21 Aralık 2012, Cuma 08:21:18

THY AFRİKA FETHİNE DEVAM EDİYOR

Türk Hava Yolları, Yaounde ve Douala (Kamerun) seferleri başladı...
  • abd den feto verir talimatı bizim globally fosss yeni hat açar bilmem nerelere
  • Dogruları görmemek icin gözünü kapatarak uçuruma atlamayı tercih etmek sadece bu kadar ahmakca olur. Sevmeyebilirsin elestirebilirsin ama dogruları gormemezlikten gelemezsiniz. THY TURKİYENİN 21.yuzyilda acmış olduğu altın sayfaya imzasını atmaya devam edecek.ves selam.
  • okul var okul
  • çatlayın
  • afrika`ya sefer olur zafer olmaz. (tutti kabilesi sefi frutti)
  • geldim geldim merak etme buradayım...globally foss yüzünden dün yolculuğu işkenceye dönüşen bir arkadaşım vardı onu almaya gitmiştim...yaa ben ona dedim binme şu globally fosss a diye dinlemedi...ama buğün aklı başına gelmiş bir daha yanından bile geçmem diyor...aferim geçte olsa gerçekleri gördü :))
  • bence cok ıyı destınasyon.cok sayıda kamerunlu aktarma yaparak fransaya ve belçıkaya ucacaktır.ıyı bir tercih..
  • Devamında 26 Aralık'ta İran'ın Kirmanşah kentine, 1 Nisan'da Amerika'nın Houston kentine, 21 Mayıs'ta İspanya'nın Galiçya bölgesinin Santiago de Kompostela kentine, 27 Ekim'de de Almanya'nın Berlin Brandenburg havalimanına uçuşlar başlayacak (Tegel'e uçuşlar kalkacak).
  • Neredesin globally foss bir seyler sacmalasana seni bekliyoruz

Dünya'da en çok ülkeye uçan “Avrupa’nın En İyi Havayolu” Türk Hava Yolları, 216. nokta ve 96. ülke olan Yaounde ve Douala‘yı  uçuş ağına kattı.

Türk Hava Yolları , Kamerun’un başkenti Yaounde ve ikinci büyük kenti aynı zamanda liman şehri olan Douala’ya uçmaya başladı. Afrika’ya açılan bu hatlarla birlikte Türk Hava Yolları, Afrika kıtasındaki uçuş noktasını  33’e yükseltti.

THY'den yapılan açıklamada, "İstanbul’dan Yaounde ve Douala’ya karşılıklı olarak haftada 4 gün planlanan seferlerle tüm vergiler dahil gidiş - dönüş   499 Euro’dan başlayan açılışa özel ücretlerle seyahat edebilir" denildi.

İŞTE THY'NİN YAOUNDE VE DOUALA TARİFESİ

THY AFRİKA FETHİNE DEVAM EDİYOR

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

pesss ~ 11 yıl önce
abd den feto verir talimatı bizim globally fosss yeni hat açar bilmem nerelere

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Globally ~ 11 yıl önce
Dogruları görmemek icin gözünü kapatarak uçuruma atlamayı tercih etmek sadece bu kadar ahmakca olur. Sevmeyebilirsin elestirebilirsin ama dogruları gormemezlikten gelemezsiniz. THY TURKİYENİN 21.yuzyilda acmış olduğu altın sayfaya imzasını atmaya devam edecek.ves selam.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
okul ~ 11 yıl önce
okul var okul

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sg ~ 11 yıl önce
çatlayın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
fetih ~ 11 yıl önce
afrika`ya sefer olur zafer olmaz. (tutti kabilesi sefi frutti)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
dc3 ~ 11 yıl önce
geldim geldim merak etme buradayım...globally foss yüzünden dün yolculuğu işkenceye dönüşen bir arkadaşım vardı onu almaya gitmiştim...yaa ben ona dedim binme şu globally fosss a diye dinlemedi...ama buğün aklı başına gelmiş bir daha yanından bile geçmem diyor...aferim geçte olsa gerçekleri gördü :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sdds ~ 11 yıl önce
bence cok ıyı destınasyon.cok sayıda kamerunlu aktarma yaparak fransaya ve belçıkaya ucacaktır.ıyı bir tercih..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Devamında ~ 11 yıl önce
Devamında 26 Aralık'ta İran'ın Kirmanşah kentine, 1 Nisan'da Amerika'nın Houston kentine, 21 Mayıs'ta İspanya'nın Galiçya bölgesinin Santiago de Kompostela kentine, 27 Ekim'de de Almanya'nın Berlin Brandenburg havalimanına uçuşlar başlayacak (Tegel'e uçuşlar kalkacak).

Yanıtla

Kalan karakter 1000
neredesin fosscu ~ 11 yıl önce
Neredesin globally foss bir seyler sacmalasana seni bekliyoruz

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000