10 Kasım 2013, Pazar 14:03:36

THY ATA'YI UNUTTU!

Ulu Önder Mustafa Kemal ATATÜRK'ün vefatının 75. yılı şükranla anılıyor. Atatürk Havalimanı'nda THY'nin kontuarlarında bayrak ve poster olmaması ilginç bir görüntü yarattı.
  • NE CAHILLIK NE CAHILLIK YORUMLARA BAKIN ....
  • Airporthaber bırak bu atatürk ticaretini. Tek parti diktası, kuvvetler birliği(yargı yürütme yasama), yargısız infazların yapıldığı istiklal mahkemesi, açık oy gizli sayım dönemlerini özlüyorsanız doğru Mısır'a.
  • Topçu Hava Yolları
  • 10 Kasım'da ne olmuş anlayamadım neden bayrak asılacakmış ...
  • Atatürk sandığınız kadar önemli biri değil. Hatta dini açıdan ülkeyi büyük gerilemeye götürmüş bir isim. Bu yazdığımı inkar edecek çok kişi olduğuna eminim." Belki bu ve buna benzer yazılan çoğu şey doğru olabilir mi? " diye kendınıze sorupta araştırdınız mı gerçekten öyle olabilr mi diye ?
  • Yiyorsa ve varsa yurek bilek ucsunlar ama bizucabilir diyene kadar qucamazlar ee sende bir zindik olarak ya bizle ucarsin yada esenler yada hareme aslanim orda var resim ne ararsan var napolyon bo derek
  • DİKKATLİ BAKIN PEGASUSTA YOK!!!! ZATEN HİÇBİR BAYRAMDA DA KOYMADILAR Kİ....
  • thy kimlerin elinde cemattin onlar ancak cemaat liderlerini unutmazlar Atatürk onların lider değil çünkü..
  • thy yine yapti yapacagini ve ne bayragimizi ne de Atamizin resmini kontuarlarina ve ofislerine asti !!! thy'ni yonetenler unutmasinlar ki su an torpille thy'na girip torpille makam sahibi olup paralari ve komisyonları ceplerine indirip, villalarda oturup, son model makam arabalarina binip, cocuklarini amerika, kanada, avrupalarda okutup, luks markalardan giyinip, luks restorantlarda yemek yiyip luks otellerde kalabiliyorlarsa bu Atamizin ve diger kahraman arkadaslarinin kurduklari cumhuriyetin sirketlerinden biri sayesindedir !!!!!!
  • Unutmadik ucaklarimizda ulu onder Ataturk icin anons yaptik. 10 kasimda tum dunya ulu onderimizin 10 Kasim anonsu ile bayragimiz gibi dalgalandi... ne mutlu turkum diyene...

Bugün sabah 09.05'de Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal ATATÜRK'ün ebediyete gidişinin 75. yılı doldu.

Ulu önder'den ismini alan Atatürk Havalimanı'nda da 09.05'de hayat adeta durdu. Firmalar, yolcular, çalışanlar herkes bayraklarıyla ve esas duruşuyla büyük şükranla andı Ata'yı.

Ancak İç Hatlar Terminali'nde ilginç bir görüntü dikkat çekti. Hiçbir dini ve resmi günü kaçırmayan Atlasjet bugünü de tabiki unutmadı ve kontuarlarını Atatürk posteri ve Türk bayraklarıyla donattı. 

Onur Air ve Pegasus kontuarları da aynı şekilde Atatürk posteri ve Türk bayrağıyla donatılmıştı. 

Ancak son yıllarda Ay Yıldızlı bayrağı yurtdışında gururla göklere çıkaran, İç Hatlar'da en büyük kontuar sahibi olan Türk Hava Yolları, İç Hatlar'ı boş geçti.

Sosyal medya hesaplarından ve resmi internet sitesinden Ata'yı anan THY'nin İç Hatlardaki check-in kontuarlarında Türk bayrağının ve Atatürk posterinin olması günün ilginç görüntüleri arasında yerini aldı.












 

THY ATA'YI UNUTTU!

Yorumlar Tüm Yorumlar (100)

iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
NE CAHILLIK NE CAHILLIK YORUMLARA BAKIN ....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Airporthaber bırak bu atatürk ticaretini. Tek parti diktası, kuvvetler birliği(yargı yürütme yasama), yargısız infazların yapıldığı istiklal mahkemesi, açık oy gizli sayım dönemlerini özlüyorsanız doğru Mısır'a.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Genç ~ 10 yıl önce
Topçu Hava Yolları

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kabinnnn ~ 10 yıl önce
10 Kasım'da ne olmuş anlayamadım neden bayrak asılacakmış ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Habom ~ 10 yıl önce
Atatürk sandığınız kadar önemli biri değil. Hatta dini açıdan ülkeyi büyük gerilemeye götürmüş bir isim. Bu yazdığımı inkar edecek çok kişi olduğuna eminim." Belki bu ve buna benzer yazılan çoğu şey doğru olabilir mi? " diye kendınıze sorupta araştırdınız mı gerçekten öyle olabilr mi diye ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
habom.. ~ 10 yıl önce
haklısın dön bak dünyaya Müslüman olup ta Türkiye kadar düzgün bir hayat sürebilen kaç ülke var bak iran bak ırak somali arabaistanda petrol olmasa açlar söyle bir ülke söyle bu bastığın topraklar kadar raat yaşayabilecegin bir yer...Sanki ulu önder milletin camiye gitmesini yasaklamış dini bayramları yasaklamış..herşeyi rahat rahat yapabilirken nedir bu Atatürk düşmanlığı aslında Dimnizim sen ve senin gibi düşünen insanlar yüzünden bügünkü halini aldı
saygı ~ 10 yıl önce
sen kimsinde atam için böyle yorum yapabiliyosun? cemaatlerin hu gecelerinden biraz uzaklaşta ATATÜRK kim onu oku biraz.. anlarsın neden önemli olduğunu..
hadi bakalim ~ 10 yıl önce
Yiyorsa ve varsa yurek bilek ucsunlar ama bizucabilir diyene kadar qucamazlar ee sende bir zindik olarak ya bizle ucarsin yada esenler yada hareme aslanim orda var resim ne ararsan var napolyon bo derek

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bu ~ 10 yıl önce
siz bu Türkçe ile esenler ya da harem de de çalışamazsınız, oraları aşağılamaya çalışacağınıza biraz okuyun, konuşmayı, yazmayı öğrenin.
ATA... ~ 10 yıl önce
DİKKATLİ BAKIN PEGASUSTA YOK!!!! ZATEN HİÇBİR BAYRAMDA DA KOYMADILAR Kİ....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
thy atatürk unutur ~ 10 yıl önce
thy kimlerin elinde cemattin onlar ancak cemaat liderlerini unutmazlar Atatürk onların lider değil çünkü..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
!!!! ~ 10 yıl önce
thy yine yapti yapacagini ve ne bayragimizi ne de Atamizin resmini kontuarlarina ve ofislerine asti !!! thy'ni yonetenler unutmasinlar ki su an torpille thy'na girip torpille makam sahibi olup paralari ve komisyonları ceplerine indirip, villalarda oturup, son model makam arabalarina binip, cocuklarini amerika, kanada, avrupalarda okutup, luks markalardan giyinip, luks restorantlarda yemek yiyip luks otellerde kalabiliyorlarsa bu Atamizin ve diger kahraman arkadaslarinin kurduklari cumhuriyetin sirketlerinden biri sayesindedir !!!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Unutmadik ucaklarimizda ulu onder Ataturk icin anons yaptik. 10 kasimda tum dunya ulu onderimizin 10 Kasim anonsu ile bayragimiz gibi dalgalandi... ne mutlu turkum diyene...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000