10 Şubat 2017, Cuma 16:40:08

THY bir adet A330'u filosuna kattı

Türk Hava Yolları (THY) Airbus'tan sipariş ettiği bir adet A330-200F tipi kargo uçağını filosuna kattı.
  • Siz çok safsınız
  • Kargo ucaginda bunlara kaptanim kaptanim cekip el pence divan olup evdeki nikahli hanimlarindan daha cok hizmet eden olmadigi icin istemiyorlar ucmak tabiki :)
  • Allah nazardan saklasın kazasız belasız uçuşlar nasip etsin.çok kargo taşısın başarılar dilerim, Thy durmak yok yola devam
  • Bizim TK'nın muhteşem(!) pilotlarına bak.. Kargo uçağı güvenli değilmiş ve kargo uçağında uçmamak için ekip planlamayla kavga ediyorlarmış. Bunu söyleyen bir pilot. İşte bizim yere göğe sığdıramadığımız pilotcuklarımız. Vah güzel ülkem vah. Business jet'imin kokpitinden ibretle izlemeye devam ediyorum vesselam..
  • Allah nazardan saklasın kazasız belasız uçuşlar nasip etsin.İçerde ve dışarda bulunan tüm hainlere inat bayrağımızı yükseklerde dalgalandıran Thy durmak yok yola devam :)
  • fetocu uzman,şef ve müdürlerin cirit attığı kargonun başkan yardımcısı trabzonlu torpilli genç hala kargo uçaklarında neden yolcu taşınmıyor diyor mu ?
  • Onca uçak uçurulmayıp yerde yatırılırken, hala uçak teslim almak hangi aklın ürünüdür? Park yeri buldunuz mu bari?
  • Cokpit camlarida cikartirlar. Pilotlar hem ucarlar hemde gectigi yerlere el salarlar. Cargo ucagi. Bukadar basit. Bir daha. ILIMSIZ Ilme dayanmiyarak konusursan. Gelirim oraya, ona gore. Biliyorsan. Havaci gibi yorum yap. Merzifonlu,
  • Pilotlar kargo uçakları ile uçmayı sevmiyorlar ve ayrıca tehlikeli de buluyorlar. Bu artış pilotların keyfini kaçırıyor ve kargo uçuşlarında görev almamak için ekip tahsisle sürekli bir çatışma mevcut. Yarın kaçmaya başladıklarında uyarmadın demeyin.
  • 9. Kargo uçağımız hayırlı olsun. B 777 Freighterlari da heyecanla bekliyoruz. Kargoda büyümeye devam..

Türk Hava Yolları (THY), Airbus'tan sipariş ettiği bir adet A330 tipi uçağı teslim aldı.

Avrupalı uçak üreticisi Airbus'ın Fransa'nın Toulouse kentindeki tesislerinden dün akşam saatlerinde havalanan TC-JOZ kuyruk tescili A330-200F tipi kargo uçağı, Atatürk Havalimanı'na teker koydu.

Bu uçakla birlikte THY filosundaki A330-200F tipi kargo uçağı sayısı 9'a yükselmiş oldu.

AirportHaber

THY bir adet A330'u filosuna kattı

Yorumlar Tüm Yorumlar (56)

Gülüyorum size ~ 7 yıl önce
Siz çok safsınız

Yanıtla

Kalan karakter 1000
KA ~ 7 yıl önce
Kargo ucaginda bunlara kaptanim kaptanim cekip el pence divan olup evdeki nikahli hanimlarindan daha cok hizmet eden olmadigi icin istemiyorlar ucmak tabiki :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SARAY MİDYE ~ 7 yıl önce
Allah nazardan saklasın kazasız belasız uçuşlar nasip etsin.çok kargo taşısın başarılar dilerim, Thy durmak yok yola devam

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rumuzsuz Pilot ~ 7 yıl önce
Bizim TK'nın muhteşem(!) pilotlarına bak.. Kargo uçağı güvenli değilmiş ve kargo uçağında uçmamak için ekip planlamayla kavga ediyorlarmış. Bunu söyleyen bir pilot. İşte bizim yere göğe sığdıramadığımız pilotcuklarımız. Vah güzel ülkem vah. Business jet'imin kokpitinden ibretle izlemeye devam ediyorum vesselam..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kazasız belasız ~ 7 yıl önce
Allah nazardan saklasın kazasız belasız uçuşlar nasip etsin.İçerde ve dışarda bulunan tüm hainlere inat bayrağımızı yükseklerde dalgalandıran Thy durmak yok yola devam :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
acaba ~ 7 yıl önce
fetocu uzman,şef ve müdürlerin cirit attığı kargonun başkan yardımcısı trabzonlu torpilli genç hala kargo uçaklarında neden yolcu taşınmıyor diyor mu ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Park yeri ~ 7 yıl önce
Onca uçak uçurulmayıp yerde yatırılırken, hala uçak teslim almak hangi aklın ürünüdür? Park yeri buldunuz mu bari?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Senin dedigine gore ~ 7 yıl önce
Cokpit camlarida cikartirlar. Pilotlar hem ucarlar hemde gectigi yerlere el salarlar. Cargo ucagi. Bukadar basit. Bir daha. ILIMSIZ Ilme dayanmiyarak konusursan. Gelirim oraya, ona gore. Biliyorsan. Havaci gibi yorum yap. Merzifonlu,

Yanıtla

Kalan karakter 1000
EKŞİ ~ 7 yıl önce
Pilotlar kargo uçakları ile uçmayı sevmiyorlar ve ayrıca tehlikeli de buluyorlar. Bu artış pilotların keyfini kaçırıyor ve kargo uçuşlarında görev almamak için ekip tahsisle sürekli bir çatışma mevcut. Yarın kaçmaya başladıklarında uyarmadın demeyin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Load Master ~ 7 yıl önce
9. Kargo uçağımız hayırlı olsun. B 777 Freighterlari da heyecanla bekliyoruz. Kargoda büyümeye devam..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000