10 Mayıs 2018, Perşembe 16:05:59

THY acenteleri bir araya geldi

Los Angeles’ta Türk Hava Yolları Acenteleri, THY’nin geleneksel Acente Yemeğinde bir araya geldi.
  • Ye ic yat ustune binlerce dolar maas al. onundeki scripten yazilari oku. zor bir is olmasa gerek.
  • Bizde bir gidebilsek oralar iyi olur. Gezer geliriz
  • Belki bir gün bize de gitmek nasip olur kimbilir.
  • Thy'ye nasıl girip sonra nasıl oralara müdür oldunuz onu da açıklasanıza...
  • Başlığı atan editörünüz biraz özen gösterseydi keşke.
  • THY acenteleri mi.? Oblar sadece thy nin acenteleri degil. Hele LA de.. onlar sadece acente. Ne kada uçak şirketi var ise hepsine satarlar. Yemeği de bir güzel lupletirler.. sattıkları bilet sayısına bakmak lazım
  • Geçenlerde 32 bin TL’ye business bilet sattığınız yer değil mi LA?
  • Ahbe dayımız olmadı şu tabloda yer alamadık

Los Angeles’ta Türk Hava Yolları Acenteleri, THY’nin geleneksel Acente Yemeğinde bir araya geldi.

Ev sahipliğini THY Los Angeles Genel Müdürü Ersen Engin ve THY personelinin yaptığı yemeğe 120’nin üzerinde Türk Hava Yolları Acentesinin yanı sıra Türkiye’nin Los Angeles Başkonsolosu Can Oğuz ve Türk Hava Yolları San Francisco Genel Müdürü Soner Aydın da katıldı. Konuklar yemekten önce verilen resepsiyonda Türk Lokumu ile karşılandı.

Yemekten önce İHA’ya açıklama yapan Türk Hava Yolları Los Angeles Genel Müdürü Ersen Engin, “THY 2011 yılından beri Los Angeles’tan uçuyor. ABD’de 9 ayrı noktadan uçuyoruz şu anda. THY’yi veya Türkiye’yi tanıtabilmek amacıyla birçok etkinliğimiz oluyor. Bunlardan biride bizimle beraber ortak çalışan seyahat sektöründeki partner acentelerimize verdiğimiz Ajans Teşekkür yemeğindeki plaket törenimiz” dedi. Engin, bunun öneminin ajanslar ile yaptıkları görüşmelerde bilgileri güncelleseler de toplu olarak onlara THY olarak vermek istedikleri mesajı doğru olarak bildirmek ve ajanslardan toplu olarak geri bildirim almak olduğunu belirtti. Ayrıca Engin, bu seneki ödül töreninde vurgulanacak en önemli bilginin İstanbul’da açılacak yeni havalimanı ve bunun THY için, acenteler için önemi olacağını sözlerine ekledi.

Yemeğin başında konuklara teşekkür eden Ersen Engin, “Yıllık yemeğimizde tüm güçleri ile bizle çalışan acentelerimize teşekkür ediyoruz. 1988 yılında ABD’ye ilk uçuşumuzdan bu yana Los Angeles ve buradaki acentelerimiz hep çok önemli olmuştur. Bugün Amerika kıtasında 8 ülkeye 17 şehre uçuyoruz ve ABD’de dokuz noktaya. Bu bizim 1933’te sadece 5 uçakla yaptığımız başlangıcın çok ötesinde” dedi. Engin, acenteler ile diğer konuklara İstanbul’da açılacak ve dünyanın yolcu kapasitesi olarak en büyük havalimanı olacak projeden bahsetti. Bu havalimanı ile THY’nin kapasitesindeki artış ve Türkiye’ye gelen turistlerin yaşayacağı kolaylıkları da anlatan Engin, geçen senelerde yaşanan krizlere rağmen THY’nin büyüdüğünün altını çizdi.

Engin’in ardından konuşan Türkiye’nin Los Angeles Başkonsolosu Can Oğuz, Türk Hava Yolları’na her yıl binlerce insanı Türkiye’ye THY vasıtası ile ulaştıran acenteler onuruna verdiği yemek için tebrik etti. Türkiye’nin kültürel, doğal ve tarihi zenginlikler ile Amerikalılar için popüler bir turizm noktası olduğunu söyleyen Oğuz, bu sene Türkiye’nin kırk milyon turist beklediğini bunun Türkiye’nin nüfusunun yarısı olduğunu ifade etti. Oğuz ayrıca acentelere yönelik olarak “Bizler bu rakamın içerisinde Amerikalı turistlerin artması için sizin desteğinize ihtiyaç duyuyoruz Bu rakamda, Türkiye’nin turizm noktası olarak popülaritesinin artmasında büyük payın THY’ye ait olduğunu söylemeliyim. THY, sadece en geniş ağa sahip hava yolarından biri değil aynı zamanda en iyi uçuş sırası servisini de öneriyor” dedi.

Konuşmaların ardından THY’nin ve açılacak olan yeni havalimanının tanıtım filmleri konuklara izlettirildi. Filmlerin ardından yemek sırasında birçok ünlü sanatçıya eşlik etmiş olan besteci ve gitarist Greg Poree konuklara müzik dinletisi sundu ve akıl oyunları ile ünlü usta sihirbaz Michael Gutenplan konuklara gösteri gerçekleştirdi. Gösterilerin ardından acentelere ödülleri verildi. Gecede ödül alan acenteler şöyle:

En çok Tur ve Grup Satışı Ödülü - Maranatha Tours
Teşekkür Ödülü - LBF Travel
TMC olarak Toplam satışta birincilik Ödülü - Corporate Traveler
En Çok Tatil Satışı Ödülü - European Travel
Teşekkür Ödülü - Adriatic Travel Inc.
En Çok Satışı Artan Acente - Ritz Tours and Travel
En iyi İş Ortaklığı Desteği Ödülü - Altour International
En Çok Toplam VFR Pazarı Satışı - Villa Travel
Teşekkür Ödülü - Princess Cruise Line LTD
Business Sınıfı Satış Ödülü - American Express Global Travel
En çok Grup Acentası olarak toplam Satış Ödülü - Picasso Travel
Tüm Alanlarda En Çok Satış Ödülü - One Travel

Gecede ayrıca iki kişiye kura ile Business Sınıfı bilet hediye edildi. Gecenin sonunda ise konuklara birer hediye paketi dağıtıldı. 









THY acenteleri bir araya geldi

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

MahmudTheCommentator ~ 6 yıl önce
Ye ic yat ustune binlerce dolar maas al. onundeki scripten yazilari oku. zor bir is olmasa gerek.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kkk ~ 6 yıl önce
Bizde bir gidebilsek oralar iyi olur. Gezer geliriz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
nw dstny ~ 6 yıl önce
Belki bir gün bize de gitmek nasip olur kimbilir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Lax & Sfo ~ 6 yıl önce
Thy'ye nasıl girip sonra nasıl oralara müdür oldunuz onu da açıklasanıza...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TDK ~ 6 yıl önce
Başlığı atan editörünüz biraz özen gösterseydi keşke.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kaptan ~ 6 yıl önce
THY acenteleri mi.? Oblar sadece thy nin acenteleri degil. Hele LA de.. onlar sadece acente. Ne kada uçak şirketi var ise hepsine satarlar. Yemeği de bir güzel lupletirler.. sattıkları bilet sayısına bakmak lazım

Yanıtla

Kalan karakter 1000
32 K ~ 6 yıl önce
Geçenlerde 32 bin TL’ye business bilet sattığınız yer değil mi LA?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cacık ~ 6 yıl önce
Ahbe dayımız olmadı şu tabloda yer alamadık

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000