13 Ocak 2009, Salı 16:19:08

THY ARACI TERMİNALE DALDI!

Türk Hava Yolları'na ait merdiven aracı apronda aşırı sürat yapınca Atatürk Havalimanı İç Hatlar Terminal Binası'na daldı.
  • her ne kadar hızlı olursanız olun dıkkat on plandadır bu yuzden ne tav operatorlerını nede setur u suclayın. dip not : ilk once kendı yaptıklarınıza bakın daha sonra baskaları hakkında yorum yapın (nokta)
  • insanlar hata yapınca suçluyu baska yerde arıor arkadasın biride hatayı seturda, tav da ve havaşta aramış ama önce kendinde arasın araç kullanırken gözünü açsın ortada bi tane setur tav aracı yok yorumu yazan böle araba kullanıorsa arabayı sürerken biras gözünü açsın lütfen neyse kaza yapan arkadaşa geçmiş olsun
  • arkadaşlar herkes tutturmuş nargileci nurgileci o kaza olmuş yapabilecek bir şey yok kim kaza yapmak ister.belki uykusuzdun hiç bunları hesaba katan yok yazıklar olsun hepiniz havacısınız ama birbirinizin kuyusunu kazıyorsunuz .ayıp ayıp.
  • sen yer isletmeye nagileciyi huseyini getir. yasal olmasada form 4 ver. sonrada cok abartıyormusuz. gecin bunları. o abi nereye yetisiyordu oyle. namazamı. ne acelesi var. en fazla arac thy de degilmi. is yukunden olduysa, celebi ve havasın her yere carpması lazım degil mi. thy her yere takunyaciları doldurmadımı. yalan mı. bu soforde nargileci olamaz mı. hani yer isletme huseyin le ucuyordu. korugu ucurmayı mı kastediyorlardı acaba. thy de hic bir is bilmeyenler torpille ise girmiyorlar mı? torpilsiz thy de hic bir is donmuyo. bilmiyormusunuz? neyi tartısıyorsunuz. allah thy i daha buyuk kazalardan korur insallah.
  • Bu arçalar sadece apron için yapılmış araçlar, araca ufak bir müdahele ile saatte 25 km.den(apron hız sınırı budur) daha hızlı gitmelerini engellersiniz olur biter. İnsanlardan her daim aynı özeni ve dikkati göstermelerini bekleyemezsiniz (ideali o olsa bile) Bir diğer noktada o apron ehliyetlerinin nasıl verildiğidir. Eğitimlerine katılanların nasıl dinlediği, hiç eğitim almadan ehliyet alanların apronda fink attığınıda gözardı etmeyelim. DHMİ her yıl apron ehliyetini yeniliyorum diye ücret alıyor her yıl bu işlemi yaparken yenileme eğitimi verilse bu kazalar bir bir eğitime katılanlara örnekleri ile gösterilse faydalı olmaz mı ?
  • Apron kazasından çok senin detro - it'liğin konuşulmuş farkındasın dimi??
  • Apron içerisinde hız limitlerinde araç kullanan çok az firma var. Tav körük operatörleri, setur araçları 60-70 km hızla araç kullanırken dhm görevlileri neler yapıyor cok merak ediyorum...
  • bu kaza dun gozumun onunde oldu merdiven tam indirilmemis yoksa 110 ve 111 korugun tam arası aracı kullanan arkadas merdivenle vuruyor ama arac sıkısana kadar devam ediyor yanı aslında vurdugunun farkında bile degil ama soylede birsey var hava limanında eger sorununuz ve kendinizi iyi hissetmiyorsanız yha mazeret izni yada ogun ıcın bir sekilde izin verilmesi gerekir ama bunu uygulayan hıc bir fırmada yok...ama sonucta kımse yaralanmadan atlatıldı ona dua etmek lazım...
  • tabiki operastör arkadaşın veya bir başkasının canına birşey gelmemesi sevindirici, geçmiş olsun. Ancak lütfen şunu kabul edelim. TK ve Setur araçları apronda aşırı hız ile seyrediyorlar (tüm TK personelini kastetmiyorum tabiki). Ancak dışarıdan bakmak kolay. Özellikle TK'nın hangi şartlarda çalıştığını bilemiyorum. Belli ki bir sorun var ortada. Kendisine ve Tk'a tekrardan geçmiş olsun. Saygılarımla.
  • kriminal kardeş haklısın araç duramamış bu da ne kadar süratli gittiğini gösteriyo zannedersem. bu olaya sadece yuh denir, öyle dikkatsizlik yok kafasını verememe hikayelerine yatmamak lazım. orada milyon dolarlık uçaklar var dikkatsiz dalgın olmak kimsenin hakkı değildir.

Türk Hava Yolları'na ait THY 34 MR 093 plakalı yolcu merdiveni, Atatürk Havalimanı İç Hatlar Terminali kısmında bulunan 110 numaralı körüğe çarptı. Kaza sonrası körükte büyük çaplı maddi hasar meydana geldi. Kazaya sebebiyet veren THY 34 MR 093 plakalı aracın sürücüsü ise kazadan yara almadan kurtuldu.

Kazanın ardından sürücü alkol muayesine gönderildi. Apron kısmında trafiğin aksamasına neden olan kazanın meydana geldiği alanda temizleme çalışmaları yapılıyor.

Görünmez kazanın görüntüleri bu akşam saat 20.00'de sadece Airport TV Ana Haber'de...

THY 34 MR 093

THY 34 MR 093

THY 34 MR 093

THY 34 MR 093

THY 34 MR 093

THY 34 MR 093

THY 34 MR 093

THY 34 MR 093

THY 34 MR 093

THY 34 MR 093

©AirportHaber.com

THY ARACI TERMİNALE DALDI!

Yorumlar Tüm Yorumlar (31)

gaz kesmez ~ 15 yıl önce
her ne kadar hızlı olursanız olun dıkkat on plandadır bu yuzden ne tav operatorlerını nede setur u suclayın. dip not : ilk once kendı yaptıklarınıza bakın daha sonra baskaları hakkında yorum yapın (nokta)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kara şimşek ~ 15 yıl önce
insanlar hata yapınca suçluyu baska yerde arıor arkadasın biride hatayı seturda, tav da ve havaşta aramış ama önce kendinde arasın araç kullanırken gözünü açsın ortada bi tane setur tav aracı yok yorumu yazan böle araba kullanıorsa arabayı sürerken biras gözünü açsın lütfen neyse kaza yapan arkadaşa geçmiş olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ricardo ~ 15 yıl önce
arkadaşlar herkes tutturmuş nargileci nurgileci o kaza olmuş yapabilecek bir şey yok kim kaza yapmak ister.belki uykusuzdun hiç bunları hesaba katan yok yazıklar olsun hepiniz havacısınız ama birbirinizin kuyusunu kazıyorsunuz .ayıp ayıp.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
wolf ~ 15 yıl önce
sen yer isletmeye nagileciyi huseyini getir. yasal olmasada form 4 ver. sonrada cok abartıyormusuz. gecin bunları. o abi nereye yetisiyordu oyle. namazamı. ne acelesi var. en fazla arac thy de degilmi. is yukunden olduysa, celebi ve havasın her yere carpması lazım degil mi. thy her yere takunyaciları doldurmadımı. yalan mı. bu soforde nargileci olamaz mı. hani yer isletme huseyin le ucuyordu. korugu ucurmayı mı kastediyorlardı acaba. thy de hic bir is bilmeyenler torpille ise girmiyorlar mı? torpilsiz thy de hic bir is donmuyo. bilmiyormusunuz? neyi tartısıyorsunuz. allah thy i daha buyuk kazalardan korur insallah.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Uçan Fil ~ 15 yıl önce
Bu arçalar sadece apron için yapılmış araçlar, araca ufak bir müdahele ile saatte 25 km.den(apron hız sınırı budur) daha hızlı gitmelerini engellersiniz olur biter. İnsanlardan her daim aynı özeni ve dikkati göstermelerini bekleyemezsiniz (ideali o olsa bile) Bir diğer noktada o apron ehliyetlerinin nasıl verildiğidir. Eğitimlerine katılanların nasıl dinlediği, hiç eğitim almadan ehliyet alanların apronda fink attığınıda gözardı etmeyelim. DHMİ her yıl apron ehliyetini yeniliyorum diye ücret alıyor her yıl bu işlemi yaparken yenileme eğitimi verilse bu kazalar bir bir eğitime katılanlara örnekleri ile gösterilse faydalı olmaz mı ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
overload55 ~ 15 yıl önce
Apron kazasından çok senin detro - it'liğin konuşulmuş farkındasın dimi??

Yanıtla

Kalan karakter 1000
guayakil ~ 15 yıl önce
Apron içerisinde hız limitlerinde araç kullanan çok az firma var. Tav körük operatörleri, setur araçları 60-70 km hızla araç kullanırken dhm görevlileri neler yapıyor cok merak ediyorum...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
apron ~ 15 yıl önce
bu kaza dun gozumun onunde oldu merdiven tam indirilmemis yoksa 110 ve 111 korugun tam arası aracı kullanan arkadas merdivenle vuruyor ama arac sıkısana kadar devam ediyor yanı aslında vurdugunun farkında bile degil ama soylede birsey var hava limanında eger sorununuz ve kendinizi iyi hissetmiyorsanız yha mazeret izni yada ogun ıcın bir sekilde izin verilmesi gerekir ama bunu uygulayan hıc bir fırmada yok...ama sonucta kımse yaralanmadan atlatıldı ona dua etmek lazım...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
OPS ~ 15 yıl önce
tabiki operastör arkadaşın veya bir başkasının canına birşey gelmemesi sevindirici, geçmiş olsun. Ancak lütfen şunu kabul edelim. TK ve Setur araçları apronda aşırı hız ile seyrediyorlar (tüm TK personelini kastetmiyorum tabiki). Ancak dışarıdan bakmak kolay. Özellikle TK'nın hangi şartlarda çalıştığını bilemiyorum. Belli ki bir sorun var ortada. Kendisine ve Tk'a tekrardan geçmiş olsun. Saygılarımla.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yoda ~ 15 yıl önce
kriminal kardeş haklısın araç duramamış bu da ne kadar süratli gittiğini gösteriyo zannedersem. bu olaya sadece yuh denir, öyle dikkatsizlik yok kafasını verememe hikayelerine yatmamak lazım. orada milyon dolarlık uçaklar var dikkatsiz dalgın olmak kimsenin hakkı değildir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000