09 Ekim 2017, Pazartesi 15:31:53

THY 9 aylık rakamları açıkladı

Türk Hava Yolları Ocak-Eylül dönemine ilişkin trafik rakamlarını açıkladı.
  • Eee sonuç ? Şirket için alıntılarını döken o kadar insan hakkı *
  • Thy yöneticileri yine antalyada bir otelde toplanip kendilerini birer ikişer maaş ödüllendirirler kesin ne güzel be işler iyiyken paraları kendilerine dagıtiyorlar ki daha once oldu bu e kötü oluncada geri getir o zaman 15 temmuz sonrası mesela
  • Ne kadar para odaklı dusunuyorsunuz. Zam zam zam! Şurda öncelik her zaman ekmek teknemizin,milli havayolumuzun başarısı. Bırakın yöneticilerimiz uygun gorduklerı zaman gereklı aksıyonları baslatırlar.. Bu zamanda güzel bi işimiz var sükürler olsun
  • Bırakın karı falan bizim hakkımız olan zam oranından haber verin!!!
  • güzel haberleri okurken bile kaos havası estirmeye çalışanlara denk geliyoruz. güzele odaklanalım ve güzel işler çıkarmaya devam edelim. farkındalığınız düştüğünde kafanızı kaldırıp etrafınıza bir bakın. şükredelim ve yolumuza devam edelim. hak edilen ne varsa bize dönecektir zaten kimsenin hakkı kimsede kalmaz. saygılarımla.
  • Coenraad’dan donen top, simdi 10 numara Yelok aldi vurdu.....Top Ekside. Taraftar ayakta, tribunler cosuyor. Ust uste ataklar, ben son yillarda boyle bir mac gormedim.
  • biz thy tekniğe girmek için beklerken burada maaş farkına ağlamaktansa işiniz olduğuna dua edin :( teknik ne zaman teknisyen ilanı açacaksın?
  • Koş sevim koş yabancı pilotlarla , Türk pilotlar kavga ediyor...
  • O Zaman zammımı istiyorum lütfen , İlker Bey Teknik bu yıl nasıl çalıştı biliyorsunuz , hakkımızı verin beklemedeyiz teşekkür ederiz. Hayırlı görevler herkese.
  • YAŞASINNN THY

Türk Hava Yolları Ocak-Eylül dönemine ilişkin trafik rakamlarını açıkladı.

Eylül'de 6.7 milyon yolcu taşıyan THY, 9 ayda ise 51.6 milyon rakamına ulaştı.

THY açıklaması:

Türk Hava Yolları’nın Eylül ayı yolcu rakamları açıklandı; bayrak taşıyıcı sonbaharda yaz havası yaşıyor.

Bayrak taşıyıcı havayolu, 2017 yılının Eylül ayında 6.7 milyon yolcu taşıyarak geçen yılın aynı dönemine göre %13’lük bir artış yakaladı. Ocak- Eylül döneminde ise taşıdığı toplam 51.6 milyon yolcu ile en iyi ilk 9 ay performansını sergiledi.

İlk 9 ay ve Eylül ayı rakamlarına göre

Eylül 2017 döneminde

• Toplam doluluk Eylül ayında geçen yılın aynı dönemine göre 5.7 puan gibi önemli bir artışla %81.5, Dış Hat doluluk ise 6.1 puanlık artışla %81 olarak gerçekleşmiştir. (2015 Eylül Doluluk Oranı: %79.3)
• Temmuz ayında başlayan talepteki (ücretli yolcu kilometre) çift haneli hızlı büyüme %10’luk artış ile Eylül ayında da devam etti.Toplam Arz Edilen Koltuk Km (AKK),  geçen yılın aynı dönemine göre  %1,9 artarak 16.1 milyar seviyesine ulaştı.
• Eylül 2016’ya göre, taşınan yolcu sayısı %13 artarak 6.7 milyon yolcuya ulaşmıştır. 2015 Eylül ayı ile karşılaştırıldığında da yolcu sayısı %17, talep ise %21 artmıştır.
• Dıştan dışa transfer yolcu (transit yolcu) hariç tutulduğunda yurtdışı yolcu sayısında %30’luk artış yaşanmıştır.
• Bu ayda taşınan Kargo ve Posta hacmi geçen yılın aynı dönemine göre %25 artmıştır. Kargodaki bu büyümeye en fazla katkı yapan bölgeler %44 artış ile Orta Doğu ve %31 artış ile Avrupa olmuştur.
• Eylül ayında geçen yılın aynı dönemine göre tüm bölgelerde yolcu doluluk oranı artış göstermiştir. K.Amerika 10.3 puan, Uzak Doğu ise 6.3 puan artarak en fazla artış gösteren bölgeler olmuştur.

Ocak – Eylül 2017 döneminde

• Ocak-Eylül 2017 döneminde taşınan 51.6 milyon yolcu ile bugüne kadarki en yüksek ilk 9 ay yolcu rakamına ulaşıldı. Geçen yılın aynı dönemine göre talepte %5.9  yolcu sayısı ise %6.9 arttı.
• Toplam Yolcu doluluk oranı Ocak-Eylül döneminde 4.3 puanlık artış ile %79 olurken, Yurtdışı yolcu doluluğumuz 5 puana yakın artarak %78’e yükselmiştir
• Eylül ayındaki Kargo ve Posta hacmindeki güçlü hacim artışı ile birlikte Ocak-Eylül dönemindeki toplam taşınan hacim geçen seneye göre %27 artarak 810 bin tona yükselmiştir.

THY 9 aylık rakamları açıkladı

Yorumlar Tüm Yorumlar (56)

Fo ~ 7 yıl önce
Eee sonuç ? Şirket için alıntılarını döken o kadar insan hakkı *

Yanıtla

Kalan karakter 1000
08 ~ 7 yıl önce
Thy yöneticileri yine antalyada bir otelde toplanip kendilerini birer ikişer maaş ödüllendirirler kesin ne güzel be işler iyiyken paraları kendilerine dagıtiyorlar ki daha once oldu bu e kötü oluncada geri getir o zaman 15 temmuz sonrası mesela

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ne önemi var ~ 7 yıl önce
Ne kadar para odaklı dusunuyorsunuz. Zam zam zam! Şurda öncelik her zaman ekmek teknemizin,milli havayolumuzun başarısı. Bırakın yöneticilerimiz uygun gorduklerı zaman gereklı aksıyonları baslatırlar.. Bu zamanda güzel bi işimiz var sükürler olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yuru git ~ 7 yıl önce
Vur ensesine al lokmayi
Tk ~ 7 yıl önce
Özel hava yolu. Sadece Türk ismi kaldı gerisi bedevi.
Hakkımız olan zam ? ~ 7 yıl önce
Bırakın karı falan bizim hakkımız olan zam oranından haber verin!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ndi ~ 7 yıl önce
Kara geçince vercekler zaten o şekilde anlaşma imzaladık ya hatırlamıyor musunuz?
şirketimize sahip çıkalım ~ 7 yıl önce
güzel haberleri okurken bile kaos havası estirmeye çalışanlara denk geliyoruz. güzele odaklanalım ve güzel işler çıkarmaya devam edelim. farkındalığınız düştüğünde kafanızı kaldırıp etrafınıza bir bakın. şükredelim ve yolumuza devam edelim. hak edilen ne varsa bize dönecektir zaten kimsenin hakkı kimsede kalmaz. saygılarımla.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gole giden hucum ~ 7 yıl önce
Coenraad’dan donen top, simdi 10 numara Yelok aldi vurdu.....Top Ekside. Taraftar ayakta, tribunler cosuyor. Ust uste ataklar, ben son yillarda boyle bir mac gormedim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Eksi uykuda ~ 7 yıl önce
Sorularin uzerine bi 24 saat yatiyim dedi
işsiz teknisyen ~ 7 yıl önce
biz thy tekniğe girmek için beklerken burada maaş farkına ağlamaktansa işiniz olduğuna dua edin :( teknik ne zaman teknisyen ilanı açacaksın?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
.. ~ 7 yıl önce
Allah yardımcın olsun kısa sürede iş bulursun umarım. Ama işe girince senin de hakkın olanı vermezlerse sen de burda aynı isyanlarda bulunursun.
Söz ~ 7 yıl önce
Bunu ezikliğine bağlıyorum. Teknikte böylesi çalışamaz. Hepsi kardeşimdir.
expat ~ 7 yıl önce
Koş sevim koş yabancı pilotlarla , Türk pilotlar kavga ediyor...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Zammımı İstiyom ~ 7 yıl önce
O Zaman zammımı istiyorum lütfen , İlker Bey Teknik bu yıl nasıl çalıştı biliyorsunuz , hakkımızı verin beklemedeyiz teşekkür ederiz. Hayırlı görevler herkese.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
GÜL ~ 7 yıl önce
YAŞASINNN THY

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000