06 Ocak 2009, Salı 12:46:19

THY BİR DÜNYA STARINI AĞIRLIYOR

Türk Hava Yolları (THY), yeni reklam kampanyası için Kevin Costner ile anlaşmıştı. Oscar ödüllü Hollywood oyuncusu Costner, THY'nin reklam filminde oynamak için önümüzdeki günlerde Türkiye'ye gelecek.
  • ben olsam walla billa talla mademki mecburen amarikadan gelecek bu kişi fetuşu getirirdim Birde ağlardı boncuk boncuk akan gözyaşlarıyla huşu içinde bir reklam idrak ederdik hamdolsun.
  • Elhamdülillah, dış krediyi garantiledik; sıra harcamaya geldi. Daha pahalısı da yoktu herhalde. Ne zaman gelirimizi gıdıklayan bir konu teklif etsem rahmetli Babam; "kapı önünden borç al, pencereden dağıt" derdi. Lale devri örneğimiz. Kutluyorum.
  • John Travolta gelemez. Çünkü dün itibariyle oğlu Jett girdiği sara krizinden çıkamadı ve banyoda ölü bulundu. John Travolta en az 2 ay suya sabuna dokunmaz.
  • John travolta olsa dah şık olurdu. Hem pilot hem ünlü hatta kokpite bile geçebilirdi :)))

THY'den yapılan açıklamada, THY'nin Kevin Costner ile reklam anlaşması imzaladığını, Costner'in reklam filminin çekimleri için 3 gün İstanbul'da kalacağı belirtildi. Açıklamada, "Uluslararası pazarda her geçen gün büyüyen ve hedeflerini yükselten Türk Hava Yolları, bir dünya starı olan Kevin Costner'ı getirerek böylece havacılıkta global oyuncu olduğunu tüm dünyaya ilan etmiş oluyor. Müzisyen kimliğiyle 2007 yılında İstanbul'da konser veren ünlü aktör, bu kez aktör kimliğiyle İstanbul'da bulunacak. Türk insanına ve Türkiye'ye yakınlığını her fırsatta ifade eden ünlü aktör Costner, Türk Hava Yolları'nı tanıtacak reklam filminin çekimleri için üç gün İstanbul'da kalacak. Reklam filmi, Türkiye ile birlikte 70 ülkede yayınlanacak." ifadelerine yer verildi.

Açıklamada, "2008 yılında bir önceki yıla göre business yolcu sayısını yaklaşık yüzde 20 ve Türkiye dışından Türkiye dışına transit yolcu sayısını da yaklaşık yüzde 45 oranında artıran Türk Hava Yoları, Kevin Costner'ın oynayacağı yeni reklam filmiyle Türk Hava Yolları'nın yanı sıra Türkiye'nin tanıtımı için de önemli bir başarıya imza atacak." denildi.

THY BİR DÜNYA STARINI AĞIRLIYOR

Yorumlar

gerçeküstü ~ 15 yıl önce
ben olsam walla billa talla mademki mecburen amarikadan gelecek bu kişi fetuşu getirirdim Birde ağlardı boncuk boncuk akan gözyaşlarıyla huşu içinde bir reklam idrak ederdik hamdolsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
momurcan ~ 15 yıl önce
Elhamdülillah, dış krediyi garantiledik; sıra harcamaya geldi. Daha pahalısı da yoktu herhalde. Ne zaman gelirimizi gıdıklayan bir konu teklif etsem rahmetli Babam; "kapı önünden borç al, pencereden dağıt" derdi. Lale devri örneğimiz. Kutluyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
BundanBaşka ~ 15 yıl önce
John Travolta gelemez. Çünkü dün itibariyle oğlu Jett girdiği sara krizinden çıkamadı ve banyoda ölü bulundu. John Travolta en az 2 ay suya sabuna dokunmaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
rumuzsuz ~ 15 yıl önce
John travolta olsa dah şık olurdu. Hem pilot hem ünlü hatta kokpite bile geçebilirdi :)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000