28 Kasım 2010, Pazar 08:37:49

THY AFRİKA'DAN ZİYARETÇİ TAŞIYACAK

THY, 18 Mart- 26 Nisan tarihleri arasında düzenlenecek olan İstanbul Shopping Fest'e Afrika'dan ziyaretçi taşıyacak.
  • Bir kere de siz yeni bir şey bulun, üretin. Bırakın Dubai'nin bilmem kimin yaptıklarını. Değil Afrika'dan, Mars'dan taşısan fayda yok...
  • eeee yine saçma sapan bir işe soyundu thy her zamanki gibi.....ne dengesiz bir şirket bu thy yaaaa
  • O bir miyarın sadece milyonda biri açlık sınırının üstünde, parası olanların da pek çoğu savaş suçlarından mahkum. O geleceği umulan parada milyonların kanı, yüz milyonların açlığı var. Şimdiden Shopping Fest HAYIRlı olsun...
Festival süresince charter uçuşlarını artıracak olan firma, yolculara çeşitli indirim imkanı sunacak.

İstanbul'u bölgenin alışveriş merkezi haline getirmek amacıyla başlatılan Shopping Fest'e en büyük destek THY'den geldi.

18 Mart'ta başlayacak ve 40 gün 40 gece sürecek olan festivalde İstanbul'da alışveriş turizmini canlandırmak için kolları sıvadıklarını söyleyen THY Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu “Bu etkinlik yabancıların İstanbul'a gelmesi ile anlamlı olur. İstanbul o zaman zenginleşir. Kendi kendimize etkinliği yapmak çok anlamlı değil. Bu nedenle THY de bu konuda üzerine düşeni yapacaktırî dedi ve şöyle devam etti:

10 milyon dolarlık destek

. Biz bu işe 10 milyon dolar destek veriyoruz.

. Çok sayıda noktadan 40 gün boyuncu indirimli seferler düzenleyeceğiz.

. Özellikle bu etkinliğe Afrika damgasını vuracak. Çünkü THY Afrika'nın dışarı uçmasını sağlayan en güçlü havayolu şirketi.

. 40 gün boyunca Afrika'nın birçok noktasından zenginleri alışveriş için İstanbul'a taşıyacağız.

. 1 milyara yaklaşan nüfus ile Afrika'nın binde birini İstanbul'a getirsek 1 milyon ziyaretçi yapar.

Kim ne dedi?

Yabancılar gelirse başarılı oluruz
Birleşmiş Markalar Derneği (BMD) Başkanı Yılmaz Yılmaz da THY'nin desteğinin çok önemli olduğunu belirterek, “Yabancıları getirirsek bu iş başarıya ulaşır” değerlendirmesi yaptı. İstanbul'da 90 adet AVM olduğu bilgisini veren Yılmaz, “Çevremizdeki ülkelerin önemli şehirlerine baktığımızda, buralardaki AVM sayılarını toplayıp 8'le çarpsak yine de bir İstanbul etmiyor” diye konuştu.

3 milyar dolarlık hedef
TİM Başkanı ve İstanbul Shopping Fest Platform Başkanı Mehmet Büyükekşi de yaptığı konuşmada, “Hayalimiz 3 milyar dolarlık bir ticari hacme ulaşabilecek İstanbul Shopping Fest'i hayata geçirmek. İstanbul'u arzulanan bir alışveriş, eğlence şehri olarak tüm dünyaya tanıtarak turizm gelirlerini artırmak istiyoruz” dedi.

İstanbul'u Paris yapacağız
Alışveriş Yatırımcıları Derneği Başkanı Hakan Kodal, Paris'in yılda 45 milyon turist ağırladığını hatırlatarak, “İstanbul'a ise 7.5 milyon turist geliyor. Aradaki fark neden bu kadar çok olsun? Biz de bu farkı en aza indirgemek için böyle bir organizasyona giriştik” diye konuştu.

Her yerde festival reklamı olacak
Alışveriş Merkezi ve Perakendeciler Derneği (AMPD) Başkanı Mehmet Nane, festivalin tanıtımı için İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin de desteği ile çeşitli çalışmalar yapacaklarını ifade etti. Nane, “Tüm köprü alınlıklarında, metrolarda, bilboardlarda festivalin reklamları olacak. Otobüsleri festival reklamları ile giydireceğiz” dedi. Yurtdışı tanıtım çalışmalarının da gerçekleşeceğini bildiren Nane, “THY uçaklarında koltuklarda ve uçak biletlerinin arka yüzünde festival tanıtımları olacak. Ayrıca TAV ve İSG, havalimanlarında yurtdışından gelen yolculara festival hakkında bilgiler verecek” diye konuştu.

(BUGÜN)
THY AFRİKA'DAN ZİYARETÇİ TAŞIYACAK

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
Bir kere de siz yeni bir şey bulun, üretin. Bırakın Dubai'nin bilmem kimin yaptıklarını. Değil Afrika'dan, Mars'dan taşısan fayda yok...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
eeee yine saçma sapan bir işe soyundu thy her zamanki gibi.....ne dengesiz bir şirket bu thy yaaaa

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
O bir miyarın sadece milyonda biri açlık sınırının üstünde, parası olanların da pek çoğu savaş suçlarından mahkum. O geleceği umulan parada milyonların kanı, yüz milyonların açlığı var. Şimdiden Shopping Fest HAYIRlı olsun...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000