24 Aralık 2012, Pazartesi 10:47:15

THY ALMAN DEVİYLE GÖRÜŞÜYOR

Türk Hava Yolları'nın spor kulüpleriyle olan sponsorluk anlaşmalarına bir yenisi daha mı ekleniyor? THY'nin Alman devi Schalke 04 ile görüşme yaptığı iddia edildi.
  • Cötürün Rizeli hemşehrilerum reklam komisyonuni.. Reklam ajansı kimu acaba...
  • Bu reklamlar THY'i tanitiyor. Fakat, kimse bana bu reklamlar dolayisi ile birinin THY BILETI ALDIGINI SOYLEYEMEZ! Bu adamlar THY ilaninda gorunsun yada gorunmesin ne fark eder. TUMUYLE GEREKSIZ.
  • ne dev i siradan bir takim? birileri gene komisyon götürecektir.
  • son derece olumlu olur thy nin marka değerini arttırır futbol milyonlarca insan izliyor avrupa da bu böyle dünya avrupayı takip ettiğine göre bu iş yerindedir.. thy açısından bizim açısından hayırlı olsun diyelim reklam tanıtım pazarlama çok ama çok önemlidir.. thy bunu son senelerde çok iyi yapıyor.. barcelona, mancster united devam..
  • GÜZEL Bİ HABER AMA BAYERN YADA DORTMUND OLSA DAHA İYİ OLURDU BENCE
  • zaten Lufthansa ile birleşmemiz söz konusu, o yüzden ben pek şaşırmadım açıkçası. Tabiki Almanya üzerine oynayacağız bu saatten sonra..
  • IMKAN BOL....
  • ha ha ha globally fosss yine paraları çöpe atacak arpalık arıyor..allah akıl fikir versin sana fossssum
  • THY bakiyorum hep türk takimlarinin rakiblerine sponsorluk yapiyor. En son hatirliyorum Galataaray Athletico madrid maci öncesi onlara bir kerelik sponsor olmustu. Simdi yine Galatasaray-Schalke ile mac yapacak THY schalkeye sponsor olmak istiyor önceden nerdeydiniz? Barcelona niye sponsorlugu uzatmiyor? Birde arakadas diyor niye Bayern münih e olmuyor cevap hazir cünkü onlarin ulasim sponsoru Lufthansa ;-). ELbette karsi degilimde dedim gibi zamanlamasi ilginc
  • Schalke 04 Avrupa'da maç başına seyirci ortalaması 6. olan bir kulüp (bakınız; http://en.wikipedia.org/wiki/Average_attendances_of_European_football_clubs). Zannederim Almanya'da en çok Türk'ün desteklediği takım da kendisi. Bu açıdan bakıldığında başarılı bir tercih gibi düşünülebilir. Her ne kadar Bayern Munich daha spektaküler olurduysa da...

Geçtiğimiz günlerde golcü Klass Jan Huntelaar ile sözleşme imzalayan ve 2015 yılına kadar futbolcusunu kadrosunda tutmayı başaran Schalke, bu kez Türk Hava Yolları’ndan aldığı teklifle gündeme geldi.

Bild gazetesinde yer alan habere göre; Alman ekibiyle gizli görüşmeler yapan Türk Hava Yolları’nın 10 milyon Euro’luk bir teklifle Schalke kulübünün kapısını çaldığı iddialarını ise başkan  Clemens Tönnies doğruladı.

Schalke başkanı Tönnies, "Evet, haberler doğru. Görüşmelerimiz umut verici" dedi.

Schalke 04, şampiyonlar ligi 2. Tur karşılaşmasında temsilcimiz Galatasaray ile eşleşti.

Bilindiği gibi Türk Hava Yolları'nın Manchester United ve Barcelona gibi dünyanın en büyük futbol kulüpleri başta olmak üzere spor alanında bir çok sponsorluk anlaşması bulunuyor.

THY ALMAN DEVİYLE GÖRÜŞÜYOR

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

Uyy ~ 11 yıl önce
Cötürün Rizeli hemşehrilerum reklam komisyonuni.. Reklam ajansı kimu acaba...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
gereksiz ~ 11 yıl önce
Bu reklamlar THY'i tanitiyor. Fakat, kimse bana bu reklamlar dolayisi ile birinin THY BILETI ALDIGINI SOYLEYEMEZ! Bu adamlar THY ilaninda gorunsun yada gorunmesin ne fark eder. TUMUYLE GEREKSIZ.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
DEV ~ 11 yıl önce
ne dev i siradan bir takim? birileri gene komisyon götürecektir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
camaroth ~ 11 yıl önce
son derece olumlu olur thy nin marka değerini arttırır futbol milyonlarca insan izliyor avrupa da bu böyle dünya avrupayı takip ettiğine göre bu iş yerindedir.. thy açısından bizim açısından hayırlı olsun diyelim reklam tanıtım pazarlama çok ama çok önemlidir.. thy bunu son senelerde çok iyi yapıyor.. barcelona, mancster united devam..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
UMUTADANA ~ 11 yıl önce
GÜZEL Bİ HABER AMA BAYERN YADA DORTMUND OLSA DAHA İYİ OLURDU BENCE

Yanıtla

Kalan karakter 1000
GİYOTİN ~ 11 yıl önce
zaten Lufthansa ile birleşmemiz söz konusu, o yüzden ben pek şaşırmadım açıkçası. Tabiki Almanya üzerine oynayacağız bu saatten sonra..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
PARA BOL..... ~ 11 yıl önce
IMKAN BOL....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
dc3 ~ 11 yıl önce
ha ha ha globally fosss yine paraları çöpe atacak arpalık arıyor..allah akıl fikir versin sana fossssum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
THY ~ 11 yıl önce
THY bakiyorum hep türk takimlarinin rakiblerine sponsorluk yapiyor. En son hatirliyorum Galataaray Athletico madrid maci öncesi onlara bir kerelik sponsor olmustu. Simdi yine Galatasaray-Schalke ile mac yapacak THY schalkeye sponsor olmak istiyor önceden nerdeydiniz? Barcelona niye sponsorlugu uzatmiyor? Birde arakadas diyor niye Bayern münih e olmuyor cevap hazir cünkü onlarin ulasim sponsoru Lufthansa ;-). ELbette karsi degilimde dedim gibi zamanlamasi ilginc

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Çok akıllıca... ~ 11 yıl önce
Schalke 04 Avrupa'da maç başına seyirci ortalaması 6. olan bir kulüp (bakınız; http://en.wikipedia.org/wiki/Average_attendances_of_European_football_clubs). Zannederim Almanya'da en çok Türk'ün desteklediği takım da kendisi. Bu açıdan bakıldığında başarılı bir tercih gibi düşünülebilir. Her ne kadar Bayern Munich daha spektaküler olurduysa da...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
evet doğru ama ? ~ 11 yıl önce
Taraftarı yabancı düşmanı kardeşim taraftarlar tribinde türk bile görmek istemiyorlar zaten bizimkilerde gidemiyor ancak televizyonda izliyor nasıl bir schalke aşkı ise türkiyedeki yabancı aşkına benziyor heralde :D

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000