07 Nisan 2012, Cumartesi 11:57:10

THY AYDIN'I UÇURACAK...

Aylardır merakla beklenen Aydın Çıldır Havaalanı ihalesi 9 Nisan Pazartesi günü DHMİ’de yapılacak. İhaleye kimler katılacak, Çıldır’ı uçuracak projede neler olacak? İşte ayrıntılar...
  • Denizli ile İzmir arasında sıkışıp kalan bu şehrimize mühendis ve teknisyenlerden kim gider diyenlere cevabım Aydın'a gelenin bir daha dönmediğidir. Tayin vermeyen tek il diyebiliriz. Bu nedenle yerleşik öğrtemen kadrosu sayesinde ilk ve orta öğretimde kalitesiyle Türkiye sıramalasında her zaman en öndedir Ayrıca tarımsal tüketimde herşeyini kendi yetiştiren bir il olduğunda yaşam da gayet ucuzdur. Sadece şu anda İzmir'den uçuşlarla Aydın-İstanbul ve Aydın-Ankara arasında günde 2'şer seferlik yolcu bankodur. Üstelik 11 saatlik mevcut İstanbul otobüs yolcularını ikatmadan.
  • KADİR ŞİNAT BÜYÜKLERİM İŞ BİLDİĞİNİ SANIPTA BİZİ ADIMIZA ONO ABD'NİN FALANCA KURULUŞLA KENDİ ÖZ DEĞERLERİMİZİ BİR KEZ DAHA YOK EDEN BÜYÜKLERİM HAVA TEKNİK MESLEK YÜKSEK OKULLARI VARKEN HAVA HARP OKLU MÜHENDİSLİK KURUMLARI VARKEN SİZ NEDİYE ÇAREYİ İLLEDE PAPAZDA ARARSINIZ!!!!!!!!!!!!!VAY BE ÜLKEMİN YÖNETİÇİLERİNE BİR BAKİVER HELE NE HALE DÜŞMÜŞÜŞ'''''YAZIK?
  • Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.
  • hoş geliyorsunuz işsiz pilotlar..
  • Hezarfen corlu vs niye kullanilmiyor acaba ?
  • Aydin cok güzel olur. Haberde yazildigi gibi hava sartlari ve mekan olarak gayet uygun bir yer.
  • Geliverin gari pilot oğlanlarım incir vaa,zeytin vaa,pamuk vaa ne araarsan var benim aydınımda daha ne isteyipdurun bakemm :))
  • Thy ,bu sene yetiştirilmek üzere pilot mülakatı yapacak mı
  • THY'nin yapmış olduğu en doğru kararlardan biri olacak. 10 yılda bir çok nadiren kar yağan, hiç sis hadisesi yaşanmamış, 365 günün minimum 300 gün, meteorolojinin çok iyi olduğu, İzmire 50dakika, kuşadasına 30 dakika, çeşmeye 1,30 saat Fethiye, Marmaris, Bodruma 2 saat uzaklıkta, çay ve muz hariç türkiyedeki tüm meyve ve sebzenin yetiştiği bu güzel şehire THY'nin vermiş olduğu destekten dolayı teşekkür ederiz. Yatırım olarak karşılığını alacağından eminiz.
  • THY'nin bu ihaleyi(!) alacağı kesin. Şimdiden hayırlı olsun.
Aydın Çıldır Havaalanı’nın işletilmesi ihalesi 9 Nisan Pazartesi günü Ankara’da yapılacak. Bir süre önce Devlet Hava Meydanları İşletmesi tarafından duyurulan ihaleye Türk Hava Yolları’nın büyük önem verdiği ve ne pahasına olursa olsun ihaleyi almak istediği biliniyor. 
 
Şu ana kadar THY ile birlikte Sunexpress’in ihale şartnamesi aldığı belirtilirken THY, pilot eğitim üssü projesini hayata geçirmek için Çıldır Havaalanı’na dev yatırım yapmayı planlıyor.
 
Yıllardır atıl durumda bulunan Aydın Çıldır Havaalanı’nı canlandıracak ve bölgeye büyük katma değer sağlayacak proje kapsamında Türk Hava Yolları, 18 uçakla eğitim hizmeti verecek ve yılda 200 pilot yetiştirecek.
 
THY Uçuş Akademisi’nin kurulması için Çıldır Havaalanı’nın seçilmesinde, hem meteorolojik şartlar, hem de konumu etkili olurken eğer ihaleyi THY kazanırsa 20 yıl boyunca havaalanının işletmesini üstlenecek. İhale sonucu açıklanır açıklanmaz projeyi hayata geçirmek için harekete geçecek olan Türk Hava Yolları, projede 350 kişi ile çalışacak ve bu istihdamın büyük bölümü Aydın’dan sağlanacak. 
 
Sadece Türk Hava Yolları değil bölgedeki diğer ülkeler için de pilot yetiştirilecek olan uçuş okulunda tüm dünyaya Aydın patentli pilotlar yetiştirilecek, bu da bölgeye büyük katma değer sağlayacak.
 
Türk Hava Yolları, bu projeyi ABD’deki dünyanın en kaliteli havacılık okullarından Florida Teknoloji Üniversitesi ile birlikte yürütecek.
 
Pazartesi günü yapılacak ihaleyi dakika dakika Airporthaber’den takip edebilirsiniz.
THY AYDIN'I UÇURACAK...

Yorumlar Tüm Yorumlar (12)

Misafir ~ 12 yıl önce
Denizli ile İzmir arasında sıkışıp kalan bu şehrimize mühendis ve teknisyenlerden kim gider diyenlere cevabım Aydın'a gelenin bir daha dönmediğidir. Tayin vermeyen tek il diyebiliriz. Bu nedenle yerleşik öğrtemen kadrosu sayesinde ilk ve orta öğretimde kalitesiyle Türkiye sıramalasında her zaman en öndedir Ayrıca tarımsal tüketimde herşeyini kendi yetiştiren bir il olduğunda yaşam da gayet ucuzdur. Sadece şu anda İzmir'den uçuşlarla Aydın-İstanbul ve Aydın-Ankara arasında günde 2'şer seferlik yolcu bankodur. Üstelik 11 saatlik mevcut İstanbul otobüs yolcularını ikatmadan.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
KADİR ŞİNAT BÜYÜKLERİM İŞ BİLDİĞİNİ SANIPTA BİZİ ADIMIZA ONO ABD'NİN FALANCA KURULUŞLA KENDİ ÖZ DEĞERLERİMİZİ BİR KEZ DAHA YOK EDEN BÜYÜKLERİM HAVA TEKNİK MESLEK YÜKSEK OKULLARI VARKEN HAVA HARP OKLU MÜHENDİSLİK KURUMLARI VARKEN SİZ NEDİYE ÇAREYİ İLLEDE PAPAZDA ARARSINIZ!!!!!!!!!!!!!VAY BE ÜLKEMİN YÖNETİÇİLERİNE BİR BAKİVER HELE NE HALE DÜŞMÜŞÜŞ'''''YAZIK?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
hoş geliyorsunuz işsiz pilotlar..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Hezarfen corlu vs niye kullanilmiyor acaba ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Aydin cok güzel olur. Haberde yazildigi gibi hava sartlari ve mekan olarak gayet uygun bir yer.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Geliverin gari pilot oğlanlarım incir vaa,zeytin vaa,pamuk vaa ne araarsan var benim aydınımda daha ne isteyipdurun bakemm :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Thy ,bu sene yetiştirilmek üzere pilot mülakatı yapacak mı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
THY'nin yapmış olduğu en doğru kararlardan biri olacak. 10 yılda bir çok nadiren kar yağan, hiç sis hadisesi yaşanmamış, 365 günün minimum 300 gün, meteorolojinin çok iyi olduğu, İzmire 50dakika, kuşadasına 30 dakika, çeşmeye 1,30 saat Fethiye, Marmaris, Bodruma 2 saat uzaklıkta, çay ve muz hariç türkiyedeki tüm meyve ve sebzenin yetiştiği bu güzel şehire THY'nin vermiş olduğu destekten dolayı teşekkür ederiz. Yatırım olarak karşılığını alacağından eminiz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
THY'nin bu ihaleyi(!) alacağı kesin. Şimdiden hayırlı olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000