17 Eylül 2008, Çarşamba 15:28:27

THY biletlerini PTT satacak!

Bankalardan sonra PTT de THY’nin biletlerini satmaya başlayacak...
  • Yeni bir hizmet gelistirmeyin, surekli aglayin, THY sizin icin yeni fiyat belirlesin, rahat rahat para kazanalim, nedir bu? yeni bir hizmet yeni bir urun ortaya konuyor mu ki? Tuketici sizi neden tercih etsin, kafa yoruluyor mu ki? Gelistirin biraz kendinizi...
  • Her şey iyi güzelde, bu ülkede denetleme diye birşey yokki. Ver acentalığı devamında bırak gitsin. PTT senin ne işine bilet satmak. THY IATA acentaların halinde non-IATA olan bir dünya acentan var. Kim kimdir? Nedir. İstanbul, Taksim' e bir bakın yaa... THY satış ofisini bulana kadar meydanın göbeğinde acenta THY gibi çalışıyor. Kimsin nesin diye soran yok. Acenta isen acentalığını bil. Tabela ve reklamlara bir sınırlama da getirilmeli. Her konuda olduğu gibi bu konuda da dürtmek gerekiyor. Taksimdeki acenta kimin acaba?
  • Acentaların durumunu düşünen yok tabi..THY firmasının böle birşeye izin vermeyeceğini umut ediyorum.Diğer firmalarıda gördük otobüs firmaları satıyordu..Bu haksızlık gerçekten..Ozaman acenta diye birşey olmasın kapatsınlar..Daha ne kaldıki..
  • Ptt tüm bunları yaparken bu işiyapan insanları düşünüyor mu acaba? bu işten kaç kişi ekmek yiyor. PTT sadece kendi işini yapsın.Devlet Özel sektörü destekleyeceğine habire öldürüyor. Acaba bu olaylar PTT NİN ÖZELLEŞTİRİLMESİNİN AYAK SESLERİ Mİ? MERAK EDİYORUM.

Bankalardan sonra PTT de THY’nin biletlerini satmaya başlayacak. PTT Genel Müdürü Osman Tural, PTT şubelerinde milli piyango ve Türk Hava Yolları (THY) biletlerinin satılması için çalışmaların devam ettiğini ifade ederek, milli piyango biletlerinin yılbaşına kadara satılmaya başlanacağını kaydetti.

Hizmetleri çeşitlendirmek için çalışmalar yaptıklarına işaret eden Tural, 23 belediye ile anlaşma yaptıklarını söyledi. Sigortacılıkla ilgili de çalışmalarının olduğuna işaret eden Tural, şöyle devam etti:

“PTT zaten konsiye satışlar yapıyor. Ayrıca, PTT şubelerinde milli piyango ve THY biletlerinin de satış yapılması için görüşmeler yapıyoruz. Milli piyango biletlerini alıp bayilere dağıtacağız. Satış ve ikramiye ödemeleri de yapacağız. Büyük ikramiyeleri de ödeme gücüne sahibiz. Yeni yıldan önce piyango biletleri satmaya başlamayı öngörüyoruz. THY biletlerinin satışını yapabilmemiz için ise seyahat acentesi olması gerekiyor. Bunun için ruhsat alıp, satış yapacağız. Bunun ne zaman başlayacağı yönünde net bir tarih veremem.” diye konuştu.

 

THY biletlerini PTT satacak!

Yorumlar

Aglayanlar ~ 16 yıl önce
Yeni bir hizmet gelistirmeyin, surekli aglayin, THY sizin icin yeni fiyat belirlesin, rahat rahat para kazanalim, nedir bu? yeni bir hizmet yeni bir urun ortaya konuyor mu ki? Tuketici sizi neden tercih etsin, kafa yoruluyor mu ki? Gelistirin biraz kendinizi...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ucan Tuy ~ 16 yıl önce
Her şey iyi güzelde, bu ülkede denetleme diye birşey yokki. Ver acentalığı devamında bırak gitsin. PTT senin ne işine bilet satmak. THY IATA acentaların halinde non-IATA olan bir dünya acentan var. Kim kimdir? Nedir. İstanbul, Taksim' e bir bakın yaa... THY satış ofisini bulana kadar meydanın göbeğinde acenta THY gibi çalışıyor. Kimsin nesin diye soran yok. Acenta isen acentalığını bil. Tabela ve reklamlara bir sınırlama da getirilmeli. Her konuda olduğu gibi bu konuda da dürtmek gerekiyor. Taksimdeki acenta kimin acaba?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Travel ~ 16 yıl önce
Acentaların durumunu düşünen yok tabi..THY firmasının böle birşeye izin vermeyeceğini umut ediyorum.Diğer firmalarıda gördük otobüs firmaları satıyordu..Bu haksızlık gerçekten..Ozaman acenta diye birşey olmasın kapatsınlar..Daha ne kaldıki..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yeter ~ 16 yıl önce
Ptt tüm bunları yaparken bu işiyapan insanları düşünüyor mu acaba? bu işten kaç kişi ekmek yiyor. PTT sadece kendi işini yapsın.Devlet Özel sektörü destekleyeceğine habire öldürüyor. Acaba bu olaylar PTT NİN ÖZELLEŞTİRİLMESİNİN AYAK SESLERİ Mİ? MERAK EDİYORUM.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000