05 Kasım 2016, Cumartesi 14:15:08

'THY artık birinciliğe oynuyor'

Türk Hava Yolları (THY) Teknik A.Ş Genel Müdür Danışmanı Halil Tokel, İskenderun Teknik Üniversitesi'nin (İSTE) düzenlediği konferansa konuşmacı olarak katıldı.
  • THY batıyor, haberi yok galiba
  • Sınav sonucu açıklanmadı ne oluyor kaybettik mi söyleyin
  • Söylediklerine bire bir katılıyorum.Bu şekilde devam edilirse Thy nin ilk 3 de olması şu götürmez bir gerçek. Keşke diğer yöneticiler Halil bey kadar vizyoner olsa , ülke kalkınmıştı.
  • Halil bey ile konuşma fırsatım oldu bir kere. Zeki ve milli olduğu şüphesiz ancak genele bakıldığında maalesef liyakatsız ve sonuç odaklı olamayan bu thy yönetici kadrosuyla zor oynar thy zirveye... Bu zor dönemde temkinli ve sabırlı olmalı, herşeye rağmen thy nin algısı dışarıda çok iyi, 3kuruş kazanılacak diye bu kaybedilmemeli. Selam
  • Butun politikalari algi operasyonuna donuk. Evet THY gercekten cok buyuk basari gosterdi son 10 yilda ama mesela okyanus otesi ucuslarda business class koltuklar rakip firmalarla kiyaslandiginda bir 10 yil geriden geliyor. Yer hizmetleri felaket. Globally yours diyorsun, BC'da yemek sirasinda sarap sadece istek ile geliyor. Diger tum sirketlerde hostesler ellerinde sise devamli dolasirlar. Uc sene once patronumu BC ile yolladim Orta Asya'ya adam dondugunde ickiyi gidimla veriyorlar dedi. Anladim bir icki dusmanligi var ve seni surekli isteyen, sanki alkolik bir yolcu durumuna dusurmek istiyorlar ama o adam baska secenekleri varken bir daha THY ile ucmaz. Qatar'da, Emirates'de, Etihad'da boyle sinirlama yok. Sadece onlarin sana uygun gordugu gazeteyi okuyabiliyorsun. Okyanus otesi ucuslarda yemekten sonra ucus personelinin buyuk kismi istirahate cekiliyor. Yeni 777'lerde ekonomi koltuklar o kadar dar ki bir 13 saat ucmayi deneyin, anlarsiniz. Birinci olmaya daha cok firin ekmek var.
  • hisseleride birinc olsa çok iyi olacak.kaç aydır hisse yerlerde sürünüyor.yakışmıyor thyao gibi bir dünya şirketine.
  • Benim bildiğim ortalama bir cerrahın eğitimi pilotun eğitimimi bir hayli katlar. Nöbeti, eğitimi. Ama senin gibi gelişmemiş ülkelerde pilotu yüceltmek doğal haklısın.
  • Memlekette ne kadar çakal adam var. Arpanız azıcık kesildi diye hemen THY'yi batırın. Memlekette bir tane büyük firma var, ama sizi semirtmiyor ya, hemen kötüleyin. Adam ne güzel vizyon belirtmiş, sizin gün sonunda cebime ne kadar girersen başka vizyonunuz yok! Adam memleket diyor, siz ihtiras diyorsunuz. Allah bu memleketi sizlerden korusun.
  • EVET BÜYÜKLERİMİZİN BU TÜR SÖZLER HOŞUNA GİDİYOR. 600 UÇAKLIK FİLO. BELKİ DE 1000 KİM BİLİR? BİRAZ REALİST OLUNSA İFRATA KAÇILMASA DAHA İYİ OLMAZ MI SN. GENEL MÜDÜR YARDIMCISI.İLK İKİ AY İÇİNDE ALINACAK OLAN TEDBİRLER ( TABİİ ALINIRSA / ALINABİLİRSE ) SİZİ YALANLAYACAK GİBİ. YİNE DE İNŞALLAH DİYELİM.
  • Birincilik mi yoksa halkın sırtına binicilik mi

Türk Hava Yolları (THY) Teknik A.Ş Genel Müdür Danışmanı Halil Tokel, İskenderun Teknik Üniversitesi'nin (İSTE) düzenlediği konferansa konuşmacı olarak katıldı.

'Türk Havacılık Teknolojisi ve Uçak Gndüstrisinin Gelişimi' konulu konferansta konuşan Halil Tokel, THY'nin dünyadaki yerini değerlendirdi. Şirketin 2003 yılında Avrupa'nın son sıralarında yer alırken bugün 'birinciliğe oynadığını' vurgulayan Tokel "Dünyanın en çok uçuş noktasına sahip olan hava yolu oldu. Uçak sayısı 600'e, daha sonra belki de bine kadar çıkacak" dedi. Tokel, THY'nin bu performansı ile örnek olması gerektiğini ifade ederek, şöyle devam etti:

"Eğer böyle bir sonucu THY ortaya koyabiliyorsa. Türkiye'nin diğer kurum ve kuruluşları niye ortaya koymasın. Türkiye'nin bütün kurum ve kuruluşlarının yüzde 17 ortalama ile büyüdüğünü düşünürseniz, kalkındığını düşünürseniz. Size hayal gibi gelen her şey gerçek olur. Sanayileşmeden, üretmeden, sanayileşme sürecini tamamlamadan bir ülkenin ne siyasi gücü olur, ne de ekonomik gücü olur." (Hürriyet)

'THY artık birinciliğe oynuyor'

Yorumlar Tüm Yorumlar (50)

Ali yolcu ~ 7 yıl önce
THY batıyor, haberi yok galiba

Yanıtla

Kalan karakter 1000
27 august ~ 7 yıl önce
Sınav sonucu açıklanmadı ne oluyor kaybettik mi söyleyin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gelecek ~ 7 yıl önce
Söylediklerine bire bir katılıyorum.Bu şekilde devam edilirse Thy nin ilk 3 de olması şu götürmez bir gerçek. Keşke diğer yöneticiler Halil bey kadar vizyoner olsa , ülke kalkınmıştı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bir bir bir ~ 7 yıl önce
Halil bey ile konuşma fırsatım oldu bir kere. Zeki ve milli olduğu şüphesiz ancak genele bakıldığında maalesef liyakatsız ve sonuç odaklı olamayan bu thy yönetici kadrosuyla zor oynar thy zirveye... Bu zor dönemde temkinli ve sabırlı olmalı, herşeye rağmen thy nin algısı dışarıda çok iyi, 3kuruş kazanılacak diye bu kaybedilmemeli. Selam

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Selim ~ 7 yıl önce
Butun politikalari algi operasyonuna donuk. Evet THY gercekten cok buyuk basari gosterdi son 10 yilda ama mesela okyanus otesi ucuslarda business class koltuklar rakip firmalarla kiyaslandiginda bir 10 yil geriden geliyor. Yer hizmetleri felaket. Globally yours diyorsun, BC'da yemek sirasinda sarap sadece istek ile geliyor. Diger tum sirketlerde hostesler ellerinde sise devamli dolasirlar. Uc sene once patronumu BC ile yolladim Orta Asya'ya adam dondugunde ickiyi gidimla veriyorlar dedi. Anladim bir icki dusmanligi var ve seni surekli isteyen, sanki alkolik bir yolcu durumuna dusurmek istiyorlar ama o adam baska secenekleri varken bir daha THY ile ucmaz. Qatar'da, Emirates'de, Etihad'da boyle sinirlama yok. Sadece onlarin sana uygun gordugu gazeteyi okuyabiliyorsun. Okyanus otesi ucuslarda yemekten sonra ucus personelinin buyuk kismi istirahate cekiliyor. Yeni 777'lerde ekonomi koltuklar o kadar dar ki bir 13 saat ucmayi deneyin, anlarsiniz. Birinci olmaya daha cok firin ekmek var.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Scandinavian ~ 7 yıl önce
Alkol bagimliligin var galiba paşa. Az için
halilcan ~ 7 yıl önce
hisseleride birinc olsa çok iyi olacak.kaç aydır hisse yerlerde sürünüyor.yakışmıyor thyao gibi bir dünya şirketine.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Atc ~ 7 yıl önce
Benim bildiğim ortalama bir cerrahın eğitimi pilotun eğitimimi bir hayli katlar. Nöbeti, eğitimi. Ama senin gibi gelişmemiş ülkelerde pilotu yüceltmek doğal haklısın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
. ~ 7 yıl önce
Bu kiminle konusuyor?
Yerli ve Milli Adam ~ 7 yıl önce
Memlekette ne kadar çakal adam var. Arpanız azıcık kesildi diye hemen THY'yi batırın. Memlekette bir tane büyük firma var, ama sizi semirtmiyor ya, hemen kötüleyin. Adam ne güzel vizyon belirtmiş, sizin gün sonunda cebime ne kadar girersen başka vizyonunuz yok! Adam memleket diyor, siz ihtiras diyorsunuz. Allah bu memleketi sizlerden korusun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İFRAT VE TEFRİT ~ 7 yıl önce
EVET BÜYÜKLERİMİZİN BU TÜR SÖZLER HOŞUNA GİDİYOR. 600 UÇAKLIK FİLO. BELKİ DE 1000 KİM BİLİR? BİRAZ REALİST OLUNSA İFRATA KAÇILMASA DAHA İYİ OLMAZ MI SN. GENEL MÜDÜR YARDIMCISI.İLK İKİ AY İÇİNDE ALINACAK OLAN TEDBİRLER ( TABİİ ALINIRSA / ALINABİLİRSE ) SİZİ YALANLAYACAK GİBİ. YİNE DE İNŞALLAH DİYELİM.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
..... ~ 7 yıl önce
Birincilik mi yoksa halkın sırtına binicilik mi

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000