13 Aralık 2008, Cumartesi 09:44:16

THY ADI ALTINDA BÜYÜK VURGUN!

Türkiye'nin bayrak taşıyıcısı Türk Hava Yolları'nın adını kullarak 250 bin dolarlık vurgun yapan şahıs hakkındadava açıldı.

"THY'nin reklamlarını size bağlarım" diyerek ABD'li pazarlama şirketinden 250 bin dolar aldı. THY ile bağlantısı olmayan zanlı hakkında dava açıldı.

Türk Hava Yolları'nın sigortacılık faaliyetlerini sürdürdüğünü idda eden Mehmet Hakan Özgül, Pazarlama İletişimi alanında birçok ülkeye hizmet veren ABD'li Clear Channel Tanıtım ve İletişim A.Ş. ile irtibata geçti. Özgül, çevresinin geniş olduğunu ve işadamalarını tanıdığını belirterek, THY'nin reklamlarının yayınlanması işinin 'Clear Channel'e verilmesi için aracı olacağını vaat etti...

5 YILA KADAR HAPSİ İSTENİYOR

Clear Chanel'in Türkiye Direktöre Ömer Farik Sezgin de bu teklifi kabul etti. Sezgin teklif karşılığında Özgül'e 250 bin dolar verdi. Olayın ardından Özgül'ün THY ile hiçbir bağlantısının olmadığı ortaya çıktı. Bunun üzerine hakkında dolandırıcılık suçundan 1 yıldan 5 yıla kadar hapis istemiyle İstanbul Asliye Ceza Mahkemesi'nde dava açıldı.

THY ADI ALTINDA BÜYÜK VURGUN!

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000