25 Mayıs 2011, Çarşamba 12:54:34

THY BARCELONA’YI ÜÇ’LEDİ

İngiltere’de düzenlenecek Şampiyonlar Ligi finali öncesi Türk Hava Yolları’ndan Barcelona futbol takımına jest…THY’nin Barça renklerinde üçüncü uçağı da yolda...
  • tgs değilsiniz thy siniz değilmi aradaki farkları biliyorsun. arkadaşın yaptığı açıklamalar gayet mantıklı. sizde bu beğenmemezlik varken bu şirket bu noktalara geliyorsa birde özve ile çalışsanız ne olurdu kim bilir.
  • :)) ne dıosun arkadasım sen..ben de thyde calısıyorum hangi alemde yasıosun sen bakıym:))) torpillilerden misin:))) kesin kesin oyle
  • Thy de kimin ne kadar maaş aldığını net biliyorum kimse vakıf gurebalık yapmasın adam gibi şükür etmesini bilsin, ne maaşlar nefis sosyal haklar, daha saymakla bitmez dünyadaki birçok havayolundan çok daha iyi şartlarda çalışıyor thy çalışanları laga luga etmenin anlamı yok.. Ayrıca barcelona gibi bir klübe sponsor olmak kadar mükemmel bir iş dünyada yoktur nerdesiniz entel dantel takımı viskiciler şimdi neden hakarete başlasanıza neden çünkü sessiz kalıyorsunuz neden başarı ortada ya minnoşlar sizi hem mancester hem de barcelona şampiyonlar liginde final oynayacaklar thy nin reklamlarını bütün dünya izleyecek görecek ya marka değeri artacak.. Ayrıca yeni boyanan uçakta son derece güzel parlak ve gözalıcı
  • evet biliyorum ancak bendeki para vs aşkı değil havacılık aşkı. km olamazsam pilotluk için çabalıycam zaten ya da onur air falan para sorun değil yani. ufkum dar ancak gönlüm geniş. hepinizin böyle olması lazım. bu uçağın arkasındaki amblem ekmek kadar değerli benim için. teknik aş için de uğraşmıyorum. havacılık için uğraşıyorum.
  • aynen katılıyorum yazdıklarına. THY kapınn önüne koysa, thy'de aldıkları maaşın yarısına bile iş bulamayacak o kadar çok adam var ki, dediğin gibi utanmadan sıkılmadan haktan hukuktan bahsediyorlar. cahile ne yapsan fayda etmez.
  • anlamadım.
  • iki dil bildiğin ve üniversite mezunu olduğun halde hala teknik aş'ye girmeye çalışıyorsan senin vizyonun yok demektir.biraz ufkunu genişlet.
  • nasıl yani??? konunun hosteslerle alakası var mı? hosteslerin işe alımlarıyla ilgili falan mı?
  • arkadaslar alakasız biraz belki....kapının onune konma falan denilinceee sormadan edemedin...kabin memuru maaslarında da azalmay yapılacak soylentisi dolaşıyor dogru mu??
  • aylık 3-4 binden aşağı kazanmyosunuz , banka müdürü kadar para alıyorsunuz sonra kapının önüne koyulcam falan zarar ediyor vs. ortaya çıkıp 380 al demesi kolay 600 milyon liralık uçak yada gelen 777 ler 400 450 milyon liralık uçak. ne zaman aksattı maaşlarınızı maaş var ikramiye var mesai var daha ne istiyosun. sadece aldığın mesai parası bu ülkedeki çalışan insanların bir aylık maaşı. acıtasyon yapmıyorum. özel üniversiteden lisans mezunuyum ve 2 yabancı dilim var. thy eskiden doldurdu lise mezunlarını tabiki adam beğenmiyor 3-4 binlirayı ne yapsın. anlayana..
İngiltere’de düzenlenecek Şampiyonlar Ligi finalinde her iki takımın da sponsoru olan Türk Hava Yolları, Barcelona futbol kulubünün futbolcularını taşıyacak TC-JJI kuyruk tescilli “Ege” isimli uçağı İspanyol devin renklerine boyadı.

Daha önce TC-JGY kuyruk tescilli Boeing 737-800 “Manavgat” ve TC-JJB kuyruk tescilli Boeing 777-300 tipi uçaklarını, Barcelona renkleriyle giydiren THY, üçüncü uçağını da Barça renkleriyle bezedi. TC-JJI kuyruk tescilli Boeing 777-300 “Ege” isimli uçağı, Türk Hava Yolları Teknik hangarında bordo-mavi renklerle giydirilmeye başlandı.

Yarın öğleden sonra bitecek olan yeni boyamada futbolcuların resimleri kullanılırken, ön çıkış kapılarına da Barcelona amblemi konuldu.

İşte TC-JJI “Ege” isimli uçak giydirilirken AirportHaber objektifine yansıyanlar…








THY BARCELONA’YI ÜÇ’LEDİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (29)

Misafir ~ 13 yıl önce
tgs değilsiniz thy siniz değilmi aradaki farkları biliyorsun. arkadaşın yaptığı açıklamalar gayet mantıklı. sizde bu beğenmemezlik varken bu şirket bu noktalara geliyorsa birde özve ile çalışsanız ne olurdu kim bilir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
:)) ne dıosun arkadasım sen..ben de thyde calısıyorum hangi alemde yasıosun sen bakıym:))) torpillilerden misin:))) kesin kesin oyle

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Thy de kimin ne kadar maaş aldığını net biliyorum kimse vakıf gurebalık yapmasın adam gibi şükür etmesini bilsin, ne maaşlar nefis sosyal haklar, daha saymakla bitmez dünyadaki birçok havayolundan çok daha iyi şartlarda çalışıyor thy çalışanları laga luga etmenin anlamı yok.. Ayrıca barcelona gibi bir klübe sponsor olmak kadar mükemmel bir iş dünyada yoktur nerdesiniz entel dantel takımı viskiciler şimdi neden hakarete başlasanıza neden çünkü sessiz kalıyorsunuz neden başarı ortada ya minnoşlar sizi hem mancester hem de barcelona şampiyonlar liginde final oynayacaklar thy nin reklamlarını bütün dünya izleyecek görecek ya marka değeri artacak.. Ayrıca yeni boyanan uçakta son derece güzel parlak ve gözalıcı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
evet biliyorum ancak bendeki para vs aşkı değil havacılık aşkı. km olamazsam pilotluk için çabalıycam zaten ya da onur air falan para sorun değil yani. ufkum dar ancak gönlüm geniş. hepinizin böyle olması lazım. bu uçağın arkasındaki amblem ekmek kadar değerli benim için. teknik aş için de uğraşmıyorum. havacılık için uğraşıyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
aynen katılıyorum yazdıklarına. THY kapınn önüne koysa, thy'de aldıkları maaşın yarısına bile iş bulamayacak o kadar çok adam var ki, dediğin gibi utanmadan sıkılmadan haktan hukuktan bahsediyorlar. cahile ne yapsan fayda etmez.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
anlamadım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
iki dil bildiğin ve üniversite mezunu olduğun halde hala teknik aş'ye girmeye çalışıyorsan senin vizyonun yok demektir.biraz ufkunu genişlet.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
nasıl yani??? konunun hosteslerle alakası var mı? hosteslerin işe alımlarıyla ilgili falan mı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
arkadaslar alakasız biraz belki....kapının onune konma falan denilinceee sormadan edemedin...kabin memuru maaslarında da azalmay yapılacak soylentisi dolaşıyor dogru mu??

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
aylık 3-4 binden aşağı kazanmyosunuz , banka müdürü kadar para alıyorsunuz sonra kapının önüne koyulcam falan zarar ediyor vs. ortaya çıkıp 380 al demesi kolay 600 milyon liralık uçak yada gelen 777 ler 400 450 milyon liralık uçak. ne zaman aksattı maaşlarınızı maaş var ikramiye var mesai var daha ne istiyosun. sadece aldığın mesai parası bu ülkedeki çalışan insanların bir aylık maaşı. acıtasyon yapmıyorum. özel üniversiteden lisans mezunuyum ve 2 yabancı dilim var. thy eskiden doldurdu lise mezunlarını tabiki adam beğenmiyor 3-4 binlirayı ne yapsın. anlayana..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000