22 Temmuz 2017, Cumartesi 13:01:45

THY Akademi E-Learning satışlarına başladı

Türk Hava Yolları (THY) Havacılık Akademisi, online eğitimlere başladığını duyurdu.
  • Bırakın yazmayın artık, Allah'dan bulsun. Onun günahlarını yüklenmeyelim. Değmez, değmez bu kişiye arkadaşlar. Kimse Allah'ın kararını geciktiremez öne alamaz. Allah ıslah etsin onu, edilmeyecek seviyede ise tez zamanda görsün göreceğini.
  • Arkadaşım başkan ne kadar üzmüş seni. belli ki kuyruğuna basmış. her akademi lafında başkan a bir yorum çakıyorsun yetmiyor yorumunu destekleyen farklı kişi gibi bir yorum daha.. Adamı fetocu yaptın kimse iplemedi , adamı cahil yaptın durumu belli, adama ne iftira atacağını bilemedin. Adam da günah da bırakmadın mübarek ..
  • Başkan olmak İçin Lise mezunu yeter mi
  • Tgs'de Müdürlük için Lise mezunu yeterli mi?
  • Başkanın CV ne bakarsanız akademideyabileceği tek şey ve bildiği tek şey budur. Reklamla satış amaçlanmıyor çünkü bunları satabikeceği tek yer Teknik AŞ ve TGS. Onlar da almaz. Yani başkan kendi reklamını yapıyor, ama tribünler BOŞ!!!
  • Yapmayın bu kadar acıyın yaww
  • Sahi Başkan senin eğitim şirketi ne durumda ?
  • AMAÇ: Kimse başkanın yüzünü görmek istemiyor bu yüzden uzaktan eğitim alınması en uygunu
  • Pilotlar için ingilizceye bi bakayım dedim. Bir saatlik giriş dersi 30 euro. Devamını da almak istersen yaklaşık 700 dolar.
  • Havacılık sektörünün dauyen ülkeleri kabul etsekte etmesekte, önce amerika ve avrupa'lı ülkelerin bir kısmıdır.Yani bu işin online, e-learning olmaz daha da açıkçası, uçuş emniyetnin öncelikli ve ne kadar yüksek meslek tecrübesi gerektiren sektörün hangi alt kolu olsada hele, THY gibi büyük bir şirketin böyle ucuz sadece reklam yapma niyetinde olan başkanın makam koltuğunun elinden gitmesin diye havacılık sektörünü uçakta uçmaktan başka bilgi sahibi olmıyanlara inandırabilir.Gerisini ne ben anlatayım, nede siz sorun.

Türk hava Yolları'nın (THY) eğitim birimi Turkish Aviation Academy online eğitimlere başladığını duyurdu.

Turkish Aviation Academy internet sitesi üzerinden kredi kartı ile istenilen eğitim dijital olarak satın alınabilecek.

THY Akademi'den Dil Eğitimi, Global Eğitimler, Kurumsal Çözüm Eğitimleri ve Organizasyonel Gelişim Eğitimleri ana başlıkları altında çeşitli eğitimler veriliyor. 

THY Akademi E-Learning satışlarına başladı

Yorumlar Tüm Yorumlar (28)

havale ~ 7 yıl önce
Bırakın yazmayın artık, Allah'dan bulsun. Onun günahlarını yüklenmeyelim. Değmez, değmez bu kişiye arkadaşlar. Kimse Allah'ın kararını geciktiremez öne alamaz. Allah ıslah etsin onu, edilmeyecek seviyede ise tez zamanda görsün göreceğini.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cahil ~ 7 yıl önce
Arkadaşım başkan ne kadar üzmüş seni. belli ki kuyruğuna basmış. her akademi lafında başkan a bir yorum çakıyorsun yetmiyor yorumunu destekleyen farklı kişi gibi bir yorum daha.. Adamı fetocu yaptın kimse iplemedi , adamı cahil yaptın durumu belli, adama ne iftira atacağını bilemedin. Adam da günah da bırakmadın mübarek ..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cvp ~ 7 yıl önce
Allahı kandıramazsın münafık
Münafık ~ 7 yıl önce
Arkadaşım diye millete hakaret etme. Senin arkadaşın ancak odun ve Ateş..
~ 7 yıl önce
Başkan kendi avukatlığına mı başladın. Şirketinin avukatı yokmuydu, bari o adam gibi yazardı
El cevap ~ 7 yıl önce
Ebucehil bile yaptığını doğru sanıyordu. O da müslümanlara cahil diyordu.
Art ~ 7 yıl önce
Başkan olmak İçin Lise mezunu yeter mi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cvp ~ 7 yıl önce
Bir tane abi yeter
Adalet ~ 7 yıl önce
Cumhur Başkanı bile olursun
Art ~ 7 yıl önce
Tgs'de Müdürlük için Lise mezunu yeterli mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
cvp ~ 7 yıl önce
Başkanın CV ne bakarsanız akademideyabileceği tek şey ve bildiği tek şey budur. Reklamla satış amaçlanmıyor çünkü bunları satabikeceği tek yer Teknik AŞ ve TGS. Onlar da almaz. Yani başkan kendi reklamını yapıyor, ama tribünler BOŞ!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
737-9 capt ~ 7 yıl önce
napsın garibim. vizyonu o kadarına yetiyor. reklam, gösteriş ve yalakalık... sonra da koltuğu garantile..
paraşuter ~ 7 yıl önce
Your Licking Hub mıydı bunların sloganı?? bina girişinde yazan?
vicdansız yorumcu :) ~ 7 yıl önce
Yapmayın bu kadar acıyın yaww

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Şirket ~ 7 yıl önce
Sahi Başkan senin eğitim şirketi ne durumda ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gerçek amaç ~ 7 yıl önce
AMAÇ: Kimse başkanın yüzünü görmek istemiyor bu yüzden uzaktan eğitim alınması en uygunu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Çok pahalı ~ 7 yıl önce
Pilotlar için ingilizceye bi bakayım dedim. Bir saatlik giriş dersi 30 euro. Devamını da almak istersen yaklaşık 700 dolar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
? ~ 7 yıl önce
Sigaraya günlük 10tl verirken pahalı grlmiyorda , bilmediğin yeni bir dil öğrenirken mi pahalı geldi? Yıllık üniversitwlere 30.000 öderken pahalı gelmedi mi hiç,? Hem bedava olsun hemde çalışmadan işim olsun ( türk mantığı )
! ~ 7 yıl önce
Sigara kullanmam. Bursluyum, üniversiteye para vermem. İngilizce de bilmediğim dil değil.
off-line eğitimler ~ 7 yıl önce
Havacılık sektörünün dauyen ülkeleri kabul etsekte etmesekte, önce amerika ve avrupa'lı ülkelerin bir kısmıdır.Yani bu işin online, e-learning olmaz daha da açıkçası, uçuş emniyetnin öncelikli ve ne kadar yüksek meslek tecrübesi gerektiren sektörün hangi alt kolu olsada hele, THY gibi büyük bir şirketin böyle ucuz sadece reklam yapma niyetinde olan başkanın makam koltuğunun elinden gitmesin diye havacılık sektörünü uçakta uçmaktan başka bilgi sahibi olmıyanlara inandırabilir.Gerisini ne ben anlatayım, nede siz sorun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bence ~ 7 yıl önce
Son paragrafi tekrar oku. Ucus egitimi yok. E-learning cagin gereklerinden biridir.
S P ~ 7 yıl önce
Avrupa ve abd deki cogu egitim %90 e learning olarak verilmektedir. Saniyorum pilotaj egitimini tip egitimiyle karistirmak bir tek biz turklere mahsus.
Pilot musun? ~ 7 yıl önce
Sen pilotmusun? Öğretmen misin? Uçuş hocasımısın? Boşuna yorum yapmak yerine biraz okuyalım, araştıralım. Dünyanın 1.dedikodu ülkesiyiz.
havacılık akademisi ~ 7 yıl önce
Hangi gelişmiş veya gelişmekte olan bir ülkenin milli havayolu şirketinde e-learning olarak yabancı dil eğitimi verilir? E-learning eğitimlerinin içeriği nasıl olur, bu konuda bilgi sahibisiniz ki işi uçuş eğitimine bağlamışsınız.Değerli vaktnizden zamanınız kalırsa havacılık akademi'nin sayfasına girer görür o zaman ne demek istediğimi anlarsınız.Kıymetli arkadaşlar.
pilot musun? ~ 7 yıl önce
Global eğitimlerin neler olduğunu her halde çok bilen güzel kardeşim.ICAO eğitmlerine bir göz gezdir de hangi havayolu şirketi bu eğitimleri e-learning veriyor.Bizle de paylaş hep beraber öğrenelim.
e-learning çağın eğitim sistemi ~ 7 yıl önce
O zaman başta meslek eğitimleri veren üniversiteler olmak üzere neredeyse tüm okullarda sınıf eğitimini kaldıralım.Ne güzel olur, hoca yok , okula gidip hocayı dinlemek yok.Zaten açık öğretim üniversiteleri var, verilen eğitim o kadar kıymetli ki açık öğretim üniversite mezunları çok kolay iş buluyor.Hatta THY pilot adaylarını bile bu mezunlarından seçiyor.Çağın eğitim sistemi sen çok yaşa e-learning şak şak alkış
akademi ~ 7 yıl önce
ahh havacılık sektörünü sadece pilot eğitiminden ibaret zanneden güzel arkadaşım.Ne öğretmen ne de uçuş eğitimi olması mı? lazım.E- learning eğitimleri ne kadar çok başarılı ki ICAO üyeleri havayolu şirketlerinin neredeyse tamamı bu dıgıtal eğitim yöntemini seçiyor.
Akademi'ye ~ 7 yıl önce
Akademi, kendi yalanına kendi inanıyor. Ayaklar baş olunca ortaya çıkan vizyon da bu kadar...

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000