01 Haziran 2014, Pazar 10:43:00

THY BAZI UÇAK SEFERLERİNİ İPTAL ETTİ!

Türk Hava Yolları, İstanbul'daki olumsuz hava koşulları nedeniyle bazı seferlerini iptal etmek zorunda kaldı.
  • başka havayollarının slotlarına çök , sonra zırt pırt sefer iptal et , eee böyle başa böyle tarak , yolcular napsın , toplantısına işine gidenler tırmalasın dursun , çokta tın !
  • istanbulda çok da olağan üstü koşullar yok. varsa bile kalıcı uzun süreli olmuyor. 15 dakikalık sürelerde oluyor en fazla ve gün içinde 1-2 defa oluyor daha fazla olmuyor. neden bu kadar sefer iptal ediliyor ? planlama hatası mı? yolcu yok da bahane mi? yolcu olmadığını sanmam.sefer birleştirip maliyet düşürmek içinde yapmazlar sanırım.
  • Güzel taktik. görünen o ki sadece Doha gerçkten iptal gibi.Diğerleri taktik iptaller. Diğerlerinde gövde büyütüp birini diğerine ilave etmiş.. Dün akşam ADA seferi 330 ile yapıldı, bu akşamda öyledir.

Marmara bölgesinde son günlerdeki olumsuz hava koşulları uçak seferlerini de etkiledi. İstanbul'da yaşanan olumsuz hava koşulları nedeniyle Türk Hava Yolları (THY), bazı seferlerini iptal etmek zorunda kaldı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Marmara, Ege, Akdeniz, İç Anadolu ve Karadeniz bölgelerinde yerel olarak kuvvetli yağış beklendiği açıkladı. Yapılan açıklamada, "Yapılan son değerlendirmelere göre; Pazar günü Marmara'nın güney ve doğusu, Kuzey ve İç Ege, Akdeniz'in iç kesimleri, İç Anadolu, Batı Karadeniz'in iç kesimleri ile Orta Karadeniz'de yerel olarak kuvvetli (20-50 mm) gök gürültülü sağanak ve dolu yağışı beklendiğinden meydana gelebilecek olumsuzluklara (sel, su baskını, yıldırım, heyelan, yağış anında kuvvetli rüzgar, ulaşımda aksamalar vb) karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır" denildi.

Türk Hava Yolları'nın olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal ettiği seferler şu şekilde;


 

THY BAZI UÇAK SEFERLERİNİ İPTAL ETTİ!

Yorumlar

dikkatli ! ~ 10 yıl önce
başka havayollarının slotlarına çök , sonra zırt pırt sefer iptal et , eee böyle başa böyle tarak , yolcular napsın , toplantısına işine gidenler tırmalasın dursun , çokta tın !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
neden? ~ 10 yıl önce
istanbulda çok da olağan üstü koşullar yok. varsa bile kalıcı uzun süreli olmuyor. 15 dakikalık sürelerde oluyor en fazla ve gün içinde 1-2 defa oluyor daha fazla olmuyor. neden bu kadar sefer iptal ediliyor ? planlama hatası mı? yolcu yok da bahane mi? yolcu olmadığını sanmam.sefer birleştirip maliyet düşürmek içinde yapmazlar sanırım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
taktik ~ 10 yıl önce
Güzel taktik. görünen o ki sadece Doha gerçkten iptal gibi.Diğerleri taktik iptaller. Diğerlerinde gövde büyütüp birini diğerine ilave etmiş.. Dün akşam ADA seferi 330 ile yapıldı, bu akşamda öyledir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000