10 Mayıs 2013, Cuma 15:07:02

THY ARABİSTAN-TRABZON HATTINI AÇIYOR

Suudi Arabistan-Trabzon arasındaki direkt seferler başlıyor...
  • Biz bunlardan biktik bunlar inatla buraya yerlesiolar yahu.bunlarin bi seyhi mi ne buralardan belli bolgeler satin almis oralari yazlik olarak kullaniolar.genelde onur air i tercih ediolardi thy iyi bir hamle yapmis.
  • uyyyyyy...hacan ha bu kaide cok lazim idi...malum gunahumuz cok atlaruk ucaga gideruk arabistan'a emicemizin oglini taslaruk gunahlarimizi affettiriruk cerisin ceri tirabizon'a geliruk sonra gunah isledukca yine gideruk affoluruk geliruk boylelikle yasar gideruk...))))
  • KATILIYORUM KUTLUYORUM BIR TRABZONLU OLARAK MEMLEKETIMIZIN KIYMETINI BIZLER DEGILDE YABANCILAR DAHA IYI BILIYOR GÜZELIM CENNET VATAN TÜRK INSANI YASAMAYI UNUTTU ELLER ÜLKEMIZDE HAYAT BULURKEN BIZLERDE AVRUBANIN CÖPLÜGÜNDE CÖMEZLIYORUZ THY BASARILAR DILER GÜZELIM TÜRKIYEMIZE HER SEY YAKISIR KALKINMIS GUZEL HUZUR DOLU YARINLARDA GÖRÜSMEK UZERE HAYIRLI OLSUN GELENE HOSGELDI GIDENEDE ALLAHA EMANET DIYELIM SAYGILARMLA.
  • Suudilililer çok taklitçi bir millet birisi ne yapsa diğeride aynısını yapıyor bu işi ilk çıkartanda sanırsam bir hastalığından dolayı tavsiye üzerine gidiyor ve oranın havasında şifasını buluyor diğeride ömrü boyunca göremeyeceği kadar yeşillik görüyor serin hava vs vs
  • gormeye geliyor olabilirler :) Yesillik yaninda diger renklerde etkili olabilir,
  • Yeşillik görmedikleri icin geliyorlar
  • Konu hakkında bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim, suudi ler karadeniz özellikle trabzon'a neden bu kadar rağbet ediyor. Yazın her Tzx uçağında çok fazla suudi olurdu. Gerçekten merak ediyorum. Orayı arabistan'da iyi pazarlıyorsak neden avrupalılara bu kadar pazarlıyamıyoruz. Suudiler maaile akın ediyor. Thy nin de bu hamlesi bence güzel olmuş bölge turizmi doğal olarakta ekonomisi için.

Arabistan yarımadasından Trabzon’a gelen turistlerin aktarmasız Trabzon’a gelmeleri için yapılan çalışmalar ve girişimlerin sonuç verdiği, Suudi Arabistan'ın Riyad kentinden bulunan bir turizm acentesinin ilk charter seferini Türk Hava Yolları ile 29 Mayıs’ta Trabzon’a gerçekleştireceği belirtildi.

Konuyla ilgili açıklama yapan Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, son bir kaç yıldır Arap yarımadasından gelen misafirlerin İstanbul üzerinden Trabzon‘a yaptıkları aktarma sonucunda yolculuğun uzun sürmesinden dolayı şikayetler aldıklarını hatırlattı. Kızılcık "Misafirlerimizin İstanbul Havalimanı yerine 4 saat daha erken Trabzon’a direkt uçuşla gelmelerini sağlamak için Türk Hava Yolları ve diğer yetkililerle yaptığımız görüşmeler sonucunu verdi. Riyad’da bulunan turizm acentası ilk charter seferini gerçekleştirecek. Böylelikle Arap yarımadasından geçen yıl 60 bin civarında gelen turist sayımızın bu yıl 80 bine ulaşmasını hedefliyoruz. Bu hedefe ulaşmak için turizm altyapısını geliştirmeye çalışıyoruz” dedi.

Öte yandan 29 Mayıs’taki charter seferini 12 Haziran, 26 Haziran ve 3 Temmuz tarihlerindeki charter seferlerinin izleyeceği öğrenildi.

THY ARABİSTAN-TRABZON HATTINI AÇIYOR

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

operation tzx ~ 11 yıl önce
Biz bunlardan biktik bunlar inatla buraya yerlesiolar yahu.bunlarin bi seyhi mi ne buralardan belli bolgeler satin almis oralari yazlik olarak kullaniolar.genelde onur air i tercih ediolardi thy iyi bir hamle yapmis.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
uyyyy ~ 11 yıl önce
uyyyyyy...hacan ha bu kaide cok lazim idi...malum gunahumuz cok atlaruk ucaga gideruk arabistan'a emicemizin oglini taslaruk gunahlarimizi affettiriruk cerisin ceri tirabizon'a geliruk sonra gunah isledukca yine gideruk affoluruk geliruk boylelikle yasar gideruk...))))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sami YAVUZ ~ 11 yıl önce
KATILIYORUM KUTLUYORUM BIR TRABZONLU OLARAK MEMLEKETIMIZIN KIYMETINI BIZLER DEGILDE YABANCILAR DAHA IYI BILIYOR GÜZELIM CENNET VATAN TÜRK INSANI YASAMAYI UNUTTU ELLER ÜLKEMIZDE HAYAT BULURKEN BIZLERDE AVRUBANIN CÖPLÜGÜNDE CÖMEZLIYORUZ THY BASARILAR DILER GÜZELIM TÜRKIYEMIZE HER SEY YAKISIR KALKINMIS GUZEL HUZUR DOLU YARINLARDA GÖRÜSMEK UZERE HAYIRLI OLSUN GELENE HOSGELDI GIDENEDE ALLAHA EMANET DIYELIM SAYGILARMLA.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İstanbul ~ 11 yıl önce
Suudilililer çok taklitçi bir millet birisi ne yapsa diğeride aynısını yapıyor bu işi ilk çıkartanda sanırsam bir hastalığından dolayı tavsiye üzerine gidiyor ve oranın havasında şifasını buluyor diğeride ömrü boyunca göremeyeceği kadar yeşillik görüyor serin hava vs vs

Yanıtla

Kalan karakter 1000
atasa ~ 11 yıl önce
gormeye geliyor olabilirler :) Yesillik yaninda diger renklerde etkili olabilir,

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Saw ~ 11 yıl önce
Yeşillik görmedikleri icin geliyorlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
EA ~ 11 yıl önce
Geliyorlar çünkü bu bölge diğer bölgelere göre daha yeşil ve serin. Yapısı da mutaassıp ve aileleriyle kolay gezebilecekleri çok rahatsızlık duymayacakları bir yer Trabzon.
SAW CHS TRAFİK ~ 11 yıl önce
Konu hakkında bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim, suudi ler karadeniz özellikle trabzon'a neden bu kadar rağbet ediyor. Yazın her Tzx uçağında çok fazla suudi olurdu. Gerçekten merak ediyorum. Orayı arabistan'da iyi pazarlıyorsak neden avrupalılara bu kadar pazarlıyamıyoruz. Suudiler maaile akın ediyor. Thy nin de bu hamlesi bence güzel olmuş bölge turizmi doğal olarakta ekonomisi için.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mustafa Özel ~ 11 yıl önce
Çünkü herkes kendinde olmayana özenir, ilgi duyar, merak salar. Yazın onların ülkesi çok güneşli ve sıcak Trabzonun serinliği, az güneşi ve yağmurlu havası onlara cazip geliyor. Avrupalılar ise zaten böyle bir iklimden geliyorlar onlarda güneşi ve sıcağı özlüyorlar ve arıyorlar.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000