02 Ekim 2009, Cuma 08:03:13

THY, Antalya'dan 3 noktaya daha uçacak

Türk Hava Yolları'nın Antalya-Moskova seferlerinden sonra bugünden itibaren Antalya'dan Paris, Stockholm ve Dusseldorf'a tarifeli seferler başlatacağı duyuruldu.
  • 2 milyonuk Bursadan niçin avrupa ya bir tek uçuş planlayamıyorsunuz. Bursa ihracatta Türkiye ikincisi. Size gözlükmü yoksa teleskopmu gerekli !..
  • THY'yi STANSTED - ANTALYA SEFERI ICINDE BEKLIYORUZ EGER BU DESTINASYONDA UCUS YAPARSA KIS AYLARINDA GOLF'CULER ILE KESIN DOLDURUR. ZATEN KIBRIS TURK HAVAYOLLARI ILE MUSTERILER COK BIKTI BRITISH AIRWAYS'DE GOLF EKIPMANLARININA UCRETALMAYA BASLADI.
  • AYT base zaten 3 senedir gündemde :) Ama Antalya'da bu iş yürümez...Ekmek yedirmezler THY ye,zararda etse dokunmaz zaten,bizim vergilerle kapatırlar...
  • antalya base açma konusuda gündeme gelecek...
  • Diğer havayollarıda aynı şeyleri denedi ve olmadı. THY zarar edebilir. AYT bu tip seferler için uygun potansiyele sahip meydan değildir.
  • STOCKHOLM AYT UCUSLARI TUTAR O KADAR GOLFCÜ NEYLE GELECEK AMA HAFTADA BİR SEFER YETMEZ EN AZ İKİ OLMALI KOLTULAR COK RAHAT BLOK OLARAK SATILIR.AMA KAR ETME KONUSU SIKINTI OLUSTURUR.
  • antalyanın gelecekte güzel bir Hub olacağı tahmini doğrudur. gerek turizm potansiyeli gerekse sahip olduğu havalimanı ve terminal olanakları ile İstanbul'un alternatifi olmaya adaydır. Ancak THY nin Antalya dan Charter havayollarının uçuş noktalarına uçmak yerine Daha başka destinasyonları Antalya ya bağlama yolunu seçse çok daha doğru olur düşüncesindeyim. yakın gelecekte Yolcuları İstanbul üzerinden tüm Türkiye ye dağıtmanın yanında Antalya üzerinden dağıtma yolunu da seçenek olarak sunmalıdır. orta vadeli olarak ta yurtdışından yurtdışına bağlantı noktası olarak Antalya Havalimanı çok büyük önem kazanacaktır.
  • Lufthansa Antalya'ya ucuşlara baslayıp hattı kapatıncaya kadar 20 Milyon Mark civarında zarar ettiği biliniyor.Hatta Yolcu bulamadıklarından bir sure kargo da domates ve taze çiçek taşıdılar ama yinede zarar ettiler.THY bu hatları açarken iyice araştırmasını yapmıştır herhalde!
  • Yaz sezonu neredeyse bitiyor ve THY uçuşlara başlıyor.Zamanında Lufthansa 'da Antalya'dan uçuşlara başlamıştı ve 6 aydada hattı kapattı.Stockholm'den bu sezon kim gelecek,yada potansiyel müşteri araştırması iyice yapıldımıki ? Umarım bu hatların sonu hüsranla bitmez.
  • O kadar uçağı nereye park edecek veya uçuracak diyen arkadaşlara duyurulur Antalya ileride iyi bir hub olucak.

Türk Hava Yolları (THY) Antalya Müdürü Ömer Durna, yaptığı yazılı açıklamada, THY tarafından her gün gerçekleştirilen Antalya-Moskova tarifeli seferlerine yeni uçuş noktaları eklediğini belirtti.

Antalya merkezli yeni tarifeli dış hat seferlerinin bugünden itibaren Antalya çıkışlı olmak üzere Paris, Stockholm ve Dusseldorf'a başlayacağını ifade eden Durna, Antalya'dan Paris'e yapılacak seferlerin Pazartesi ve Cuma, Dusseldorf ve Stockholm'e yapılacak seferlerin ise Cumartesi günleri gerçekleşeceğini kaydetti.

Antalya-Paris arasında ilk direkt sefer bugün, Dusseldorf ve Stockholm seferlerinin ise 3 Ekim'de başlayacağı belirtildi.

THY, Antalya'dan 3 noktaya daha uçacak

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

Misafir ~ 14 yıl önce
2 milyonuk Bursadan niçin avrupa ya bir tek uçuş planlayamıyorsunuz. Bursa ihracatta Türkiye ikincisi. Size gözlükmü yoksa teleskopmu gerekli !..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
THY'yi STANSTED - ANTALYA SEFERI ICINDE BEKLIYORUZ EGER BU DESTINASYONDA UCUS YAPARSA KIS AYLARINDA GOLF'CULER ILE KESIN DOLDURUR. ZATEN KIBRIS TURK HAVAYOLLARI ILE MUSTERILER COK BIKTI BRITISH AIRWAYS'DE GOLF EKIPMANLARININA UCRETALMAYA BASLADI.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
AYT base zaten 3 senedir gündemde :) Ama Antalya'da bu iş yürümez...Ekmek yedirmezler THY ye,zararda etse dokunmaz zaten,bizim vergilerle kapatırlar...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
antalya base açma konusuda gündeme gelecek...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Diğer havayollarıda aynı şeyleri denedi ve olmadı. THY zarar edebilir. AYT bu tip seferler için uygun potansiyele sahip meydan değildir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
STOCKHOLM AYT UCUSLARI TUTAR O KADAR GOLFCÜ NEYLE GELECEK AMA HAFTADA BİR SEFER YETMEZ EN AZ İKİ OLMALI KOLTULAR COK RAHAT BLOK OLARAK SATILIR.AMA KAR ETME KONUSU SIKINTI OLUSTURUR.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
antalyanın gelecekte güzel bir Hub olacağı tahmini doğrudur. gerek turizm potansiyeli gerekse sahip olduğu havalimanı ve terminal olanakları ile İstanbul'un alternatifi olmaya adaydır. Ancak THY nin Antalya dan Charter havayollarının uçuş noktalarına uçmak yerine Daha başka destinasyonları Antalya ya bağlama yolunu seçse çok daha doğru olur düşüncesindeyim. yakın gelecekte Yolcuları İstanbul üzerinden tüm Türkiye ye dağıtmanın yanında Antalya üzerinden dağıtma yolunu da seçenek olarak sunmalıdır. orta vadeli olarak ta yurtdışından yurtdışına bağlantı noktası olarak Antalya Havalimanı çok büyük önem kazanacaktır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Lufthansa Antalya'ya ucuşlara baslayıp hattı kapatıncaya kadar 20 Milyon Mark civarında zarar ettiği biliniyor.Hatta Yolcu bulamadıklarından bir sure kargo da domates ve taze çiçek taşıdılar ama yinede zarar ettiler.THY bu hatları açarken iyice araştırmasını yapmıştır herhalde!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Yaz sezonu neredeyse bitiyor ve THY uçuşlara başlıyor.Zamanında Lufthansa 'da Antalya'dan uçuşlara başlamıştı ve 6 aydada hattı kapattı.Stockholm'den bu sezon kim gelecek,yada potansiyel müşteri araştırması iyice yapıldımıki ? Umarım bu hatların sonu hüsranla bitmez.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
O kadar uçağı nereye park edecek veya uçuracak diyen arkadaşlara duyurulur Antalya ileride iyi bir hub olucak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000