27 Haziran 2012, Çarşamba 15:23:27

THY BAYRAĞI 5 BİN METREDE

Asıl mesleği cerrahlık olan dağcılık meraklısı İgor Pohvalin, Asya’nın en tehlikeli ve en yüksek yanardağı olan Demavend Dağı’nın 5 bin 671 metredeki zirvesine Türk Hava Yolları bayrağını dikti.
  • Dostum sana tavsiyem bir cemiyete üye ol, tanin toplantılarına filan devam et ancak öyle yer alabilirsin bu tip faaliyetlerin icinde yoksa bak elin adamı bayrağı dikinde haber olur.....
  • Ben 25 senedir dagcilik sporuyla ugrasiyorum. Oncelikle sporcu dostumuzu tirmanisindan dolayi kutlarim. Haberi tam anlamayadim ama sonucta bir sporcu Demavend'e cikmis. Ulkemizden senede en az bir duzine sporcu bunu yapiyor. Buda ek bilgi.

Türk Hava Yolları Simferopol temsilciliğinden yapılan açıklamada, “İgor Pohvalin’in de aralarında bulunduğu uluslararası ekip dünyanın 7 kıtasındaki en yüksek volkanların yer aldığı 7 Zirve’den birisi olan Demavend Dağına, 11-17 Haziran tarihleri arasında tırmanışı gerçekleştirdi.

Demavend tırmanışını yükseklik ve dağın volkanik aktiviteleri yüzünden oldukça zorlu ve tehlikeli geçti. Buna rağmen 18 Haziran tarihinde Kırım’a dönen İgor Pohvalin, THY bayrağını zirveye taşıyarak Avrupa’nın en iyi havayolunu Asyanın zirvesine taşıdı” denildi.

Pohvalin daha önce de Kuzey Amerika’nın en yüksek volkanik zirvesi Orizaba’ya tırmanarak THY bayrağını dikmişti.

Kırım Haber Ajansı (QHA) 

THY BAYRAĞI 5 BİN METREDE

Yorumlar

Borabora ~ 12 yıl önce
Dostum sana tavsiyem bir cemiyete üye ol, tanin toplantılarına filan devam et ancak öyle yer alabilirsin bu tip faaliyetlerin icinde yoksa bak elin adamı bayrağı dikinde haber olur.....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
dagcilik ~ 12 yıl önce
Ben 25 senedir dagcilik sporuyla ugrasiyorum. Oncelikle sporcu dostumuzu tirmanisindan dolayi kutlarim. Haberi tam anlamayadim ama sonucta bir sporcu Demavend'e cikmis. Ulkemizden senede en az bir duzine sporcu bunu yapiyor. Buda ek bilgi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000