31 Ekim 2017, Salı 11:40:13

THY Ankara'dan Paris seferlerine başladı

Türk Hava Yolları, Ankara'dan Paris'e direkt uçuşlarına başladı.
  • Ankara’dan direkt uçuş İstanbul aktarmalı uçuştan pahalı. Bir de promosyon bileti yazıyor. Komedi :) :) :)
  • Full whc
  • Ankaralı hadi bakalım yabancı havayolları ile uçmaya bırakın Ankaralılar thy sefer koysun deyip duydunuz başkentmiş. .
  • thy ankaradn yurt dışı uçuşları zor dolar bi süre sonra kapanır bu ucuslar yolcu sayısı az 180 kişilik uçagı nasıl doldurcan sefer sayısda kısıtlı ahl ve saw dan hergün avrupanın büyük yerlerine sefer var ve ankaraya göre daha uygun pegasusun ankara saw paris seferi bile daha uygun.
  • Viyana ya kim gidecek? İlkramı bagaji paraya yapın 40 liraya uçalım parise
  • izmirde acaba nasiplenirmi? yoksa yine üvey evlatmı dünya kadar istanbul bağlatılı uçan var izmirden 1 uçuş yok yeni yapılan terminallerde 3-5 tane dış hat oda farklı havayolları gerisi hep lokal uçuş !
  • Aktarmasız İzmir Paris uçuşları bekiyoruz THY'den.
  • Baharı görmez bu uçuşlar sona erer,siyasi zorlama ile konulmuş uçuşlar
  • USD BU RAKAMLARA YÜKSELDİ, BUGÜN 3,80.-TL NE YAZIKKİ THY BİLETLERİNİ SATINALABİLMEK ARTIK HERKES İÇİN PEK MÜMKÜN OLAMIYOR, UZAKDOĞU UÇUŞLARINI ÖRNEK ALIRSAK, QATAR AIRWAYS DEN KENDİME VE ARKADAŞLARIMA SON 2 - 3 AY İÇERİSİNDE ALDIĞIMIZ UZAKDOĞU BİLETLERİ 1450.-TL, 1550.-TL SINGAPUR AIRLINES DAN 1700.-TL ÖRNEK İSTERSENİZ PHUKET BİLETLERİ, KUALA LUMPUR, BANGKOK, SINGAPUR, HONG KONG GİBİ DESTİNASYONLARA UYGUN BİLETLER DENK GELEBİLİYOR 2018 İÇİNDE TATİL PLANLARI YAPILABİLİYOR, NE YAZIKKİ SON 10 YILDA EMIRATES KAMPANYALARINI KENDİ TATİL PLANLARIMA DENK GETİREMEDİM ANCAK ÇOK SAYIDA ARKADAŞIMI TAVSİYELERİMLE EMIRATES LE DEFALARCA UÇURDUM, ETIHAD HAKKINDA OLUMLU KONUŞAMAYACAĞIM İÇİN ÜZGÜNÜM TÜM UÇUŞLARIM FİYASKOYLA SONUÇLANDI, 5 YILDIZLI FİRMA OLMANIN HAKKINI VEREMIYORLAR 250 - 300 UÇUŞ YAPMIŞ BİR YOLCU GÖZÜYLE YAZIYORUM ARTIK THY BİLETLERİ ÇOK ÖZEL BİR İNDİRİM DENK GELİRSE SATIN ALABİLİYORUM, BİLET ÜCRETİ HİZMETLER VE YOLCUYA KARŞI GÖREV GEREĞİ BİLE OLSA ZORUNLU GÜLÜMSEME SEBEBİYLE SİNGAPUR AIRLINES, QATAR AIRWAYS HER DAİM BİRİNCİ TERCİHİM OLUYOR SON 3 YIL İÇERİSİNDE, HERKESE SAYGILAR.
  • ankaralilarda uçaği doldursunlar lufthansa ile uçmasinlar thy ile ućsunlar artik yabanci havayolu aevdaliligini biraksinlar..

TAV Esenboğa Havalimanı'nda, Ankara-Paris direkt uçuşunun başlaması dolayısıyla tören düzenlendi.

Esenboğa Havalimanı Mülki İdare Amiri Murat Soylu, törende yaptığı konuşmada, Ankara'dan direkt uçuşların hayırlı olması dileğinde bulunarak, "Direkt uçuşlara başlamaktan daha önemlisi, sürdürebilmek, katkı sunabilmek." dedi.

Ankara Sanayi Odası (ASO) Başkanı Nurettin Özdebir de coğrafyasında yükselen değer olan 80 milyonluk Türkiye'nin başkentinin, uluslararası bağlantılarda eksiğinin bulunduğunu söyledi.

Bunun giderilmesi için çalışmalar yaptıklarına işaret eden Özdebir, başkentten direkt uçuşların Ankara'nın erişebilirliğini artacağını vurguladı.

Ankara'nın ticari ve sosyal hayatının gelişmesi açısından yurt dışına direkt uçuşların son derece önemli olduğunun altını çizen Özdebir, aynı zamanda önemli bir teknoloji şehri olan kentin büyümesinin devam edeceğini dile getirdi.

Özdebir, Ankara'da 1,5 milyon kayıtlı istihdamın yaklaşık 300 bininin kamu kurumlarında çalıştığını belirterek, "Ankara iş dünyasının önemli bir "hub"ı olmuş vaziyette. Bu "hub"ın, dünyanın başka hublarıyla birleşmesine bugün şahit oluyoruz. Bu seferlere yeni destinasyonların ekleneceğine inanıyorum. Ankaralılara burada görev düşüyor. Ankaralılar, seyahat planlarını yaparken buradan uçmaya önem vermeleri lazım ki bu hatlar artarak devam etsin. Ankaralıları, Ankara'ya sahip çıkmaya davet ediyorum." diye konuştu.

"Bugün Berlin, Frankfurt, Viyana ve Paris'e direkt uçuşlar başladı"

Ankara Ticaret Odası (ATO) Başkanı Gürsel Baran da Ankara'dan direkt yurt dışına uçuşlara ihtiyaç olduğunu belirterek, bunu 11 aydır her gittikleri yerde dillendirdiklerini ve yetkililere konuyu ilettiklerini bildirdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın konuya sahip çıktığını anlatan Baran, daha sonra THY Yönetim Kurulu ve İcra Kurulu Başkanı İlker Aycı ile temasa geçtiklerini ve yapılan toplantıların ardından bugün Berlin, Frankfurt, Viyana ve Paris'e direkt uçuşların başladığını kaydetti.

Aycı'ya, ATO Meclisi toplantısına konuk olduğunda uçuşlara sahip çıkacaklarını ve başka destinasyonlar istediklerini ilettiklerini vurgulayan Baran, "Ankara'nın 80 milyonluk ülkenin başkenti olduğunu, başkente yaraşır bir uçuş trafiğinin olması gerektiğini, havalimanımızın buna müsait olduğunu ilettik. Kendisi de peyder pey yeni hatları, destinasyonları açacaklarına dair söz verdiler." değerlendirmesinde bulundu.

Baran, Ankara'dan yurt dışına uçuşların kendileri için çok önemli olduğunun altını çizerek, "Çünkü 3 saatte gidebileceğimiz bir yere 10 saatlik zaman harcıyoruz. Ankaralı sanayicinin, tüccarın, bürokratın zamanı çok kıymetli. Bu anlamda bugün bizim için çok önemli. Hayırlı olsun." diye konuştu.

"Ankara-Paris seferleri haftada karşılıklı iki kez olacak"

TAV Esenboğa Havalimanı İşletmesi Genel Müdürü Nuray Demirer de Ankara'dan direkt uçuşların artmasını isteyerek, Türkiye'nin başkentinin, dünyanın bütün başkentleriyle bağlanması için hedeflerinin bulunduğunu, Esenboğa Havalimanı'nın da buna müsait olduğunu söyledi.

Ankara-Paris uçuşlarının salı ve cumartesi günleri olmak üzere haftada iki gün karşılıklı gerçekleşeceğini belirten Demirer, "Esenboğa Havalimanı'ndan, yurt içinde 36 ve yurt dışında 18 ülkede 33 destinasyona direkt uçuşlarla bağlanıyoruz. Esenboğa Havalimanı, 2017 yılının 9 ayında bir önceki yıla göre yolcu sayısını yüzde 36 artırdı, 2016'da 13 milyon 200 bin yolcuya, 95 bin 500 uçuşa ev sahipliği yaptı." dedi.

THY Ankara İstasyon Müdürü Hasan Canverdi ise iki güzide şehir arasında köprü kurmanın mutluluğunu yaşadıklarını dile getirerek, THY Yönetim Kurulunun Ankara'dan yurt dışına direkt seferlerin artırılması için yoğun çaba sarfettiğini bildirdi.

Konuşmaların ardından Ankara-Paris uçuşu dolayısıyla pasta kesildi, kabin ekibine çiçek verildi. Daha sonra 151 yolcuyu taşıyan uçak, pistten ayrılırken itfaiye ekiplerince oluşturan su takının altından geçti.







THY Ankara'dan Paris seferlerine başladı

Yorumlar Tüm Yorumlar (28)

Yuh ~ 6 yıl önce
Ankara’dan direkt uçuş İstanbul aktarmalı uçuştan pahalı. Bir de promosyon bileti yazıyor. Komedi :) :) :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Km ~ 6 yıl önce
Full whc

Yanıtla

Kalan karakter 1000
camarothy ~ 6 yıl önce
Ankaralı hadi bakalım yabancı havayolları ile uçmaya bırakın Ankaralılar thy sefer koysun deyip duydunuz başkentmiş. .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Xx ~ 6 yıl önce
Thy istemedik ryanair istiyorduk
tutmaz yine ~ 6 yıl önce
thy ankaradn yurt dışı uçuşları zor dolar bi süre sonra kapanır bu ucuslar yolcu sayısı az 180 kişilik uçagı nasıl doldurcan sefer sayısda kısıtlı ahl ve saw dan hergün avrupanın büyük yerlerine sefer var ve ankaraya göre daha uygun pegasusun ankara saw paris seferi bile daha uygun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
xx ~ 6 yıl önce
Viyana ya kim gidecek? İlkramı bagaji paraya yapın 40 liraya uçalım parise

Yanıtla

Kalan karakter 1000
izmir ~ 6 yıl önce
izmirde acaba nasiplenirmi? yoksa yine üvey evlatmı dünya kadar istanbul bağlatılı uçan var izmirden 1 uçuş yok yeni yapılan terminallerde 3-5 tane dış hat oda farklı havayolları gerisi hep lokal uçuş !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
35Li ~ 6 yıl önce
Aktarmasız İzmir Paris uçuşları bekiyoruz THY'den.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ursus ~ 6 yıl önce
Baharı görmez bu uçuşlar sona erer,siyasi zorlama ile konulmuş uçuşlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
UZAKDOĞU UÇUŞLARI ~ 6 yıl önce
USD BU RAKAMLARA YÜKSELDİ, BUGÜN 3,80.-TL NE YAZIKKİ THY BİLETLERİNİ SATINALABİLMEK ARTIK HERKES İÇİN PEK MÜMKÜN OLAMIYOR, UZAKDOĞU UÇUŞLARINI ÖRNEK ALIRSAK, QATAR AIRWAYS DEN KENDİME VE ARKADAŞLARIMA SON 2 - 3 AY İÇERİSİNDE ALDIĞIMIZ UZAKDOĞU BİLETLERİ 1450.-TL, 1550.-TL SINGAPUR AIRLINES DAN 1700.-TL ÖRNEK İSTERSENİZ PHUKET BİLETLERİ, KUALA LUMPUR, BANGKOK, SINGAPUR, HONG KONG GİBİ DESTİNASYONLARA UYGUN BİLETLER DENK GELEBİLİYOR 2018 İÇİNDE TATİL PLANLARI YAPILABİLİYOR, NE YAZIKKİ SON 10 YILDA EMIRATES KAMPANYALARINI KENDİ TATİL PLANLARIMA DENK GETİREMEDİM ANCAK ÇOK SAYIDA ARKADAŞIMI TAVSİYELERİMLE EMIRATES LE DEFALARCA UÇURDUM, ETIHAD HAKKINDA OLUMLU KONUŞAMAYACAĞIM İÇİN ÜZGÜNÜM TÜM UÇUŞLARIM FİYASKOYLA SONUÇLANDI, 5 YILDIZLI FİRMA OLMANIN HAKKINI VEREMIYORLAR 250 - 300 UÇUŞ YAPMIŞ BİR YOLCU GÖZÜYLE YAZIYORUM ARTIK THY BİLETLERİ ÇOK ÖZEL BİR İNDİRİM DENK GELİRSE SATIN ALABİLİYORUM, BİLET ÜCRETİ HİZMETLER VE YOLCUYA KARŞI GÖREV GEREĞİ BİLE OLSA ZORUNLU GÜLÜMSEME SEBEBİYLE SİNGAPUR AIRLINES, QATAR AIRWAYS HER DAİM BİRİNCİ TERCİHİM OLUYOR SON 3 YIL İÇERİSİNDE, HERKESE SAYGILAR.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
camaeothy ~ 6 yıl önce
ankaralilarda uçaği doldursunlar lufthansa ile uçmasinlar thy ile ućsunlar artik yabanci havayolu aevdaliligini biraksinlar..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Al birini ~ 6 yıl önce
Lufthansa ile uçmayı bırakalı yıl oldu. Dövizdeki hareket LH’ye 1e 1 yansıdı. Artık LH imkansız ötesi. THY de o yolda ilerliyor. Açıkçası Türk insanının uçuş sevdası 2018de biter :(

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000