04 Eylül 2012, Salı 09:12:04

THY ARTIK RAKİPSİZ...

THY bugünden itibaren dünya çapında liderliğe yükseldi...
  • Lufthansa nın gitmediği yerlere gidiyoruz,adamlar emniyetli yere uçuyor emniyetsiz yerlere bizi gönderiyor, bilette satıyor daha ne istesin! Bizde en iyi taşeron olduğumuz için seviniyoruz!
  • Değerli arkadaşım, THY.com'dan bir bak bakalım Kabil-İstanbul uçuşu kaç para ? Dört saatlik uçuş için istenen miktar 1.400 dolardan başlıyor (dikkat buyur başlangıç bu). ABD'ye gidiş-dönüşün 500-600 dolar olduğunu düşününce hala bu ve benzeri hatları nasıl oluyorda karlılık açısından eleştiriyorsunuz anlamak zor.
  • Noldu hocanizin adi zikredilince rahatsiz mi oldunuz Ampul severler :) Thy'nin nasil bir zihniyetle yönetildiginden haberiniz yok galiba. Cibuti neresi Ciguli gibi :)
  • Ne kadar kro internet kullanıcısı varsa "yorumcu" olmuş... bu işi bile fethullah g. e bağlamış ya thy rumuzlu bilgeyi tebrik ediyorum.... Bizim çatıya hırsız girdi onunla alakalı bir fikri varmı acaba? :)
  • cekemezlik zor olmali)).seninkiler NE yapti?
  • yahu doluluk ayri karlilik ayri kac bedava bilet dagitiyorsun, o adamda ucakta oturuyor ayaktami gidiyor? kimse hesabini biliyormu? kaca satiyorsun bileti? sat kabil'e bileti adam basi 2000 dolardan olsun karli ucus. ucak doldurmakla karli olunmaz.
  • Adam THY- Fethullah baglantisi kurmus yuh diyorum baska bisey demiyorum, dersin ki adam sanki ucak kullaniyor. Zorla adama sempati uyandiracaksiniz.
  • Liderlige bak hic bi işe yaramayan bi kategoride liderlik. Ha Fetullah'ın işine yariyor pardon.
  • Ömr-ü hayatında Somali'nin nasıl bir yer olduğunu bilmeyen, Afganistan'ın havasahasından bile geçmeyen, Kenya'yı sadece safari belgesellerinden tanıyanların -Vay THY oraya nasıl uçar, buraya niye gider diye yorum yapmaları o kadar boş ki o kadar olur. Siz boşverin kim nereye niye uçuyor, siz Roma'ya gidin İspanyol merdivenlerinde oturun veya Paris'te Eyfel'in altında kahve için. Size ne THY'nin Mogadişu'ya % 80 Kabil'e % 85 doluluk ile uçtuğundan (misal bayramlarda Kabil'e günde çift sefer yapılıyor, yolcular rahat etsin diye değil elbette). Yok, merak etmeyin yolcuları hoca ayarlamıyor. Yolcuların tamamına yakını o ülkelerin vatandaşları. İnanmazsanız oralara uçan ekiplere sorun.
  • HER HIZLI ÇIKIŞIN BİRDE HIZLI İNİŞİ OLUR!!!

Dünyada 86 ülkeye uçan THY bu alanda liderliği Air France ile paylaşıyordu. Bugünden itibaren Cibuti uçuşlarına başlayan THY toplamda 201. uçuş noktasına ulaşarak uçtuğu ülke sayısını da 87'ye yükseltti.

THY, Air France ile paylaştığı liderliği de pekiştirerek tek başına zirveye çıktı. 

THY Genel Müdürü Temel Kotil de dün yaptığı açıklamada başlayacak olan Cibuti seferleriyle liderliğe yükseleceklerinin müjdesini vermiş ve THY'nin uçulan nokta sayısında da dünyada 5. sıraya çıktığını ifade etmişti.

THY ARTIK RAKİPSİZ...

Yorumlar Tüm Yorumlar (17)

İsim / Rumuz ~ 12 yıl önce
Lufthansa nın gitmediği yerlere gidiyoruz,adamlar emniyetli yere uçuyor emniyetsiz yerlere bizi gönderiyor, bilette satıyor daha ne istesin! Bizde en iyi taşeron olduğumuz için seviniyoruz!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz başlıklı yorum ~ 12 yıl önce
Değerli arkadaşım, THY.com'dan bir bak bakalım Kabil-İstanbul uçuşu kaç para ? Dört saatlik uçuş için istenen miktar 1.400 dolardan başlıyor (dikkat buyur başlangıç bu). ABD'ye gidiş-dönüşün 500-600 dolar olduğunu düşününce hala bu ve benzeri hatları nasıl oluyorda karlılık açısından eleştiriyorsunuz anlamak zor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Thy ~ 12 yıl önce
Noldu hocanizin adi zikredilince rahatsiz mi oldunuz Ampul severler :) Thy'nin nasil bir zihniyetle yönetildiginden haberiniz yok galiba. Cibuti neresi Ciguli gibi :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Habosh ~ 12 yıl önce
Ne kadar kro internet kullanıcısı varsa "yorumcu" olmuş... bu işi bile fethullah g. e bağlamış ya thy rumuzlu bilgeyi tebrik ediyorum.... Bizim çatıya hırsız girdi onunla alakalı bir fikri varmı acaba? :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
fetullah diyene ~ 12 yıl önce
cekemezlik zor olmali)).seninkiler NE yapti?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 12 yıl önce
yahu doluluk ayri karlilik ayri kac bedava bilet dagitiyorsun, o adamda ucakta oturuyor ayaktami gidiyor? kimse hesabini biliyormu? kaca satiyorsun bileti? sat kabil'e bileti adam basi 2000 dolardan olsun karli ucus. ucak doldurmakla karli olunmaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yoruma bak ~ 12 yıl önce
Adam THY- Fethullah baglantisi kurmus yuh diyorum baska bisey demiyorum, dersin ki adam sanki ucak kullaniyor. Zorla adama sempati uyandiracaksiniz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Thy ~ 12 yıl önce
Liderlige bak hic bi işe yaramayan bi kategoride liderlik. Ha Fetullah'ın işine yariyor pardon.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bilmeden Yorum Yapanlar ~ 12 yıl önce
Ömr-ü hayatında Somali'nin nasıl bir yer olduğunu bilmeyen, Afganistan'ın havasahasından bile geçmeyen, Kenya'yı sadece safari belgesellerinden tanıyanların -Vay THY oraya nasıl uçar, buraya niye gider diye yorum yapmaları o kadar boş ki o kadar olur. Siz boşverin kim nereye niye uçuyor, siz Roma'ya gidin İspanyol merdivenlerinde oturun veya Paris'te Eyfel'in altında kahve için. Size ne THY'nin Mogadişu'ya % 80 Kabil'e % 85 doluluk ile uçtuğundan (misal bayramlarda Kabil'e günde çift sefer yapılıyor, yolcular rahat etsin diye değil elbette). Yok, merak etmeyin yolcuları hoca ayarlamıyor. Yolcuların tamamına yakını o ülkelerin vatandaşları. İnanmazsanız oralara uçan ekiplere sorun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TE-HA-YE ~ 12 yıl önce
HER HIZLI ÇIKIŞIN BİRDE HIZLI İNİŞİ OLUR!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000