24 Şubat 2009, Salı 09:21:14

THY, Alitalia'yı geride bıraktı...

Avrupa Ulusal Havayolları Birliği'nin verilerine göre Avrupa'da havayolu sektörünün son 25 yılda, Çernobil faciası ve 11 Eylül saldırıları dışında ilk kez ekonomik kriz nedeniyle küçüldüğü bildirildi.
  • Alitalia, AB kuralları içinde devletten mali yardım almadan toparlanmaya çalışan bir havayolu. thy eğer kendi bünyesinde bu başarıyı yakalamışsa gurur duyarım ama devletten mali destek alıyorsa AB üyesi devlet havayollarıyla kıyaslama yapılması adil olmaz
  • Alitalia ile kiyaslamak çok yanlis THY'yi. Haber basligini okuyunca "E yani, bir de birakmasaymis" diyesim geldi...
  • Hepimiz milli havayolunun başarılarını destekleriz ama alitalia işin içine girince durum değişir.Alitalia kıstas olabilirmi?
  • Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.
  • Çekemiyosunuz kuduruyosunuz değilmi THY büyüyor açın gözlerınızı ıstatıslıklere ve malı tablolara bakın yolcu sayılarına bakın ama kendı donemızde yapamadıgınız hatta batırma konumuna getırdıgınız THY nın bu kadar buyumesı batıyor degılmı merak etmeyın hiç korkmayın dahada buyuyecek ulkemın gözbebeği siz ve sizler gibi işleri sadece çamur atmak olan sadece yermek olan bışeyden anlamayan ınsanalara çanak tutan ama çalışanları ezmeye uğraşanlara rağmen devam THY devam ülkemın gururu diğerleri üçüncü konumunda olduklarından onların ne yapması gerektıgını atalarımız çok guzel soylemıs.
  • Arkadaşlar nedir alıp veremediğiniz algılayamıyorum? Sevgili Londoner haklı, 3 tane 777 kiralamakla bitmiyor bu işler. Neden farklı düşünenlere saldırıyorsunız? Nedir bu aşağılık kompleksi? Bir çok insan var burada yorum yazan ama hayatında uçağa binmek bir yana dursun hava alanının kapısından geçmemiş!
  • GEÇTİĞİNİ YAZARAK ÖVÜNEN THY DEĞİLKİ BAŞLIĞI ATAN AP HABER !
  • Alitalia şu an da Avrupanın en kötü havayolu. Zorda kalınmadıkça binilmeyecek havayolu olarak kategorize edilmiş. Eh THY de bunu geçmiş. Büyük başarı...
  • LONDONER ACIKCASI SEN TAM BİR ARIZASIN.DOĞRU HASTANEYE!ŞU YORUMA BAK YAA..COK SİNİRLENDİM..EDİTÖR KESMESİN DİYE YAZMIYORUM. ANLADIN SEN ONU!!!
  • HEP BERABER OLURSAK ONLARDIDA GEÇERİZ BİRBİRİMİZİ YEMEYE ÇALIŞMAYALIM

Küresel krizden Avrupalı rakipleri kadar etkilenmeyen THY ise, geçen yıl yolcu sayısını yüzde 15.6 artırarak 21 milyon 870 bine yükseltirken, ücretli yolcu trafiğini (RPK) yüzde 13.9 ve kapasitesini yüzde 11.6 artırdı.

2008'de THY'nin doluluk oranını da 1.5 puan artışla yüzde 74.6'ya çıktı. Bu şekilde THY, Avrupa'nın en hızlı büyüyen üç ulusal havayolu şirketi arasına girdi.

THY, geçen yıl mali açıdan zor günler yaşayan ve hükümet müdahalesiyle kurtarılan Alitalia'yı geride bırakarak Avrupa'nın yedinci büyük havayolu şirketi oldu.

THY, Alitalia'yı geride bıraktı...

Yorumlar Tüm Yorumlar (19)

Misafir ~ 15 yıl önce
Alitalia, AB kuralları içinde devletten mali yardım almadan toparlanmaya çalışan bir havayolu. thy eğer kendi bünyesinde bu başarıyı yakalamışsa gurur duyarım ama devletten mali destek alıyorsa AB üyesi devlet havayollarıyla kıyaslama yapılması adil olmaz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Alitalia ile kiyaslamak çok yanlis THY'yi. Haber basligini okuyunca "E yani, bir de birakmasaymis" diyesim geldi...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Hepimiz milli havayolunun başarılarını destekleriz ama alitalia işin içine girince durum değişir.Alitalia kıstas olabilirmi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Çekemiyosunuz kuduruyosunuz değilmi THY büyüyor açın gözlerınızı ıstatıslıklere ve malı tablolara bakın yolcu sayılarına bakın ama kendı donemızde yapamadıgınız hatta batırma konumuna getırdıgınız THY nın bu kadar buyumesı batıyor degılmı merak etmeyın hiç korkmayın dahada buyuyecek ulkemın gözbebeği siz ve sizler gibi işleri sadece çamur atmak olan sadece yermek olan bışeyden anlamayan ınsanalara çanak tutan ama çalışanları ezmeye uğraşanlara rağmen devam THY devam ülkemın gururu diğerleri üçüncü konumunda olduklarından onların ne yapması gerektıgını atalarımız çok guzel soylemıs.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Arkadaşlar nedir alıp veremediğiniz algılayamıyorum? Sevgili Londoner haklı, 3 tane 777 kiralamakla bitmiyor bu işler. Neden farklı düşünenlere saldırıyorsunız? Nedir bu aşağılık kompleksi? Bir çok insan var burada yorum yazan ama hayatında uçağa binmek bir yana dursun hava alanının kapısından geçmemiş!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
GEÇTİĞİNİ YAZARAK ÖVÜNEN THY DEĞİLKİ BAŞLIĞI ATAN AP HABER !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Alitalia şu an da Avrupanın en kötü havayolu. Zorda kalınmadıkça binilmeyecek havayolu olarak kategorize edilmiş. Eh THY de bunu geçmiş. Büyük başarı...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
LONDONER ACIKCASI SEN TAM BİR ARIZASIN.DOĞRU HASTANEYE!ŞU YORUMA BAK YAA..COK SİNİRLENDİM..EDİTÖR KESMESİN DİYE YAZMIYORUM. ANLADIN SEN ONU!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
HEP BERABER OLURSAK ONLARDIDA GEÇERİZ BİRBİRİMİZİ YEMEYE ÇALIŞMAYALIM

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000