17 Mayıs 2014, Cumartesi 23:10:15

THY BİNGAZİ SEFERLERİNİ İPTAL ETTİ

Türk Hava Yolları (THY) sosyal medya aracılığıyla yaptığı açıklada yarın düzenlenecek olan İstanbul-Bingazi seferlerini iptal ettiğini duyurdu.
  • Can güvenliği olmayan, ölümlerin bu kadar sık yaşandığı bir ülkeye neden hala uçmak istediğinizi anlamıyorum. Tripoli de 5 ay önce katledilen canı unuttunuz mu?!!!!!!! Ben unutmadım...

Türk Hava Yolları (THY) yarın düzenlenecek İstanbul - Bingazi ve Bingazi - İstanbul seferlerinin iptal edildiğini duyurdu.

Mikro blog sitesi Twitter'daki hesabından seferlerin iptal edildiğini duyuran Türk Hava Yolları'nın Bingazi seferlerini iptal nedeni ise Libya'da yaşanan çatışmalar.

Libya'nın Bingazi kentinde orduya bağlı Ra'fallah es-Sehati Tugayı ile emekli General Halife Haftar'a bağlı birlikler arasında çıkan çatışma nedeniyle Uluslararası Bingazi Havalimanı'nın uçuşlara kapatıldığı bildirildi. Çatışmalarda 46 kişi yaşamını yitirdi.

Havalimanı Müdürü İbrahim Ferekaş, Bingazi'nin etrafında çatışmaların ve silah seslerinin duyulduğunu belirterek, yolcuların can güvenliği için havalimanının uçuşlara kapatıldığını belirtti.

Ferakeş, bölgede çatışmaların devam etmesi durumunda uçuşların ikinci bir emre kadar yapılmayacağını ifade etti.
 

 

THY BİNGAZİ SEFERLERİNİ İPTAL ETTİ

Yorumlar

pamuk ~ 10 yıl önce
Can güvenliği olmayan, ölümlerin bu kadar sık yaşandığı bir ülkeye neden hala uçmak istediğinizi anlamıyorum. Tripoli de 5 ay önce katledilen canı unuttunuz mu?!!!!!!! Ben unutmadım...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000