19 Eylül 2013, Perşembe 14:50:40

THY AĞUSTOS RAKAMLARINI AÇIKLADI

Türk Hava Yolları Ağustos ayına ilişkin trafik rakamlarını açıkladı, bir önceki yıla göre artış kaydedildi...
  • ucaklara akbil ve otostopla binme fikri bence tutar
  • Arada bir airport yorumcularindan birileri cikar ,yok efendim zarat ettik ,birsuru ucak aldik,borca girdik ,yok efendim Devlet destegi olmasa thy batar, coker v s bir suru olumsuz yorum yapiliyor... bir suru yer actik bos ucuyoruz ,bu ne cekememezlik bir turlu anlamiyorum, iste rakamlarla konusuyor THY ... Afaki konusanlara kol saati olsun bu rakamlar.. hep soylerim yorumlarimda DOG urur kervan yurur..
  • maşallah maşallah alla daha çok versin versin ama lütfen bunun işçilerin katkıları olduğunu unutmayalım özellikle bunun thy kargo sayesinde olduğunu herkez ap açık biliyor ve bu işi taşeron işçi yapıyor birazda taşeron işçiye kolaylık gösterin kısıtlamalara gitmeyin maddi ve manevi yönden destek verin işiniz daha çok artsın örnek mesala çalışanın çay molalarını mesai saatleri içinde 2 sefer verin ve iş veriminiz daha çok artsın saygılar
  • THY sürekli büyürken Air France 2800 kişiyi işten çıkarıyor. Airporthaber bunuda görsün lütfen
  • Mukemmelsin THY... hep böyle. ..
  • Artis mi ?? Ne artisi ?? Artis ne arar la bazarda ?? Kaç Yıldır THY deyim bize öle artis filan gelmedi hiç..
  • Maşallah.
  • thy ao. tarafından uçuş personeli için 36 saat olarak uygulanan dinlenme süresinin 24 saat olarak değiştirilmesi yönünde yapılan tek taraflı değişikliğin mahkeme tarafından atanan bilikişice hukuka aykırı olduğu ve iptalinin gerekeceği tespit edilmiştir.bence bu eleştirilen hava işin bir başarısıdır.thy nin anayasaya aykırı personel alımları,grev kırıcılığı gibi hukuksuzluklarına bir yenisi daha ispatlı ve delilli olarak eklenmiştir.

THY'den KAP'a yapılan açıklamada:

Ortaklığımızın Ocak - Ağustos 2013 dönemine ilişkin trafik sonuçları aşağıdaki gibidir:

* Ocak-Ağustos 2012 döneminde 25.4 milyon olan toplam yolcu sayısı, 2013 yılının aynı döneminde %25 artışla 31.7 milyon'a ulaşmıştır. Yolcu sayısındaki artış iç hatlarda %24.2, dış hatlarda %25.1 oranındadır.

* Dış Hatlar Business/Comfort Class yolcu sayısı ve Dıştan Dışa  Transfer Yolcu sayılarında da Ocak-Ağustos 2012 dönemine kıyasla %24.8 ve %30.2 artış sağlanmıştır.

* Yolcu doluluk oranı 2.5 puan artışla %79,8 olarak gerçekleşmiştir.

* Toplam Arz edilen Koltuk Km (AKK), Ocak-Ağustos 2012 döneminde 62.6 milyar iken, 2013 yılının aynı döneminde %21 artarak 75.7 milyar'a ulaşmıştır. AKK artışı iç hat uçuşlarda %25, dış hat uçuşlarda %20.3 oranındadır.

* Ücretli Yolcu Km (ÜYK), Ocak-Ağustos 2012 döneminde 48.3 milyar iken, 2013 yılının aynı döneminde %25 artarak 60.4 milyar'a ulaşmıştır. ÜYK artışı iç hat uçuşlarda %27, dış hat uçuşlarda %24.5 oranındadır.

* Konma Sayısı, Ocak-Ağustos 2012 döneminde 196.832 iken, 2013 yılının aynı döneminde %22 artışla 240.749'a,

* Uçulan nokta sayısı, Ocak-Ağustos 2012 döneminde 200 iken, 2013 yılının aynı döneminde %20 artışla 239'a,

* Kargo-Posta, Ocak-Ağustos 2012 döneminde 305.983 ton iken, 2013 yılının aynı döneminde %17 artışla 357.333 ton'a,

yükselmiştir.

THY AĞUSTOS RAKAMLARINI AÇIKLADI

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

iPhone Uygulaması ~ 11 yıl önce
ucaklara akbil ve otostopla binme fikri bence tutar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
a.a ~ 11 yıl önce
Arada bir airport yorumcularindan birileri cikar ,yok efendim zarat ettik ,birsuru ucak aldik,borca girdik ,yok efendim Devlet destegi olmasa thy batar, coker v s bir suru olumsuz yorum yapiliyor... bir suru yer actik bos ucuyoruz ,bu ne cekememezlik bir turlu anlamiyorum, iste rakamlarla konusuyor THY ... Afaki konusanlara kol saati olsun bu rakamlar.. hep soylerim yorumlarimda DOG urur kervan yurur..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
dogrucu ~ 11 yıl önce
maşallah maşallah alla daha çok versin versin ama lütfen bunun işçilerin katkıları olduğunu unutmayalım özellikle bunun thy kargo sayesinde olduğunu herkez ap açık biliyor ve bu işi taşeron işçi yapıyor birazda taşeron işçiye kolaylık gösterin kısıtlamalara gitmeyin maddi ve manevi yönden destek verin işiniz daha çok artsın örnek mesala çalışanın çay molalarını mesai saatleri içinde 2 sefer verin ve iş veriminiz daha çok artsın saygılar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
XF ~ 11 yıl önce
THY sürekli büyürken Air France 2800 kişiyi işten çıkarıyor. Airporthaber bunuda görsün lütfen

Yanıtla

Kalan karakter 1000
nicesine... ~ 11 yıl önce
Mukemmelsin THY... hep böyle. ..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ARTIŞ ~ 11 yıl önce
Artis mi ?? Ne artisi ?? Artis ne arar la bazarda ?? Kaç Yıldır THY deyim bize öle artis filan gelmedi hiç..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
???? ~ 11 yıl önce
Maşallah.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
başarılara ek ~ 11 yıl önce
thy ao. tarafından uçuş personeli için 36 saat olarak uygulanan dinlenme süresinin 24 saat olarak değiştirilmesi yönünde yapılan tek taraflı değişikliğin mahkeme tarafından atanan bilikişice hukuka aykırı olduğu ve iptalinin gerekeceği tespit edilmiştir.bence bu eleştirilen hava işin bir başarısıdır.thy nin anayasaya aykırı personel alımları,grev kırıcılığı gibi hukuksuzluklarına bir yenisi daha ispatlı ve delilli olarak eklenmiştir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yolcu ~ 11 yıl önce
Müşteri memnuniyeti diye birşey kalmadı. Uçaklar belediye otobüsü mantığıyla işletilince durak sayısının artırılması gibi bir başarıdan söz ediliyor. Yolcu şikayetlerinde gözle görülür artış var. Herhalde grev olduğu için THY yönetimi yolcuların şikayet ve rahatsızlıklarını dikkate almıyor. THY uçaklarına akbil ile binilsin. Ayakta yolcu kabulune de başlasın. İstanbul İzmir uçuşları İst>Bursa>Edremit>Denizli>İzmir şeklinde yapılırsa durak sayısını artırarak yeni bir başarı raporu yayınlamış olur.
yolcu ~ 11 yıl önce
yolcu cok komiksin her halde laf olsun torba dolsun diye yazdin

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000