22 Ağustos 2013, Perşembe 13:45:08

THY ALMANYA’DA ÖNEMLİ ADIMLAR ATIYOR

Türk Hava Yolları ev sahipliğinde düzenlenen ve Alman turizmciler ile havalimanı temsilcilerinin katıldığı bir basın toplantısıyla THY’nin Almanya’daki konumu anlatıldı. THY Nürnberg Müdürü Osman Nuri Hasırcı değerlendirmelerde bulundu.
  • Begendigim en iyi İstasyon Viyanadir
  • Nürnberg'deki başarılarınızın devamını dileriz.
  • Nürnberg in en büyük Şansı sayın Osman Nuri Beydir..

Türk Hava Yolları (THY) Nürnberg Müdürlüğü, Almanya İstanbul Başkonsolosluğu, Almanya Turizm Merkezi (Nürnberg ve Frankfurt), Almanya Demir Yolları (DB), Nürnberg Havalimanı (FNG) ve  Frankfurt Havalimanı (FRAPORT) yetkililerinin katılımıyla bugün İstanbul WOW Convention Center’da bir toplantı düzenlendi. Düzenlenen toplantıda Türkiye-Almanya arasındaki turizm ilişkileri gündeme getirildi. Toplantıda ev sahibi olarak konuşan THY Nürnberg Müdürü Osman Nuri Hasırcı, özellikle THY’nin Nürnberg’deki konumunu anlattı. Hasırcı, kendini Türkiye’nin “Nürnberg Büyükelçisi” olarak gördüğünü belirtti.

Türk Hava Yolları’nın 40 yıldır Nürnberg’e sefer düzenlediğini ifade eden Hasırcı, “Biz kazan-kazan politikasını seviyoruz. Dostlarımız da bu politikayı benimsedikleri için herkes iş yaparken memnun oluyor. Türk Hava Yolları olarak, Batı ve Orta Avrupa’da 73 destinasyona, Doğu Avrupa’da ise 20 destinasyona uçuyoruz. 93 destinasyon gerçekten iyi bir rakam. Ayrıca 3 yıldır üst üste Avrupa’nın En İyi Havayolu seçilen bir şirketin Nürnberg’e sefer düzenliyor olması şehrin de imajını artırıyor” dedi.

THY Nürnberg Müdürü Osman Nuri Hasırcı, Nürnberg’de çeşitli işbirliklerine imza attıklarını belirtti. Almanya’da 5 şampiyonluk yaşayan ve Turkish Airlines Euroleague’de de mücadele eden Brose Basket ile sponsorluk anlaşması yaptıklarını söyleyen Hasırcı, “Brose Basket, gerçekten önemli bir değer. Basketbol oyuncuları ve seyircisi gelir düzeyi yüksek insanlardan oluşuyor. Onun dışında Almanya’nın en köklü kulüplerinde FC Nürnberg’le de güzel işbirlikleri yapmaktayız. Ayrıca Nürnberg Messe ile yaptığımız ortaklık anlaşması sayesinde önemli grupları taşıma imkânımız oluyor” şeklinde konuştu.

Airport Nürnberg Pazarlama Sorumlusu Silvia Arai Hoffmann da Türk Hava Yolları’nın kendileri için önemli bir konumda olduğunu ifade ederek, “Türk Hava Yolları’nı ciddi manada önemsiyoruz. Nürnberg Havalimanı’nı kullanan Türk Hava Yolları’nın memnuniyeti aynı zamanda bizim de memnuniyetimiz demektir” dedi.

Toplantıda ayrıca Türk Hava Yolları ve diğer katılımcılar kendileri hakkında çeşitli sunumlar yaptı.

THY ALMANYA’DA ÖNEMLİ ADIMLAR ATIYOR

Yorumlar

Almanyada ~ 11 yıl önce
Begendigim en iyi İstasyon Viyanadir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sayın Hasırcı ~ 11 yıl önce
Nürnberg'deki başarılarınızın devamını dileriz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 11 yıl önce
Nürnberg in en büyük Şansı sayın Osman Nuri Beydir..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000