30 Eylül 2016, Cuma 10:05:10

THY ABD'de Türkiye'yi anlattı

Türk Hava Yolları’nın (THY), Türkiye’ye gelen turist sayısını artırmak amacıyla başlattığı çalışma çerçevesinde, ABD’de faaliyet gösteren tur operatörlerine yönelik tanıtım semineri düzenlendi.
  • Antalya-NewYork uçuşları ne zaman başlıyor bilen söyleyebilirmi ?
  • Thy'nin Abd ofislerinde son 15 yıldan bu güne çalışan tüm şef ve müdürlerin,yerel personellerin büyük çoğunluğu fetocu ya da torpilleri feto'dan olanlar ki içlerinde hala thy'de çalışanlar var...Bakmayın siz biat ettik falan palavralarına büyük hata yaparsınız...
  • ee sonuç ?? thy küçülüyor mu yoksa büyümeye devam mı ediyor? büyümeye devam ediyorsa yeni istihdam ilanlarında yaş takıntısını ortadan kaldırsın ilker aycı ve ülkede fetöcü olmayan vatan evlatlarına iş aş kapısı açsın.
  • Seminerle vs abd'lilere hiçbir şey anlatamazsınız çok zor! Ayrıca thy şikago ofisi geçmiş yıllarda 10-12 yıldır orada kimlere bedava bilet dağıtmış kimleri bedava upgrade etmiş bir araştırılsın feto'nun şikago'daki adamları ortaya çıksın! Mesela kurulduğundan bu yana şikago türk amerikan odası başkanı,ailesi,adamları ve aileleri vs! Gerçi zaten herkes biliyor da ne hikmetse hiçbir şey yapılamıyor! http://www.dutiv.org.tr/adres.html bu sitedeki herkese ve yandaşlara thy ne kadar bilet dağıtmış araştırılsın !

Türk Hava Yolları’nın (THY), Türkiye’ye gelen turist sayısını artırmak amacıyla başlattığı çalışma çerçevesinde, ABD’de faaliyet gösteren tur operatörlerine yönelik tanıtım semineri düzenlendi.

THY’nin Chicago ofisinde gerçekleşen seminere katılan THY Chicago Müdürü Tuncay Eminoğlu ile Kültür ve Turizm Bakanlığı rehberlerinden Ziya Gökmen, ABD’de faaliyet gösteren yaklaşık 50 tur operatörü temsilcisine, Türkiye ve THY çalışmaları hakkında bilgi aktardı.

Eminoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, seminerin özellikle THY’nin her gün İstanbul’a uçuş gerçekleştirdiği Chicago’da faaliyet gösteren tur operatörlerini hedef aldığını kaydetti. Türkiye’nin yanı sıra THY çalışmalarını da özetleyen seminerin, ABD merkezli turist sayısını artırmayı amaçladığını belirten Eminoğlu, “Seminerlerimize katılan tur operatörlerine, müşterilerine Türkiye hakkında sunabilecekleri kaynak sağlıyoruz. Çalışma, toplantılara katılan tur operatörlerini olumlu yönde etkiliyor. Bu noktada çok olumlu tepkiler alıyoruz.” dedi.

THY ABD'de Türkiye'yi anlattı

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

Ne zaman ~ 7 yıl önce
Antalya-NewYork uçuşları ne zaman başlıyor bilen söyleyebilirmi ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
thy yönetimi'ne ~ 7 yıl önce
Thy'nin Abd ofislerinde son 15 yıldan bu güne çalışan tüm şef ve müdürlerin,yerel personellerin büyük çoğunluğu fetocu ya da torpilleri feto'dan olanlar ki içlerinde hala thy'de çalışanlar var...Bakmayın siz biat ettik falan palavralarına büyük hata yaparsınız...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tk ~ 7 yıl önce
ama her ne hikmetse çıkarmıyorlar bu fetöcüleri!!!
usa tk ~ 7 yıl önce
Amerika ve Kanada'da şef,müdür dahil hali hazırda çalışanların hemen hepsi feto sayesinde oradadırlar! Aksi halde oralara tayin olamazlardı,sıradan çalışanlara yedirmezlerdi! Arkadaş çok haklı biat ettik falan diyenlere kanmasınlar ilk başta onlardan hesap sorulup şirketten uzaklaştırılmaları gerekir ama ne hikmetse bunca zamandır hiçbir şey yapılmıyor!
tk ~ 7 yıl önce
ee sonuç ?? thy küçülüyor mu yoksa büyümeye devam mı ediyor? büyümeye devam ediyorsa yeni istihdam ilanlarında yaş takıntısını ortadan kaldırsın ilker aycı ve ülkede fetöcü olmayan vatan evlatlarına iş aş kapısı açsın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
şikagolu fetocular ~ 7 yıl önce
Seminerle vs abd'lilere hiçbir şey anlatamazsınız çok zor! Ayrıca thy şikago ofisi geçmiş yıllarda 10-12 yıldır orada kimlere bedava bilet dağıtmış kimleri bedava upgrade etmiş bir araştırılsın feto'nun şikago'daki adamları ortaya çıksın! Mesela kurulduğundan bu yana şikago türk amerikan odası başkanı,ailesi,adamları ve aileleri vs! Gerçi zaten herkes biliyor da ne hikmetse hiçbir şey yapılamıyor! http://www.dutiv.org.tr/adres.html bu sitedeki herkese ve yandaşlara thy ne kadar bilet dağıtmış araştırılsın !

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000