16 Aralık 2008, Salı 10:16:32

THY, Bağdat'a kargo seferlerini başlattı

Kargo taşımacılığında uçuş ağını genişletmeyi sürdüren Türk Hava Yolları'nın (THY), Aralık 2008 itibariyle Irak'ın başkenti Bağdat'a kargo charter seferleri düzenleyeceği bildirildi.
  • Dünyada hiçbir ülkenin sivil havacılığının müsaade etmediği bir ülkeye ülkemin milli havayolunun uçmasına nasıl izin veriyorsunuz.Orda olabilecek (allah göstermesin)herhangi bir olaydan sonuna kadar SHGM mesuldür.
  • ABD (gerçi haketti ama) başkanının suratına bile ayakkabı atılan bir yerde THY olarak oraya gönderdiğiniz personelinizin güvenliğini nasıl sağlıyorsunuz?Cevap bekliyorum.

17 yıl aradan sonra 26 Ekim 2008 tarihinde Bağdat seferlerine başlayan THY, Bağdat'a gerçekleştireceği kargo charter seferleriyle de hizmet verecek. Geçtiğimiz günlerde dördüncü A310-300 kargo uçağını filosuna dahil eden ve her biri 36 ton kapasiteli kargo uçaklarıyla 18 noktaya tarifeli sefer düzenleyen THY Kargo, böylelikle geniş kargo uçuş ağı ve kargo filosu hedeflerine bir adım daha yaklaştı.

Kargo taşımacılığında büyük atılım içerisinde olan THY Bağdat'a yapacağı kargo charter seferleriyle Irak ve Ortadoğu pazarında etkin olmayı ve Irak'a yönelik kargo trafiğinde transit merkezi haline gelmeyi hedefliyor.

THY, halihazırda Maastricht'e haftada 5 frekans, Frankfurt'a haftada 4 frekans, Köln, Paris, Londra ve Telaviv'e haftada 3 frekans, Almaata, Delhi, Şam, Amman, Zürih ve Milano'ya haftada ikişer frekans, Dubai, Tiflis, Moskova, Kazablanka, Madrid ve Cezayir'e haftada birer frekans tarifeli kargo seferleri düzenliyor.

THY, Bağdat'a kargo seferlerini başlattı

Yorumlar

öteki ~ 15 yıl önce
Dünyada hiçbir ülkenin sivil havacılığının müsaade etmediği bir ülkeye ülkemin milli havayolunun uçmasına nasıl izin veriyorsunuz.Orda olabilecek (allah göstermesin)herhangi bir olaydan sonuna kadar SHGM mesuldür.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Biri ~ 15 yıl önce
ABD (gerçi haketti ama) başkanının suratına bile ayakkabı atılan bir yerde THY olarak oraya gönderdiğiniz personelinizin güvenliğini nasıl sağlıyorsunuz?Cevap bekliyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000