11 Mayıs 2018, Cuma 20:12:45

THY Anadolujet’te iki atama gerçekleştirdi

Türk Hava Yolları (THY) İcra Komitesi bugün aldığı kararla iki atama gerçekleştirdi.
  • İnsanlar uzmandan mühendis olabilmek için senelerce yırtınıyor. Hiç alakası olmayan saçma eğitimler aldırılıyor, saçma sınavlara tabi tutuluyor. Diğer yandan kendini müslüman olarak nitelendiren Allah inancı olduğunu iddia eden bir kaç yıllık deneyimi var Yok birisi çıkıp iki günde uzmandan müdür oluyor. Şimdi bu kul hakkına girmiyor mu. İlginç bir kültürümüz var cidden kendisiyle inançlarıyla çelişen bir toplumuz
  • Boşa uğraşmayın angarada dayınız varsa olursunuz bu devirde liyakat 20 çalışmışsın hiç bir önemi yok.
  • Kuzu
  • Bunları yazarken neden isminizi yazmiyorsunuz klavye delikanlıları
  • Guce yakin insanlarin beslenme yeridir Tk, md lere sasirmayin, is yapmalari onemli degil, Anlayin
  • thy müdür cenneti. Elini sallasan müdür. Çoğuda donanımsız ve vasıfsız. İstifa etseler THYnin verdiğinin 3te 1ine iş bulamazlar.
  • Hani bir konu olduğunda ilk bağlı bulunduğun şef-müdür-başkan-genel md yardımcısı - genel müdür - yönetim kurulu başkanı şeklinde bir yol izleniyor. Bu yol atamalarda neden izlenmiyor acaba... Çok başarılısın memursan uzman olursun, uzmanlıktan şefliğe, şeflikten müdürlüğe, müdürlükten başkanlığa, başkanlıktan genel müdür yardımcılığına, oradan da sırayla genel müdür ve yönetim kurulu başkanlığına gidersin. THY de insanlar uzmanlıktan direk balıklamasına müdürlüğe atlıyor. Neden liyakatsızlıktan. Ondan sonra işi anlamayan bir sürü yetkili, altındaki memurlar sayesinde işi yürütmeye çalışıyor. Peygamber Efendimiz bile İşi ehline verin diyerek Kâbe’nin anahtarını Mekkenin yerlilerine geri vermiştir. Biz hangi dünyaya bu kadar sürüklendik.
  • Sidney^e uçuş başladımı ki müdür atandı. Şehir efsanesidir arkadaşlar abartmayın o kadar da değil.
  • Bu atamaları yapıyorlar, biz de sayenizde öğreniyoruz da; Uçuş İşletme Başkan'ı, Eğitim Başkan'ı, Emniyet Başkan'ı gibi atamaları bu haberlerde göremiyoruz. Acaba bu makamlara atanan pilotların pek önemler mi yok, yoksa gizli bilgi midir, nedir yani.
  • Yok daha neler. Bilet kesim müdürü, iletişim md, kargo yükleme md, karga yük ve depo md, kargo yük kontrol md, karga depolama md, kargo kontrol md, kargo nakliye transfer md, kargo imdirme md, kargo transfer md, kargo takip müdürlüğü, kargo teslim md, bunların normal yolcu karşılıkları, bagaj kontrol,transfer,takip, iade,vb mdleri. İkram, içecek, melbusat, döküman, yazışma, araç, transfer ticaret, muhasebe, 30 planlama, 20 koordinasyon, 20 irtibat, 5 illetiişim, 3 teknolojik iletişim, 2 dış ilişkiler iletişim, 3 iç iletişim, 3 iletişim teknolojileri, 2 iletişim farkındalık, 2 iletişim koordinason. Bi yarısı kadar anadolu jette. (İsimlerini salladım organizasyon gibi, herhalde öyle yapılıyor)Thy 300 uçak için 600 belki 750 müdür. Yani el insaf. Allah akıl versin. Efsane mi bilen varsa yazsın lüffen sidney md. var mı gerçekten. İnşallah yoktur. Sorumlu kişiler mutlaka daha doğrusunu biliyordur ama bu kadar da müdür olmaz yani.

Türk Hava Yolları (THY) İcra Komitesi bugün aldığı kararla iki atama gerçekleştirdi.

THY İcra Komitesi’nin aldığı kararla Anadolujet’te iki atama gerçekleştirildi.

Fikret Erdoğan’ın Anadolujet Mali İşler Müdürü olarak istihdam edilmesine, Müşteri Çözümleri Başkanlığında uzaman olarak görev yapan Muhammet Emin Okur’un ise Anadolujet E-Ticaret ve İletişim Müdürü olarak atandığı açıklandı. 

THY Anadolujet’te iki atama gerçekleştirdi

Yorumlar Tüm Yorumlar (29)

Kgbt ~ 6 yıl önce
İnsanlar uzmandan mühendis olabilmek için senelerce yırtınıyor. Hiç alakası olmayan saçma eğitimler aldırılıyor, saçma sınavlara tabi tutuluyor. Diğer yandan kendini müslüman olarak nitelendiren Allah inancı olduğunu iddia eden bir kaç yıllık deneyimi var Yok birisi çıkıp iki günde uzmandan müdür oluyor. Şimdi bu kul hakkına girmiyor mu. İlginç bir kültürümüz var cidden kendisiyle inançlarıyla çelişen bir toplumuz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Meeeee ~ 6 yıl önce
Boşa uğraşmayın angarada dayınız varsa olursunuz bu devirde liyakat 20 çalışmışsın hiç bir önemi yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mee ~ 6 yıl önce
Kuzu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yalçın ~ 6 yıl önce
Bunları yazarken neden isminizi yazmiyorsunuz klavye delikanlıları

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Para aktarma ~ 6 yıl önce
Guce yakin insanlarin beslenme yeridir Tk, md lere sasirmayin, is yapmalari onemli degil, Anlayin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
komedi ~ 6 yıl önce
thy müdür cenneti. Elini sallasan müdür. Çoğuda donanımsız ve vasıfsız. İstifa etseler THYnin verdiğinin 3te 1ine iş bulamazlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Meeee ~ 6 yıl önce
Katılıyorum nerde vasıfsız var hooooop bir bakmışsınız mudur olmuş
Sinsile ~ 6 yıl önce
Hani bir konu olduğunda ilk bağlı bulunduğun şef-müdür-başkan-genel md yardımcısı - genel müdür - yönetim kurulu başkanı şeklinde bir yol izleniyor. Bu yol atamalarda neden izlenmiyor acaba... Çok başarılısın memursan uzman olursun, uzmanlıktan şefliğe, şeflikten müdürlüğe, müdürlükten başkanlığa, başkanlıktan genel müdür yardımcılığına, oradan da sırayla genel müdür ve yönetim kurulu başkanlığına gidersin. THY de insanlar uzmanlıktan direk balıklamasına müdürlüğe atlıyor. Neden liyakatsızlıktan. Ondan sonra işi anlamayan bir sürü yetkili, altındaki memurlar sayesinde işi yürütmeye çalışıyor. Peygamber Efendimiz bile İşi ehline verin diyerek Kâbe’nin anahtarını Mekkenin yerlilerine geri vermiştir. Biz hangi dünyaya bu kadar sürüklendik.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hayırlı olsun ~ 6 yıl önce
Sidney^e uçuş başladımı ki müdür atandı. Şehir efsanesidir arkadaşlar abartmayın o kadar da değil.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sxs ~ 6 yıl önce
Bu aj varsa sunex sayesinde ayakta duruyor bunu unutmayin. Saygilar
Kpt ~ 6 yıl önce
Bu atamaları yapıyorlar, biz de sayenizde öğreniyoruz da; Uçuş İşletme Başkan'ı, Eğitim Başkan'ı, Emniyet Başkan'ı gibi atamaları bu haberlerde göremiyoruz. Acaba bu makamlara atanan pilotların pek önemler mi yok, yoksa gizli bilgi midir, nedir yani.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bu ne ~ 6 yıl önce
Yok daha neler. Bilet kesim müdürü, iletişim md, kargo yükleme md, karga yük ve depo md, kargo yük kontrol md, karga depolama md, kargo kontrol md, kargo nakliye transfer md, kargo imdirme md, kargo transfer md, kargo takip müdürlüğü, kargo teslim md, bunların normal yolcu karşılıkları, bagaj kontrol,transfer,takip, iade,vb mdleri. İkram, içecek, melbusat, döküman, yazışma, araç, transfer ticaret, muhasebe, 30 planlama, 20 koordinasyon, 20 irtibat, 5 illetiişim, 3 teknolojik iletişim, 2 dış ilişkiler iletişim, 3 iç iletişim, 3 iletişim teknolojileri, 2 iletişim farkındalık, 2 iletişim koordinason. Bi yarısı kadar anadolu jette. (İsimlerini salladım organizasyon gibi, herhalde öyle yapılıyor)Thy 300 uçak için 600 belki 750 müdür. Yani el insaf. Allah akıl versin. Efsane mi bilen varsa yazsın lüffen sidney md. var mı gerçekten. İnşallah yoktur. Sorumlu kişiler mutlaka daha doğrusunu biliyordur ama bu kadar da müdür olmaz yani.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000