01 Ekim 2016, Cumartesi 09:13:07

THY ABD'deki ilk yolcu salonunu hizmete açtı

Türk Hava Yolları (THY) Washington DC’deki Dulles Uluslararası Havaalanında özel yolcu salonu "Turkish Airlines Lounge"u hizmete sundu.
  • Bu adamların bu süreçte pişmiş kelle gibi ulu ortaya çıkmaları keyiflerinin kaçmasına sebep olur. Çok reklam yapmayın bu adamları...
  • Haberde ismi geçmeyen fakat fotoğraftaki o bir diğer arkadaşın tek vukuatı sadece yolsuzluktan atılmaktan kurtulmak değil aynı zamanda cemaatçi olmasıdır. 17-25 Aralıktan sonra dönmüşmüdür devam mı etmiştir samsundaki faaliyetlerine bakarak rahatlıkla anlaşılabilir.
  • Zamaninda fizibilite raporu olumlu cikmamisti, hadi bakalim? IQ seviyesi sorunu yasayan Mustafa bu sirkette lounge muduru ya, Akif sagolsun. Fotograftaki bir diger arkadas da Kartal Anadolu'dan torpilli, 7 yil once yolsuzluktan sirketten atiliyorken Burak erdogan kurtardi bunu...
  • Washington DC deki lounge Tav primeclass tarafından işletiliyor. Bu nedenle Do&Co ismi geçmiyor. Herkesin bilgisine. İsteyen primeclass ın sitesinden lounge ların olduğu menüye bakabilir. Orada da bulunuyor.
  • çok ilginç.. bu işin do&co ya verilmemesinin sebebini merak ediyorum.
  • Neden WAS diye soranlara: Cunku Amerika'nin baskenti. Neden do&co'nun adi gecmiyor diye soranlara: cunku catering hizmetini do&co vermiyor. Baska sorusu olan?
  • Haberin başlığına göre yanılmıyorsam günde iki sefer yapılan New york ve/veya Chicago'da "THY'ye ait lounge yok", doğru mu?
  • B ekibi hub nöbetçi müdürü ö.p cemaatteki yolculara cam kenarı koltuk ayarlaken hava atarken şimdi sesiz ?
  • Thy misafir ağarlanmasinda bence her zaman en iyi hizmeti verecektir...dc de salonda da en guzelidir..amerika bu tip işlerde her daim en kotu hizmeti verir..amerikada havalimanlarindaki havayollarinin salonlarinda kurumuş sandawich verir sonra şekerli donat yersin ve şeker komasina girersin birde kahve vardir bu kadar...
  • Tgs'ye alım ne zaman bilen var mi arkadaslar?

Türk Hava Yolları (THY) Washington DC’deki Dulles Uluslararası Havaalanında özel yolcu salonu "Turkish Airlines Lounge"u hizmete sundu.

Açılış törenine, Türkiye'nin Washington Büyükelçisi Serdar Kılıç, Metropolitan Washington Havaalanları Müdürü John Potter, THY Kuzey Amerika ve İngiltere'den Sorumlu Pazarlama ve Satış Başkan Yardımcısı Mustafa Doğan ile THY Washington Müdürü Erkan Erdoğan’ın yanı sıra çok sayıda davetli katıldı.

Büyükelçi Kılıç buradaki konuşmasında, Türk halkının misafirperverliğine vurgu yaptı. Kılıç, açılışı yapılan lounge sayesinde artık Washington’dan Türkiye’ye gidecek misafirlerin Türk misafirperverliğini henüz Türkiye’ye ayak basmadan tecrübe edeceklerini söyledi.

Metropolitan Washington Havaalanları Müdürü Potter da THY’nin Dulles Havaalanında verdiği hizmet kalitesiyle standartları yüksek bir seviyeye çektiğini ve diğer firmalardan da beklentilerinin arttığını belirtti.

THY Washington Müdürü Erdoğan da Washington Dulles’in çok sayıda uluslararası büyük şirket yöneticilerini ve siyasetçileri misafir ettiğini belirtti.

Lounge'un iç dizaynının Türk kültüründen esinlenerek yapıldığını ifade eden Erdoğan, aynı zamanda misafirlere Türk yemek kültüründen ürünler ikram edileceğini söyledi.

Konuşmaların ardından protokol üyelerine THY uçak maketi hediye edildi. Daha sonra protokol üyeleri, kurdele keserek salonun açılışını yaptı. Salonda misafirlere zengin yemek seçeneklerinin yanı sıra mescit ve duş gibi imkanlar sunuluyor.





THY ABD'deki ilk yolcu salonunu hizmete açtı

Yorumlar Tüm Yorumlar (37)

Bir de tavsiye ~ 7 yıl önce
Bu adamların bu süreçte pişmiş kelle gibi ulu ortaya çıkmaları keyiflerinin kaçmasına sebep olur. Çok reklam yapmayın bu adamları...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Çarşamba ~ 7 yıl önce
Haberde ismi geçmeyen fakat fotoğraftaki o bir diğer arkadaşın tek vukuatı sadece yolsuzluktan atılmaktan kurtulmak değil aynı zamanda cemaatçi olmasıdır. 17-25 Aralıktan sonra dönmüşmüdür devam mı etmiştir samsundaki faaliyetlerine bakarak rahatlıkla anlaşılabilir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
komedi ~ 7 yıl önce
Zamaninda fizibilite raporu olumlu cikmamisti, hadi bakalim? IQ seviyesi sorunu yasayan Mustafa bu sirkette lounge muduru ya, Akif sagolsun. Fotograftaki bir diger arkadas da Kartal Anadolu'dan torpilli, 7 yil once yolsuzluktan sirketten atiliyorken Burak erdogan kurtardi bunu...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
;) ~ 7 yıl önce
BU YORUM ILE USTTE YERALAN DIGER YORUMA BIR GECEDE 20 BEGENMEDIM GELMIS ANIDEN. ISINIZ GUCUNUZ UCKAGIT, TEK BIR KISI VPNDEN IP DEGISTIRIP BEGENMEDIM TIKLIYOR. YAHU BIRAZ ADAM OLUN, ONUR VE HAYSIYET DENEN KAVRAMLAR VARDIR YASAMDA
~ 7 yıl önce
Washington DC deki lounge Tav primeclass tarafından işletiliyor. Bu nedenle Do&Co ismi geçmiyor. Herkesin bilgisine. İsteyen primeclass ın sitesinden lounge ların olduğu menüye bakabilir. Orada da bulunuyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ikram ~ 7 yıl önce
çok ilginç.. bu işin do&co ya verilmemesinin sebebini merak ediyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Medjai ~ 7 yıl önce
Neden WAS diye soranlara: Cunku Amerika'nin baskenti. Neden do&co'nun adi gecmiyor diye soranlara: cunku catering hizmetini do&co vermiyor. Baska sorusu olan?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
RHG ~ 7 yıl önce
Haberin başlığına göre yanılmıyorsam günde iki sefer yapılan New york ve/veya Chicago'da "THY'ye ait lounge yok", doğru mu?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
thy ~ 7 yıl önce
Günde 3 sefer yapılıyor TK3 TK1 TK11
Cemaat ~ 7 yıl önce
B ekibi hub nöbetçi müdürü ö.p cemaatteki yolculara cam kenarı koltuk ayarlaken hava atarken şimdi sesiz ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
camarothy ~ 7 yıl önce
Thy misafir ağarlanmasinda bence her zaman en iyi hizmeti verecektir...dc de salonda da en guzelidir..amerika bu tip işlerde her daim en kotu hizmeti verir..amerikada havalimanlarindaki havayollarinin salonlarinda kurumuş sandawich verir sonra şekerli donat yersin ve şeker komasina girersin birde kahve vardir bu kadar...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TGS ~ 7 yıl önce
Tgs'ye alım ne zaman bilen var mi arkadaslar?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Alım ~ 7 yıl önce
Yok
esenlere ~ 7 yıl önce
seni boş la edenleri almıyolar,bence sen esenler otogarına git orda iş ara

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000