12 Eylül 2008, Cuma 13:40:24

THY Avrupa'yı sallıyor!

Türk Hava Yolları (THY), bu yılın Ocak-Temmuz döneminde yolcu sayısında İtalyan Alitalia'yı geride bırakarak Avrupa'da 7. sıraya yükseldi.
  • Madem bu kadar ilerliyoruz buyuyoruz Candan ertekin in soyledigi gb basarili...Neden calisanlara yansimiyor :) komik tarafi bu.Bir yerde bir yanlis var ama nerde...Yanlisla isler yurumez.Egri oturup dogru konusmak lazim.Sonra Allah carpar...Yada carpiyor...
  • buraya yaziyoruz ama aceba bu yazdiklarimizi yetgililer okuyormu cok merak ediyorum yoksa bosu bosunami buraya yaziyoruz billetler cok pahali yazan kardesim sana katiliyorum .. bende avrupada yasiyorum ama gercekten de yetkililer okuyoryorsa bu yazilari biraz insafli olun lütfen..vatanimiza gitmeyelimmi..
  • Eğer doğruysa Türk olarak gurur verici bir durum.Ancak ben haberdeki kadar iyimser değilim,haberin doğruluğuna inanamıyorum. Bu haber de , iktidardaki partinin her işinde olduğu gibi şişirme bir haber.Malum tüm yönetim elemanları iktidar partisinin güdümünde. İnanmak istiyorum ama inanamıyorum.
  • inşallah daha da yükselecek tebrikler thy
  • cok pahali billetler thy ri daha pahali yurdisinda yasayanlari hic düsünmüyorsunuz 737 tipi ucakda 16.koltukdan sonrasi kardir yaz geldimi tamam 400-500-euronun üserinde billetler 4 kisilik bir aile nasil ödesin peki bunun icin en uygunu arabayla yolculuk daha karli- bukadar da olmaz ya yurtdisinda kaliyoruz diye ...
  • Anca batan şirketlerle mi yarışabiliyoruz
  • vallahi tebrik ederim,gercekleri siz biliyorsunuz tabii biz nereden bilelim.basarriliyiz mi diyorsunuzzzzzz
  • Bunu basarimi sayiyorlar.Birde 2000 Yili ile mukayese ediniz.Farki görürsünüz.Ayrica Vatandaslarimiz Okul tatilinden dolayi bu artis.Bir Gecede 17 Sefer yapmis,hemde bir ucus noktasindan Türkiye'ye
  • ŞU MÜBAREK AYDA EN GÜZEL HABER....
  • Zaten beklenen normal durum bu olmaliydi. Cunku Alitalia'nin durumu malum...Onu geçemesek ayip olurdu. THY nin basarilarinin devamini dilerim.

Avrupa Hava Yolları Birliği'nin verilerine göre THY, Ocak-Temmuz döneminde yolcu sayısını yüzde 15,7 artışla 12 milyon 168 bine çıkarırken, mali sıkıntı yaşayan ve İtalyan hükümeti tarafından satışa çıkarılan Alitalia'nın yolcu sayısı yüzde 17,4 düşüşle 11 milyon 810 bine indi.

THY, 2007 yılının aynı döneminde 10 milyon 560 bin yolcu sayısıyla Avrupa ulusal hava yolu şirketleri arasında 8. sırayı almıştı.

Ocak-Temmuz 2008 döneminde Avrupa hava yolları arasında yolcu sayısında birinciliği 32,2 milyonla Alman Lufthansa alırken, 29,6 milyonla Air France, 18,7 milyonla British Airways, 15,2 milyonla SAS Scandinavian, 13,9 milyonla İspanyol Iberia ve 13,7 milyonla Hollandalı KLM, THY'nin önünde sıralandılar.

Yolcu sayısını istikrarlı şekilde Avrupalı rakiplerinden daha hızlı artıran THY'nin gelecek 5 yılda ilk 5'e yerleşmesi bekleniyor.

 

THY Avrupa'yı sallıyor!

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

TARAFSIZIM ~ 16 yıl önce
Madem bu kadar ilerliyoruz buyuyoruz Candan ertekin in soyledigi gb basarili...Neden calisanlara yansimiyor :) komik tarafi bu.Bir yerde bir yanlis var ama nerde...Yanlisla isler yurumez.Egri oturup dogru konusmak lazim.Sonra Allah carpar...Yada carpiyor...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
güzel ~ 16 yıl önce
buraya yaziyoruz ama aceba bu yazdiklarimizi yetgililer okuyormu cok merak ediyorum yoksa bosu bosunami buraya yaziyoruz billetler cok pahali yazan kardesim sana katiliyorum .. bende avrupada yasiyorum ama gercekten de yetkililer okuyoryorsa bu yazilari biraz insafli olun lütfen..vatanimiza gitmeyelimmi..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yalaza ~ 16 yıl önce
Eğer doğruysa Türk olarak gurur verici bir durum.Ancak ben haberdeki kadar iyimser değilim,haberin doğruluğuna inanamıyorum. Bu haber de , iktidardaki partinin her işinde olduğu gibi şişirme bir haber.Malum tüm yönetim elemanları iktidar partisinin güdümünde. İnanmak istiyorum ama inanamıyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rumuz ~ 16 yıl önce
inşallah daha da yükselecek tebrikler thy

Yanıtla

Kalan karakter 1000
izine gidemiyorum ~ 16 yıl önce
cok pahali billetler thy ri daha pahali yurdisinda yasayanlari hic düsünmüyorsunuz 737 tipi ucakda 16.koltukdan sonrasi kardir yaz geldimi tamam 400-500-euronun üserinde billetler 4 kisilik bir aile nasil ödesin peki bunun icin en uygunu arabayla yolculuk daha karli- bukadar da olmaz ya yurtdisinda kaliyoruz diye ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
NE YANİİİ ~ 16 yıl önce
Anca batan şirketlerle mi yarışabiliyoruz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
str ~ 16 yıl önce
vallahi tebrik ederim,gercekleri siz biliyorsunuz tabii biz nereden bilelim.basarriliyiz mi diyorsunuzzzzzz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Neredeyiz ~ 16 yıl önce
Bunu basarimi sayiyorlar.Birde 2000 Yili ile mukayese ediniz.Farki görürsünüz.Ayrica Vatandaslarimiz Okul tatilinden dolayi bu artis.Bir Gecede 17 Sefer yapmis,hemde bir ucus noktasindan Türkiye'ye

Yanıtla

Kalan karakter 1000
FB1907 ~ 16 yıl önce
ŞU MÜBAREK AYDA EN GÜZEL HABER....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Air ~ 16 yıl önce
Zaten beklenen normal durum bu olmaliydi. Cunku Alitalia'nin durumu malum...Onu geçemesek ayip olurdu. THY nin basarilarinin devamini dilerim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000