17 Şubat 2012, Cuma 09:06:54

THY ASLAN TAŞIDI

Türk Hava Yolları (THY), tarihinde bir ilki gerçekleştirerek, sayıları çok az olan beyaz aslanları taşıdı. Güney Afrika'nın Johannesburg şehrindeki Oliver Tambo Uluslarlarası Havalimanı'nda kafese konulan aslanlar dün kargo uçağı ile akşam Kanada'ya hareket etti.
  • Aslan taşımışlar (benim aslanım olmadığından pek ilgilenmiyorum)..., Kargo uçağında değilde yolcu uçağında Evcil köpek taşımlarını yolcu beraberinde (6 kg dan fazla olanlar için) taşısınlarda dişimi kırayım... Ne diller döktüm ama taşımadılar 1 ay uğraştım. Sonunda yabancı bir firmadan uçak bileti almak zorunda kaldım.Hem de yarı fiyatına..(Yönetmelikte yazıyor diyorlar ama fiiliyatta yani gerçekte 10 kg lık köpeğinizi taşıtamazsınız THY ye. Ben taşıtamadım en azından...
  • Hayvanlar arasında başak da taşınmış. Arpa ve yulafla birlikte yem olsun diye herhalde :) :) :)Yoksa sakın ha VAŞAK olmasın :)
  • bizim milletimiz hep isyankardır memnun olunması gereken yerdede isyan ederler isyan edenlerin sonu bellidir.. devamlı şikayet devamlı şikayet.. neymiş uçuşlar iptal olmuş tabiki iptal olacak tabiat ana diye bir şey vardır siz bilmessiniz kar yağar sis olur uçaklar kalkamaz ama siz ler anlamadan bilet gişesindeki elemanlara saldırırsınız sıkıysa amerikada herhangi bir havalanında yapın da görelim ağzınızdan köpükler çıkararak yapın da görelim sizi ne yapıyorlar..
  • Bu şirketinde ne kadar düşmanı var arkadaş..Bizim Türk milletinin genel özelliğidir zaten paçadan çekmek..Bi kerede taktir etmeyi öğrenin..Adamlar iyi bişey yapmışlar..Şirket batsa zil takıp oynayacak, çekemezler var maalesef...
  • Bu aslanlar kargo uçağıyla değil,tarifeli TK17 IST-YYZ B777-300ER yolcu seferiyle gönderildi.
  • TORONTO YA NE ZAMANDEN BERİ KARGO UÇAĞI GİDİYOR.. HABER HATALI.. YYZ MEYDANINA B777 LER GİDİYOR ONUN KARGOSUNDA GÖNDERİLMİŞTİR.
  • once sefer iptal etmeden,guleryuzle insan tasiyin
  • güney afrikanın aslanın bilmem nerenin kaplanın kedisi derken yevmiyeyi kurtarcaz artık, napalım
  • "beyaz aslanları taşıyarak marka olduk" cümlesi sabah sabah hoş yüzümde hoş tebessümler vuku bulmasına sebep oldu...
Beyaz aslanları yetiştiren Pretoria şehrindeki Bester Bird and Animal Zoo firmasının sahibi Mike Bester, "Biri erkek, ikisi dişi beyaz aslan dün akşam THY ile Kanada'nın Toronto Havaalanı'na götürüldü. THY'yi tercih etmemizin sebebi uygun fiyat ve en iyi hizmeti vermeleridir. Ayrıca İstanbul'dan Kanada'ya direkt uçmaları hayvanlar açısından çok önemlidir." dedi.

THY Johannesburg yetkilileri ise "Dünyanın en büyük havayolu şirketleri ile yarışan THY ilk defa, soyları tükenmekte olan beyaz aslanları Kanada'da bir hayvanat bahçesi için taşıdı. Bester Bird and Animal Zoo firması aslanları taşımak için THY'nin kargo uçağını seçti. Biz nasıl yolcularımıza en iyi hizmet verme gayretinde isek diğer canlılar için de aynı hassasiyeti gösteriyoruz. Daha önce köpek balığı, gergedan, başak, vahşi köpekleri taşıyan THY, şimdi de beyaz aslanları taşıyarak bu sektörde de bir marka haline geldiğini ispatladı." ifadelerini kullandı.

THY'ye ait bir kargo uçağı en son Güney Afrika'dan toplam 6 ton ağırlığında 4 adet "kum kaplanı köpekbalığını" Florya İstanbul Akvaryum'u için taşımıştı.
THY ASLAN TAŞIDI

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

Misafir ~ 12 yıl önce
Aslan taşımışlar (benim aslanım olmadığından pek ilgilenmiyorum)..., Kargo uçağında değilde yolcu uçağında Evcil köpek taşımlarını yolcu beraberinde (6 kg dan fazla olanlar için) taşısınlarda dişimi kırayım... Ne diller döktüm ama taşımadılar 1 ay uğraştım. Sonunda yabancı bir firmadan uçak bileti almak zorunda kaldım.Hem de yarı fiyatına..(Yönetmelikte yazıyor diyorlar ama fiiliyatta yani gerçekte 10 kg lık köpeğinizi taşıtamazsınız THY ye. Ben taşıtamadım en azından...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Hayvanlar arasında başak da taşınmış. Arpa ve yulafla birlikte yem olsun diye herhalde :) :) :)Yoksa sakın ha VAŞAK olmasın :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
bizim milletimiz hep isyankardır memnun olunması gereken yerdede isyan ederler isyan edenlerin sonu bellidir.. devamlı şikayet devamlı şikayet.. neymiş uçuşlar iptal olmuş tabiki iptal olacak tabiat ana diye bir şey vardır siz bilmessiniz kar yağar sis olur uçaklar kalkamaz ama siz ler anlamadan bilet gişesindeki elemanlara saldırırsınız sıkıysa amerikada herhangi bir havalanında yapın da görelim ağzınızdan köpükler çıkararak yapın da görelim sizi ne yapıyorlar..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Bu şirketinde ne kadar düşmanı var arkadaş..Bizim Türk milletinin genel özelliğidir zaten paçadan çekmek..Bi kerede taktir etmeyi öğrenin..Adamlar iyi bişey yapmışlar..Şirket batsa zil takıp oynayacak, çekemezler var maalesef...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Bu aslanlar kargo uçağıyla değil,tarifeli TK17 IST-YYZ B777-300ER yolcu seferiyle gönderildi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
TORONTO YA NE ZAMANDEN BERİ KARGO UÇAĞI GİDİYOR.. HABER HATALI.. YYZ MEYDANINA B777 LER GİDİYOR ONUN KARGOSUNDA GÖNDERİLMİŞTİR.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
once sefer iptal etmeden,guleryuzle insan tasiyin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
güney afrikanın aslanın bilmem nerenin kaplanın kedisi derken yevmiyeyi kurtarcaz artık, napalım

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
"beyaz aslanları taşıyarak marka olduk" cümlesi sabah sabah hoş yüzümde hoş tebessümler vuku bulmasına sebep oldu...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000