24 Ocak 2012, Salı 10:07:09

THY AIRBUS ALIMLARINI DURDURACAK MI?

Fransa’nın 1915 yılında yaşanan olayları soykırım olarak değerlendirip ve soykırımı inkar edecek olanlara getirdiği cezai müeyyidenin dün gece kabul edilmesinden sonra muhtemel yaptırım seçenekleri tartışılıyor.
  • Bence siparisde daha cok artis olur. Bizim ukemi yabancilar tarafindan yonetildikce daha cok damga yeriz.Siparisleri durduruncaya kadar hele once bir franisz/ermeni asilli pilotlari astinlarda gorelim bakalim
  • sıkar biraz thy .ykb. memleketi itibarıyla ermeni asıllıdır .fransada çıkan kanun ykb'nı nı bağlar.
  • ilya peçeteden bildirdi...
  • TSK envanterindeki Fransız yapımı helikopter ile milletimiz yeterince söğüşleniyor, fahiş fiyatlara yedek parçalar satın alınıyor (zorunluluktan). Bu Fransız imalatı askeri vasıtalar derhal elden çıkarılmalıdır. Kim ne derse desin bu işin üstadı Amerikalılardır.
  • Hiç bir şey olmayacak. Yılmaz Özdil in yazdıklarını okuyalım da öğrenelim. Çok merak ediyorum başbakan o özel yaptırdığı makam uçağı 330 u alacak mı? Şimdiden söyleyeyim, "eh parasını vermiştik ne yapalım aldık" denecektir. Böyle ucuz numaraları çok gördüm, bunlara kanmam. Herkes tribüne oynuyor. Salak değiliz.
  • Fransa gibi gelişmiş bir ülkenin en fazla olumsuz etkileneceği yaptırım, ekonomik boykot olur. Fransız malları ve ürünlerini boykot edin (AB uçakları da içinde olmak üzere).
  • Neden bu kadar yalniz bir ulkede yasiyoruz diye sormak ta var? KKTC ilan edildi kim tanidi? 1950lerden beri ABye girmeye calisiyoruz, kim aldi? Komsularla sifir problem ilan edildi, ne oldu? Gecmisinle yuzlesmezsen bir ileri adim atamazsin. Kendi Kurt halkini bombalayip 35 kisi olduren ve suclusunu bile aramaya tenezzul etmeyen bir toplum nereye kadar gidebilir? Bize ne Fransa ne demis, ne kanunu gecirmis? Senin ulkende gazeteciler hapiste, adalet sistemin cokmus, kadinlarin dayak yiyor. Asil bunlara tepki gostermen lazim, bunlari boykot etmen lazim. Sanane Fransa'da ne yaparlarsa yapsinlar. Sen kendi ulkene bir ceki duzen versene.
  • türkiye daha henüz kendi arabasını bile üretemedi.iyi hoş airbusdan uçak almayalım diyorsunuz hadi uçak alımından vazgeçtik diyelim uçurdugunuz uçaklar için gerekli parcaları nereden temin edeceksiniz ? bu haliyle türkiye fransaya kafa mı tutabılır allah aşkına ?güldürmeyin insanı,bırakın sığ düşünmeyi de biraz daha mantıklı analizler yapalım lütfen...
  • TÜRKİYE güçleniyor artık ,dünyada gündemibelirliyor gittikçe. ya diğerleri ne yapar ellerinden birşey gelmez ,ab nin kirli sömürgeci ırkçı tarihi ve iyi bildikleri işi böyle saçmalıklar yaparak gündem belirlerler.
  • Ne hale geldik ya.Canimizi Kimlere emanet ediyoruz. Haha :)
Türkiye ile Fransa arasındaki yaşanan gerginlik havacılık sektörüne de sıçrayacak.

Takvim Gazetesi’nde yer alan habere göre Türk Hava Yolları’nın Airbus uçak alımını durduracağı iddia edildi.

AirportHaber’in edindiği bilgilere göre Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu bu sabah apar-topar Ankara’ya gitti.

Fransa’ya yapılacak olan yaptırımların görüşülmesi sırasında THY’nin Fransa ile yaptığı ticari ilişkiler de gözden geçirilecek.

AirportHaber.com

THY AIRBUS ALIMLARINI DURDURACAK MI?

Yorumlar Tüm Yorumlar (40)

Misafir ~ 12 yıl önce
Bence siparisde daha cok artis olur. Bizim ukemi yabancilar tarafindan yonetildikce daha cok damga yeriz.Siparisleri durduruncaya kadar hele once bir franisz/ermeni asilli pilotlari astinlarda gorelim bakalim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
sıkar biraz thy .ykb. memleketi itibarıyla ermeni asıllıdır .fransada çıkan kanun ykb'nı nı bağlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
ilya peçeteden bildirdi...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
TSK envanterindeki Fransız yapımı helikopter ile milletimiz yeterince söğüşleniyor, fahiş fiyatlara yedek parçalar satın alınıyor (zorunluluktan). Bu Fransız imalatı askeri vasıtalar derhal elden çıkarılmalıdır. Kim ne derse desin bu işin üstadı Amerikalılardır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Hiç bir şey olmayacak. Yılmaz Özdil in yazdıklarını okuyalım da öğrenelim. Çok merak ediyorum başbakan o özel yaptırdığı makam uçağı 330 u alacak mı? Şimdiden söyleyeyim, "eh parasını vermiştik ne yapalım aldık" denecektir. Böyle ucuz numaraları çok gördüm, bunlara kanmam. Herkes tribüne oynuyor. Salak değiliz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Fransa gibi gelişmiş bir ülkenin en fazla olumsuz etkileneceği yaptırım, ekonomik boykot olur. Fransız malları ve ürünlerini boykot edin (AB uçakları da içinde olmak üzere).

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Neden bu kadar yalniz bir ulkede yasiyoruz diye sormak ta var? KKTC ilan edildi kim tanidi? 1950lerden beri ABye girmeye calisiyoruz, kim aldi? Komsularla sifir problem ilan edildi, ne oldu? Gecmisinle yuzlesmezsen bir ileri adim atamazsin. Kendi Kurt halkini bombalayip 35 kisi olduren ve suclusunu bile aramaya tenezzul etmeyen bir toplum nereye kadar gidebilir? Bize ne Fransa ne demis, ne kanunu gecirmis? Senin ulkende gazeteciler hapiste, adalet sistemin cokmus, kadinlarin dayak yiyor. Asil bunlara tepki gostermen lazim, bunlari boykot etmen lazim. Sanane Fransa'da ne yaparlarsa yapsinlar. Sen kendi ulkene bir ceki duzen versene.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
türkiye daha henüz kendi arabasını bile üretemedi.iyi hoş airbusdan uçak almayalım diyorsunuz hadi uçak alımından vazgeçtik diyelim uçurdugunuz uçaklar için gerekli parcaları nereden temin edeceksiniz ? bu haliyle türkiye fransaya kafa mı tutabılır allah aşkına ?güldürmeyin insanı,bırakın sığ düşünmeyi de biraz daha mantıklı analizler yapalım lütfen...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
TÜRKİYE güçleniyor artık ,dünyada gündemibelirliyor gittikçe. ya diğerleri ne yapar ellerinden birşey gelmez ,ab nin kirli sömürgeci ırkçı tarihi ve iyi bildikleri işi böyle saçmalıklar yaparak gündem belirlerler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Ne hale geldik ya.Canimizi Kimlere emanet ediyoruz. Haha :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000