12 Mayıs 2014, Pazartesi 16:56:43

THY AMERİKA'DAKİ 9. NOKTAYA KANAT ÇIRPTI

Türk Hava Yolları’nın Amerika Birleşik Devletleri’nde sefer sağladığı 6. nokta; Boston’a direkt uçuşlar bugün başladı.
  • Miami zaten 2000'lerin başında uçuluyordu,sanırım 2001 krizinden sonra kaldırıldı o hat.Bunun dışında Dallas-FW,SFO,Atlanta en öncelikli uçulması gereken yerler olduğunu düşünüyorum.
  • Allah muvaffak eylesin. Başarılı ve bol kazançlı uçuşlar olsun. Amerika'da yaşayan bir Türk olarak oyle gururlanıyoruz ki. Göz bebeğimiz gururumuz uzağı yakın eden THY ye çok uzaklardan selamlar saygılar.
  • live atc ler pilotun çok kötü İngilizce konuştuğunu ve bir kaç direktifi anlamadığını söylüyorlar...ee başka ne olacaktı...gurumuz glby fs :) boston senin neyine
  • Philadelphia'ya da uçsa keşke.
  • Güzelim sirket nereye gitmis? Boston'a mi?
  • Bostonı hep uzaktan merak etmişimdir belki gitme fırsatım olur
  • biraz once gunesli bi havada indi cok sukur,Boston dan herkese selamlar
  • yalan haber arkadaşlar uçaklar kanat çırpamaz
  • İstanbul-boston ouçuşları da dolu olarak gerçekleşeceğinden eminim. transit yolcuda olacaktır. onun dışında gerk öğrenci gerekse de yaşayan türkler uçarlar thy ile..
  • yorumlara bakıyorum da gülüyorum kıskananlar mı var çatlayanlar mı herşey var. bir gün güzel bir şeyler söyleyin. los angelesa sefer başlar hakaret sonra bostona sefere başlar hakaret.. anlamadım ki sizde gazeteciler gibi bedava viski leb lebi mi istersiniz binmeyin uçmayın hakarette etmeyin..döküntü eski uçakları olan bunları da istanbula koyan delta ile uçun veya united ile üretimi ortadan kalkmış uçaklar ile uçuyor. kötür uçak içi servis..sizi yakışır..

Türk Hava Yolları’nın, Amerika kıtasında Buenos Aires, Sao Paulo, Toronto, Chicago, Houston, Los Angeles, New York ve Washington’un ardından uçuş sağlayacağı 9. nokta olan Boston’a ilk seferi, bugün itibariyle Pazartesi, Çarşamba, Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri olmak üzere haftada 5 gün karşılıklı olarak icra edilecek. 9 Haziran 2014 itibariyle ise uçuşlar, her gün düzenlenecek.

Amerika Birleşik Devletleri’ndeki Massachusetts Eyaleti’nin başkenti ve en büyük şehri Boston’a, İstanbul’dan tüm vergiler dâhil gidiş-dönüş 399 Euro, Boston’dan İstanbul’a ise yine tüm vergiler dâhil gidiş-dönüş 799 Dolar’dan başlayan açılışa özel ücretlerle seyahat edilebilir.

İŞTE THY'NİN İSTANBUL-BOSTON TARİFESİ

Uçuş No.GünlerKalkışVarış
TK81Pazartesi, Çarşamba, Cuma, Cumartesi, PazarIST | 13:25BOS | 17:00
TK82Pazartesi, Çarşamba, Cuma, Cumartesi, PazarBOS | 23:45IST | 16:25 (+1)

*Tüm saatler lokaldir.

BOSTON'I TANIYALIM

ABD’nin en eski ve varlıklı şehirlerinden biri olarak bilinen Boston, 17 yy. başlarında Amerikan yerlileri tarafından kurulmuş ilk yerleşkelerden biri olma özelliğini taşıyor.

Eğitim, sağlık, finans ve teknoloji merkezi olarak kabul gören Boston, MIT (Massachusetts Institute of Technology) ve Harvard Üniversitesi gibi dünyaca ünlü eğitim kurumlarını içinde barındırıyor. Şehirde, 250.000'in üzerinde üniversite öğrencisinin öğrenim gördüğü 100'den fazla üniversite/kolej olması, Boston'un “Amerika'nın Atina’sı” (the Athens of America) unvanını elde etmesinde en önemli etken. Okur-yazar bir topluma sahip olması ve eğitimci bireylerin, nüfusun önemli bir bölümünü teşkil etmesi, Boston’u dünyanın kültür seviyesi yüksek şehirlerinden biri kılıyor.

Çok sayıda müze ve parkın bulunduğu kentte, geçmiş ile modern atmosferin iç içe geçtiği rahatlıkla gözlenmekte. Sayısız gösteri, festival ve şölene ev sahipliği yapan Boston, görsel sanatların hayat bulduğu en önemli kültürel merkezlerden biri olma özelliğiyle de ön plana çıkıyor.

THY AMERİKA'DAKİ 9. NOKTAYA KANAT ÇIRPTI

Yorumlar Tüm Yorumlar (36)

Lousville ~ 10 yıl önce
Miami zaten 2000'lerin başında uçuluyordu,sanırım 2001 krizinden sonra kaldırıldı o hat.Bunun dışında Dallas-FW,SFO,Atlanta en öncelikli uçulması gereken yerler olduğunu düşünüyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Allah muvaffak eylesin. Başarılı ve bol kazançlı uçuşlar olsun. Amerika'da yaşayan bir Türk olarak oyle gururlanıyoruz ki. Göz bebeğimiz gururumuz uzağı yakın eden THY ye çok uzaklardan selamlar saygılar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
lkda ~ 10 yıl önce
live atc ler pilotun çok kötü İngilizce konuştuğunu ve bir kaç direktifi anlamadığını söylüyorlar...ee başka ne olacaktı...gurumuz glby fs :) boston senin neyine

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kemal ~ 10 yıl önce
Sen daha iyi konuşuyorsundur inşallah...
kee mal e ~ 10 yıl önce
kesinlikle :))
76ers ~ 10 yıl önce
Philadelphia'ya da uçsa keşke.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Güzelim sirket nereye gitmis? Boston'a mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Bostonı hep uzaktan merak etmişimdir belki gitme fırsatım olur

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
biraz once gunesli bi havada indi cok sukur,Boston dan herkese selamlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yalan ~ 10 yıl önce
yalan haber arkadaşlar uçaklar kanat çırpamaz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
camaroth ~ 10 yıl önce
İstanbul-boston ouçuşları da dolu olarak gerçekleşeceğinden eminim. transit yolcuda olacaktır. onun dışında gerk öğrenci gerekse de yaşayan türkler uçarlar thy ile..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
camaroth ~ 10 yıl önce
yorumlara bakıyorum da gülüyorum kıskananlar mı var çatlayanlar mı herşey var. bir gün güzel bir şeyler söyleyin. los angelesa sefer başlar hakaret sonra bostona sefere başlar hakaret.. anlamadım ki sizde gazeteciler gibi bedava viski leb lebi mi istersiniz binmeyin uçmayın hakarette etmeyin..döküntü eski uçakları olan bunları da istanbula koyan delta ile uçun veya united ile üretimi ortadan kalkmış uçaklar ile uçuyor. kötür uçak içi servis..sizi yakışır..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000