01 Mayıs 2011, Pazar 08:41:23

THY BİN 200 POLİS GETİRDİ

1 Mayıs Emek ve Dayanışma günü sebebiyle İstanbul'a uçakla bin 200 polis takviyesi yapıldı.
  • emekçinin yılda birgün bile bayramı oluyor onu bıle gozetmelı yaptırıyorlar hanı polıs devleti yok dıyen insanlık düşmanları bu sıze gelsın,yavaş adımlarla polıs devletı olma yolunda iyi adımlar atıyor tebrıkler türkiye,yonetıcıler tebrık edıyrum sızı polıs devletı olmaktan bır ulkede ne kadar çok polıs varsa bu o lkenın guvensızlıgının gostergesıdır açıkçası,hukumetler devlete polıs alacagına suçuş kaynağına mudahale etse sorunları çözse sanırım hiçbir sorn olmaz,hani biz laf vardı sineklerin bataklıgını kurutmadıgın surece sokaktakı sınekler ıle ne yaparsan yap hiçbir kocaman bir hiç yaşamış olursun yıllar sonrada..anlaya artık...yaşasın bir emekçinin hüzünlü bayramııııııııııı
  • hem kara hem de havadan 1200 kişi gelmiş. İki seferle 1200 kişi oluyorsa uçak a380 falan olmalı. 1200 kişi 15 otobüse sığıyorsa, otobüsler 80'er polis almış. sonuçta thy 1200 kişi değil, 1200 kişinin havadan gelen kısmını taşımış.
  • hava emekçilerine selam olsun..
  • hani 1 mayısta taksimde polisler olmayacaktı dün akşam televizyonlarda güvenliği sendikalar yapacak diyordu kime neye inanalım iyice vatandaşın kafasını karıştırıyorsunuz
  • eh tayyipin koruma ordusundan 3-5 kişi azmış. abartmayın
  • e hoşgelmişler... ne zamandır molotofçuları - otobüs yakanları seyretmekle yetiniyorlardı....kondusyon düşüklüğünü bugun joplarıyla halkın tozunu alırken atarlar artık.!
Taksim’de kutlanacak olan ‘1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’ sebebiyle İstanbul dışından kara ve hava yoluyla bin 200 polis getirildi. Güvenlik önlemleri kapsamında toplam 38 bin polis görev yapacak.

1 Mayıs dolayısıyla takviye olarak İstanbul’da görevlendirilen polis ekiplerini taşıyan Türk Hava Yolları’na (THY) ait iki özel uçak, saat 04.00 sıralarında Atatürk Havalimanı’na iniş yaptı. Teçhizatlı çevik kuvvet ekipleri, 15 İETT otobüsüyle görev yerlerine götürüldü.
THY BİN 200 POLİS GETİRDİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Misafir ~ 13 yıl önce
emekçinin yılda birgün bile bayramı oluyor onu bıle gozetmelı yaptırıyorlar hanı polıs devleti yok dıyen insanlık düşmanları bu sıze gelsın,yavaş adımlarla polıs devletı olma yolunda iyi adımlar atıyor tebrıkler türkiye,yonetıcıler tebrık edıyrum sızı polıs devletı olmaktan bır ulkede ne kadar çok polıs varsa bu o lkenın guvensızlıgının gostergesıdır açıkçası,hukumetler devlete polıs alacagına suçuş kaynağına mudahale etse sorunları çözse sanırım hiçbir sorn olmaz,hani biz laf vardı sineklerin bataklıgını kurutmadıgın surece sokaktakı sınekler ıle ne yaparsan yap hiçbir kocaman bir hiç yaşamış olursun yıllar sonrada..anlaya artık...yaşasın bir emekçinin hüzünlü bayramııııııııııı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
hem kara hem de havadan 1200 kişi gelmiş. İki seferle 1200 kişi oluyorsa uçak a380 falan olmalı. 1200 kişi 15 otobüse sığıyorsa, otobüsler 80'er polis almış. sonuçta thy 1200 kişi değil, 1200 kişinin havadan gelen kısmını taşımış.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
hava emekçilerine selam olsun..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
hani 1 mayısta taksimde polisler olmayacaktı dün akşam televizyonlarda güvenliği sendikalar yapacak diyordu kime neye inanalım iyice vatandaşın kafasını karıştırıyorsunuz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
eh tayyipin koruma ordusundan 3-5 kişi azmış. abartmayın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
e hoşgelmişler... ne zamandır molotofçuları - otobüs yakanları seyretmekle yetiniyorlardı....kondusyon düşüklüğünü bugun joplarıyla halkın tozunu alırken atarlar artık.!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000