25 Haziran 2014, Çarşamba 12:39:05

THY ACENTESI SOYULDU

Fatih'te yabancı uyruklu 2 soyguncu, gündüz vakti girdikleri Türk Hava Yolları (THY) acentesindaki personeli silah tehdidiyle sandalyeye bağladıktan sonra laptop bilgisayarı ve paraları alıp kaçtı.
  • Kesin Suriyeli

Fatih'te yabancı uyruklu 2 soycuncu, gündüz vakti girdikleri Türk Hava Yolları (THY) acentesındaki personeli silah tehdidiyle sandalyeye bağladıktan sonra laptop bilgisayarı ve paraları alıp kaçtı.

Olay, 5 Haziran tarihinde Aksaray Gazi Mustafa Kemal Bulvarı üzerindeki Akverdi Turizm isimli THY acentasında meydana geldi. Yabancı uyruklu silahli 2 kişi, polis merkezine yaklaşık 30 metre mesafede bulunan THY acentasına gelerek içerideki personel Osman Müslihan'ı etkisiz hale getirdi. Müslihan'ı iple sandalyeye bağlayan soyguncular, laptop bilgisayar ile çekmecedeki paraları alarak kaçtı.

KAMERA YAKALADI

Olay anında bilgisayarda oyun oynayan acenta sahibinin oğlu, yaşananları zanlılar kaçtıktan sonra fark edebildi. Soygun anında yaşananlar, güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi. Kamera görüntülerine el koyan polis, kaçan ithal soyguncuları yakalamak için geniş çaplı bir araştırma başlattı. (Yeni Şafak)

THY ACENTESI SOYULDU

Yorumlar

Nereli? ~ 10 yıl önce
Kesin Suriyeli

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000