse yanlis anlamasin Bosnaklara laf soylemiyorum) THY buyuk olmaya calisiyorsa daha buyuk takimlarla anlasmali.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Thy nin sponsor olarak dünyaya açılması bana göre marka değerinide arttırıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Sonunda adam akilli gercekten ihtiyaci olan bi yere sponsor olmuslar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Tebrikler. THY lokal pazarlarda, o pazar için en iyi marketing sağlayacak hamleler yapıyor. Takıma bakıp da küçümsemeyin, Bosna için bu kadar kardeşim!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000