11 Ağustos 2009, Salı 12:45:33

THY ANKARA TEKNİK HANGARI HİZMETE AÇILDI

THY Teknik A.Ş’nin Ankara Esenboğa Havalimanı’nda inşa ettiği teknik hangar az önce açıldı.
  • İnsan gelecege yönelik bir hangar yapar yapacaksa iki tane piper sokarsınız artık içine
  • Hangi dünya başarıları kabul etmiş anlayamadım. Arap dünyası mı ? O da öenmli değil zaten.
  • Nasıl açılış diyen arkadaşımız: O soruyu fotoğrafı çeken arkadaşımıza sormak lazım, neden törene katılan teknisyenleri çekmedin diye??
  • Hangar açılıyor açılışta bir tane teknisyen fotosu yok kim çalışacak bu hangarda
  • dünya kim senin basarini kabul etmis, söylermisin please caaaanim...
  • siz fikra okuyp guldurmeye devam edin,biz calisiriz,dunya basarilarimizi kabullenir ama siz begenmezsiniz..sizin gibilerde fikra olacak ilerde,bizlerde sizi "bir zamanlar...." diye anlatmaya basliyacagiz.
  • Ankaradaki bir Hangar THY.ni 4. yapıyor.
  • Temel hışımla girmiş içeri. "Ula uşağum haçan bana KaraLahana ver bakalum!" Adam şaşırmış: "Sen laz mısın?" Temel kızmış: "Sen şimdi kurbağa bacağu istesem; "sen Fransiz misun" diye mi soracaksun?" "Ya da pizza isterisem İtalyan miyum diye soracak misun?"Adam sakin: "Yooooo..."Temel demin dediklerini zekice bulmuş, devam etmiş: "Sosisli isterisem Alaman misun diyeceksun?" "Yok yahu niye sorayım ki?" Temel bağırmış: "Ula peki hayvan heruf, ne diye kara lahana isteduğum için Laz misun diye sorayisun o zaman?" Adam sinirlerine hakim sakince yanıtlamış: "Beyefendi, burası Teknosa!" İŞTE BÖYLE . ----yani BİZ ANLAMIYORUZ. ATÖLYE HABOM OLUYOR---ANKARADAKİ BİR HAN
  • Padişah: - 'Bana yalan söyleyebilene bir küp altınvereceğim! 'demiş. 1.Yalancı: 'Bir kuş, aslanı kapıp yuvasına götürdü. 'Padişah: - 'Neresi yalan?..'- 'Kuş kartaldır, arslan da kuzu kadar minik bir yavru. Kaptı mı götürür tabii. 2.Yalancı: - 'Komşu ülkede bir eşeği kral yaptılar!. Padişah: Ülkenin kralı, pencereden bakınırken tacı nı düşürmüş. Taç da pencerenin altındaki eşeğin başına geçmiş. Taç kimin kafasındaysa, kral o'dur tabii!..' Böylece padişah her yalana bir mazeret bulmuş. "BUNLARDA BULUYOR" Ama bir gün : BİR KAYSERİ'Li - 'Padişahım, sen benim babamdan borç olarak bir küp dolusu altın almıştın. Şimdi geri almaya geldim. Yalandır dersen ödülümü ver. Değil dersen borcunu öde!..' BİR GÜN CANDAN HARİÇ BİR KAY
  • "Sayın Yıldırım, "Bu hangarın ve özellikle de HABOM projesinin hayata geçmesiyle birlikte Türk Hava Yolları küresel bir marka olacak” dedi." HABUUM procesi 2003 de başladı. 2004 de 80 hektar kiralandı , 2007 ye kadar birşey yapılmadı 70 HA iade edildi. Kalan 10 hektar üzerine bir atölyecik yapıldı. HABUUUm işte bu.dur Ha Allah var, bu projeyle Temel Genel müdür oldu. HABUUM bu kafalarla nasıl hayata geçer aklım pek kesmiyor. Ama olur inşallah, yarın maşallah.

THY Teknik A.Ş’nin Ankara Esenboğa Havalimanı’nda yaptırdığı teknik hangar biraz önce, Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, THY Yönetim Kurulu Başkanı Candan Karlıtekin, THY Genel Müdürü Temel Kotil, Sivil Havacılık Genel Müdürü Ali Arıduru ve Devlet Hava Meydanları Genel Müdürü Orhan Birdal’ın yanı sıra çok sayıda davetlinin katılımıyla faaliyete açıldı.

THY Teknik A.Ş Ankara teknik hangarının açılışını Airport TV canlı olarak yayınladı.

THY Teknik A.Ş Ankara Esenboğa Hangarı, eski dış hatlar terminali ve VIP Salonunun yıkılması ile elde edilen 9600 metrekarelik alanda, şirketin İstanbul dışındaki ilk tesisi olarak faaliyete geçti.

Açılıştan önce kürsüye davet edilen Binali Yıldırım: “Buranın 2004’teki halini hatırlıyoruz. Burası köy meydanından farksızdı. Başbakanımdan aldığım; 'Burası Türkiye’nin Başkentine ve Başbakanına yakışmıyor. Gereğini yapın' talimatıyla çalışmalara başladık ve 23 ayda burayı 10 milyon yolcu kapasiteli bir hale getirdik” dedi.

Konuşmasına devam eden Yıldırım: “Dünyada 69 milyar Dolarlık Bakım-Onarım bütçesi bulunuyor. Peki, Türkiye bu bütçeden ne kadar pay alıyor? Bu Bakım-Onarım bütçesinden Ülkemize çok az bir pay düşüyordu. Ancak, bu hangarın ve özellikle de HABOM projesinin hayata geçmesiyle birlikte Türk Hava Yolları küresel bir marka olacak” dedi.

Öte yandan son zamanlarda gündemden düşmeyen trafik sıkıntısına da değinen Yıldırım: “Trafik sorunu konuşuluyor. Trafik neden olur? Hareket halinde çok fazla aracınız varsa trafik olur. Türkiye şu anki trafikle dünyanın en iyi ülkeleri arasında. Buna rağmen tedbirlerimizi alıyor. Vatandaşın da buna yardımcı olması lazım. Daha çok çaba göstermeliyiz” diyerek sözlerini bitirdi.

Açılışta konuşan Yönetim Kurulu Başkanı Candan Karlıtekin ve Teknik A.Ş Genel Müdürü İsmail Demir, açılan hangarın çok faydalı olacağından bahsederken, THY'nin aldığı yolun da gözardı edilemeyeceğini ifade etti. Karlıtekin ayrıca; "Cumhuriyetimizin 100. yılında 300 uçağa ulaşmış olacağız. Gönlümden daha fazla rakamlar geçiyor ama en az 300 uçaklık filoya kavuşmuş olacağız" dedi.

Teknik A.Ş açılışı

THY ANKARA TEKNİK HANGARI HİZMETE AÇILDI

Yorumlar Tüm Yorumlar (13)

Misafir ~ 15 yıl önce
İnsan gelecege yönelik bir hangar yapar yapacaksa iki tane piper sokarsınız artık içine

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Hangi dünya başarıları kabul etmiş anlayamadım. Arap dünyası mı ? O da öenmli değil zaten.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Nasıl açılış diyen arkadaşımız: O soruyu fotoğrafı çeken arkadaşımıza sormak lazım, neden törene katılan teknisyenleri çekmedin diye??

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Hangar açılıyor açılışta bir tane teknisyen fotosu yok kim çalışacak bu hangarda

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
dünya kim senin basarini kabul etmis, söylermisin please caaaanim...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
siz fikra okuyp guldurmeye devam edin,biz calisiriz,dunya basarilarimizi kabullenir ama siz begenmezsiniz..sizin gibilerde fikra olacak ilerde,bizlerde sizi "bir zamanlar...." diye anlatmaya basliyacagiz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Ankaradaki bir Hangar THY.ni 4. yapıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Temel hışımla girmiş içeri. "Ula uşağum haçan bana KaraLahana ver bakalum!" Adam şaşırmış: "Sen laz mısın?" Temel kızmış: "Sen şimdi kurbağa bacağu istesem; "sen Fransiz misun" diye mi soracaksun?" "Ya da pizza isterisem İtalyan miyum diye soracak misun?"Adam sakin: "Yooooo..."Temel demin dediklerini zekice bulmuş, devam etmiş: "Sosisli isterisem Alaman misun diyeceksun?" "Yok yahu niye sorayım ki?" Temel bağırmış: "Ula peki hayvan heruf, ne diye kara lahana isteduğum için Laz misun diye sorayisun o zaman?" Adam sinirlerine hakim sakince yanıtlamış: "Beyefendi, burası Teknosa!" İŞTE BÖYLE . ----yani BİZ ANLAMIYORUZ. ATÖLYE HABOM OLUYOR---ANKARADAKİ BİR HAN

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Padişah: - 'Bana yalan söyleyebilene bir küp altınvereceğim! 'demiş. 1.Yalancı: 'Bir kuş, aslanı kapıp yuvasına götürdü. 'Padişah: - 'Neresi yalan?..'- 'Kuş kartaldır, arslan da kuzu kadar minik bir yavru. Kaptı mı götürür tabii. 2.Yalancı: - 'Komşu ülkede bir eşeği kral yaptılar!. Padişah: Ülkenin kralı, pencereden bakınırken tacı nı düşürmüş. Taç da pencerenin altındaki eşeğin başına geçmiş. Taç kimin kafasındaysa, kral o'dur tabii!..' Böylece padişah her yalana bir mazeret bulmuş. "BUNLARDA BULUYOR" Ama bir gün : BİR KAYSERİ'Li - 'Padişahım, sen benim babamdan borç olarak bir küp dolusu altın almıştın. Şimdi geri almaya geldim. Yalandır dersen ödülümü ver. Değil dersen borcunu öde!..' BİR GÜN CANDAN HARİÇ BİR KAY

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
"Sayın Yıldırım, "Bu hangarın ve özellikle de HABOM projesinin hayata geçmesiyle birlikte Türk Hava Yolları küresel bir marka olacak” dedi." HABUUM procesi 2003 de başladı. 2004 de 80 hektar kiralandı , 2007 ye kadar birşey yapılmadı 70 HA iade edildi. Kalan 10 hektar üzerine bir atölyecik yapıldı. HABUUUm işte bu.dur Ha Allah var, bu projeyle Temel Genel müdür oldu. HABUUM bu kafalarla nasıl hayata geçer aklım pek kesmiyor. Ama olur inşallah, yarın maşallah.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000