01 Mart 2013, Cuma 09:50:45

THY ADIYAMAN'A UÇAMADI

Türk Hava Yolları, bugün gerçekleşmesi gereken İstanbul-Adıyaman uçuşlarını karşılıklı olarak iptal etmek zorunda kaldı.
  • Sis yüzünden uçuşu gerçekleştiremediğine bile söyleyecek lafı olan insanlarımızın olması çok ilginç. THY uçamadı globally fooss derler Borajet uçamaz uçaklara laf sayarlar.
  • yaa globally fosss yine her zamanki gibi sondan 6nci olmuş..büyük başarı biz alıştık hep sondan birinciğe...hayret çok mu dua ettiniz yaaa...akıllanmaz fossss
  • Saol dostum,sirketimizi karalamaya calisan biri benim adimi kullaniyor ama amacsizca ugrasi hepimizi guldurmekten oteye gidemiyor..
  • Borajet Ankara'dan Adıyaman'a uçtu bugün.. Herhalde sis çabuk açtı.
  • Yine anlamsiz yere sinirlendim sonra yaptigim yoruma kendim kizdim sis ile thy nin ne alakasi var :) gecmis olsun eski sirketime..
  • evet malzeme de çıktı... haydi saldırılar başlasın.... hayret birşey ya... adamlar uçuş güvenliğini tehlikeye atmak istemediler belli ki... yine kabahatli tk oldu..
  • foss hemde katkılı globally fossss

Türk Hava Yolları, bugün tarifeli olarak 06:10'da gerçekleştirilmesi planlanan TK2216 sefer sayılı İstanbul-Adıyaman ve yine tarifeli olarak saat 08:55'te yapılması planlanan TK2217 sefer sayılı Adıyaman-İstanbul seferlerini karşılıklı olarak iptal etti.

AirportHaber'in edindiği bilgiye göre; Adıyaman'daki yoğun sis nedeniyle görüş mesafesinin limit altına düştüğü ve uçak seferlerinin bu nedenle iptal edildiği öğrenildi.

THY ADIYAMAN'A UÇAMADI

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

........ ~ 11 yıl önce
Sis yüzünden uçuşu gerçekleştiremediğine bile söyleyecek lafı olan insanlarımızın olması çok ilginç. THY uçamadı globally fooss derler Borajet uçamaz uçaklara laf sayarlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
22:29:43 yazana ~ 11 yıl önce
yaa globally fosss yine her zamanki gibi sondan 6nci olmuş..büyük başarı biz alıştık hep sondan birinciğe...hayret çok mu dua ettiniz yaaa...akıllanmaz fossss

Yanıtla

Kalan karakter 1000
dc3 ~ 11 yıl önce
Saol dostum,sirketimizi karalamaya calisan biri benim adimi kullaniyor ama amacsizca ugrasi hepimizi guldurmekten oteye gidemiyor..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
BRJ ~ 11 yıl önce
Borajet Ankara'dan Adıyaman'a uçtu bugün.. Herhalde sis çabuk açtı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dc3 ~ 11 yıl önce
Yine anlamsiz yere sinirlendim sonra yaptigim yoruma kendim kizdim sis ile thy nin ne alakasi var :) gecmis olsun eski sirketime..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
13:54:2 yazana ~ 11 yıl önce
sen imitasyonsun yeme milleti...globslly fosss hemde katıksız fossss
emrah erbinel - ayt ~ 11 yıl önce
evet malzeme de çıktı... haydi saldırılar başlasın.... hayret birşey ya... adamlar uçuş güvenliğini tehlikeye atmak istemediler belli ki... yine kabahatli tk oldu..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
dc3 ~ 11 yıl önce
foss hemde katkılı globally fossss

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Orijinale saygılar ~ 11 yıl önce
Taklitler aslını yaşatır, gerçek dc3 üslubu bu yazı. Dolayısı önce güldüm, sonra bastım eksiyi :) .

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000