18 Haziran 2010, Cuma 14:32:41

THY akşam uçuşlarına başlıyor

Türk Hava Yolları (THY) Sinop-İstanbul günlük uçuşlarına haftanın üç günü akşam seferleri de ekleniyor.
  • belirtilen saatler de zaten hava kararmamış oluyor.birde havaalanının pist aydınlatmasıda açıldığından beri çalışıyor. A319 lar gecede inbilir bence
  • Sinop hattında kışın 50 ile 70 Kişi olur. ama yazın kesinlikle fuldur.Gecen Yaz 3 kere uçtum. Saatler uymadığı için ist-sinop uçuşlarına avrupadan bağlantı bile verilemediği halde.Özellikle bazı günler bilet fiyatları 250 TL bulur. Akşam uçakları avrupadan gelen gurbetçilerin nasıl doldurduğunju göreceksiniz.Tabi Perşembe değil Cuma akşamı olsaydıda bizde arkadaşlarımızla hafta sonu kaçabilseydik.Cuma akşam gidiş Pazar Akşam dönüş Süper Hafta sonu tatili.
  • Bildigim kadariyla Sinop Havaalani'nin ki Türkiye'nin en kisa pisti. Gece inislerinde sorun yaratabilir mi ? Teknik olarak bilen varsa açiklayabilir mi ?
  • geçen hafta sinop'a gittiğimde uçağımızda 42 kişi vardı kendim duydum.hostesler kontrolünü yaparken neye göre frekans artışına gittiler anlamadım. bu uçuşu bence bodrum seferine kaydırmalıydılar. ucaklarda yer bulmak imkansızlaşacak yine.fiyatlar o yüzden yükseliyor. thy bu ucağı bodruma ucursa hem rahat hemde ucuz gideriz.
  • Bu ucuslar THY Internet sıtesınde nıye gozukmuyor pekı??
  • Sevgili Erol Abinin calismalari meyvesini verdi zaar. Sayin Temel Kotil ve Hamdi Topcuya tesekkur ediyoruz. Bundan boyle aksamlari da Sinopa ucabilecegiz. Ne guzel yav.

Sinop Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) Başkanı Erol Derici, Sinop-İstanbul uçak seferlerinin 1 Temmuz itibariyle akşam uçuşlarına başlayacağını söyledi. Erol Derici, "Bugüne kadar İstanbul'dan Sinop'a saat 10:00, Sinop'tan İstanbul'a 12:05 olarak devam eden uçak seferleri 1 Temmuz'dan itibaren Salı, Perşembe ve Pazar günleri İstanbul'dan saat 17:15'te, Sinop'tan 19.20'de gerçekleşecek" dedi.

Akşam uçuşlarının 1 Eylül'e kadar devam edeceğini kaydeden STSO Başkanı Erol Derici, "Uygulamanın özellikle yurtdışından Sinop'a gelen yolculara bağlantı sağlaması, İstanbul'da çalışanların mesai bitimlerinde Sinop'a gelmeleri, Sinop'tan gideceklerin de tam gün değerlendirerek İstanbul'a ulaşmaları ve ertesi gün işlerine yetişmeleri açısından katkı sağlayacağını ümit ediyorum. Bu uçuşlardan olumlu sonuç alınırsa, akşam uygulamasının tüm haftaya yayılarak devam etmesini bekliyorum" diye konuştu.
 

THY akşam uçuşlarına başlıyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Misafir ~ 14 yıl önce
belirtilen saatler de zaten hava kararmamış oluyor.birde havaalanının pist aydınlatmasıda açıldığından beri çalışıyor. A319 lar gecede inbilir bence

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Sinop hattında kışın 50 ile 70 Kişi olur. ama yazın kesinlikle fuldur.Gecen Yaz 3 kere uçtum. Saatler uymadığı için ist-sinop uçuşlarına avrupadan bağlantı bile verilemediği halde.Özellikle bazı günler bilet fiyatları 250 TL bulur. Akşam uçakları avrupadan gelen gurbetçilerin nasıl doldurduğunju göreceksiniz.Tabi Perşembe değil Cuma akşamı olsaydıda bizde arkadaşlarımızla hafta sonu kaçabilseydik.Cuma akşam gidiş Pazar Akşam dönüş Süper Hafta sonu tatili.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Bildigim kadariyla Sinop Havaalani'nin ki Türkiye'nin en kisa pisti. Gece inislerinde sorun yaratabilir mi ? Teknik olarak bilen varsa açiklayabilir mi ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
geçen hafta sinop'a gittiğimde uçağımızda 42 kişi vardı kendim duydum.hostesler kontrolünü yaparken neye göre frekans artışına gittiler anlamadım. bu uçuşu bence bodrum seferine kaydırmalıydılar. ucaklarda yer bulmak imkansızlaşacak yine.fiyatlar o yüzden yükseliyor. thy bu ucağı bodruma ucursa hem rahat hemde ucuz gideriz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Bu ucuslar THY Internet sıtesınde nıye gozukmuyor pekı??

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Sevgili Erol Abinin calismalari meyvesini verdi zaar. Sayin Temel Kotil ve Hamdi Topcuya tesekkur ediyoruz. Bundan boyle aksamlari da Sinopa ucabilecegiz. Ne guzel yav.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000