13 Ekim 2010, Çarşamba 12:55:14

THY 9 AYDA NELER YAPTI?

Türk Hava Yolları, Ocak-Eylül 2010 dönemine ilişkin trafik sonuçlarını açıkladı.
  • THY iyi gidiyor...tüm otoriteler, üyesi olduğumuz star all.. hepsinde bu bilgiler var.. bunlar için laf edeni ciddiye almamak lazım,cevap yazmayacagım.
  • öyle rakami kalemle kolaycan düzeltiverirler fesat düsünceleriniz icin bir SORU:TL deki sifirlari dami ayni düzelttiler? madem öyle o kalem sifirlari icat edende yokmudu???
  • BU RAKAMLAR GERÇEK Mİ, DEĞİL Mİ ? BİR DENETLEYEN YOK MU ALLAH AŞKINA ? KAĞIT-KALEM ELLERİNDE 2 PUAN EKLE, 5 PUAN EKLE...NASIL OLSA HERKES YİYOR .. AFİYET OLSUN !
  • ucak sayisi ile alakasi var adam doluluk oraninda artis diyor ucak sayisi kac tane olursa olsun bu da soru mu?
  • biribirinize hakaret ederek ikinizde ne tarz adamlar oldugunuzu gostermissiniz. Bu tur laf sokmalar yerine adam gibi bilimsel anektotlarinizi ortaya koyarsaniz vakit oldurmemis olursunuz. Biraz asin artik ya.
  • sormak lazim bu artis ile alinan ucak sayisi orani nedir? hergun yeni ucak geliyor bu kadar artis ile dogru oranti var mi arada? yoksa gelen ucak sayisina gore bu artisin hicbir anlamida olmayabilir
  • Ya sen şuna ben yabancı pilotu istediğim zaman kovarım , daha düşük maaş veririm , modern köleliği yerleştirmenin yolunu bulurum desene.Modern kölelik düzeni özür dilerim işletme dersi olarak verilmiyor.Bu arada Türkiye'de sendikaya inanmam 3 kuruşa adam sattıklarını çok gördüm , aynı bazı yöneticilerin veya siyasilerin koltuklarını satması gibi.Ama dikkat et kefenin cebi yoktur ve para sadece mürekkepli a4 kağıdıdır a benim akıllı kardeşim.Benden de sana bir atasözü gelsin:Abdal ata binince bey oldum sanır, şalgam aşa girince yağ oldum sanır.
  • bu kurumun devamlı gelirinde bahsediliyor ya gideri nedir
  • Ey planlamadan ve büyümeden bihaber cahil kardeşim! Eline hiç işletme kitabı geçmemiş olabilir. Bunun sorumlusu sen değilsin! Sana burada işletme dersi verecek değilim. Ama en azından Google Amca'ya da sorabilirdin! Onu da yapmıyorsan cahil cahil konuşup bayrak taşıyıcımıza leke sürmeye çalışma. Söz gümüşse sükut altındır. Gökkuşakçısındır kesin!!!
  • yabancı pılot ıle turk pılot arasındakı fark nedır. bilgili arkadaşlar yazarsa sevınırım.. tum havacılaara saygılar..
THY’nin Ocak-Eylül dönemi rakamları şöyle gerçekleşti:
 
“Yolcu Sayısı Ocak- Eylül 2009 döneminde 18,6 milyon iken, 2010 yılının aynı döneminde %17,8 artışla 21,9 milyon'a ulaşmış olup, Dış Hatlarda Business Class ve Dıştan Dışa Transfer Yolcu sayılarında da Ocak- Eylül 2009 dönemine kıyasla sırasıyla %31,8 ve %18,8 artış sağlanmıştır. 
  
Yolcu Doluluk oranı 3,4 puan artışla %74,2 olarak gerçekleşmiştir. 
 
Arzedilen Koltuk Km (AKK), Ocak- Eylül 2009 döneminde 41,2 milyar ken, 2010 yılının aynı döneminde %17,1 artarak 48,2 milyar'a, 
  
Ücretli Yolcu Km (ÜYK), Ocak- Eylül 2009 döneminde 29,2 milyar iken, 2010 yılının aynı döneminde %22,7 artarak 35,8 milyar'a, 
  
Konma Sayısı, Ocak- Eylül 2009 döneminde 157.375 iken, 2010 yılının aynı döneminde %15,8 artışla 182.184'e, 
  
Kargo-Posta, Ocak- Eylül 2009 döneminde 161.769 ton iken, 2010 yılının aynı döneminde %40,7 artışla 227.659 ton'a, 
 
yükselmiştir.” 
 
THY 9 AYDA NELER YAPTI?

Yorumlar Tüm Yorumlar (14)

Misafir ~ 13 yıl önce
THY iyi gidiyor...tüm otoriteler, üyesi olduğumuz star all.. hepsinde bu bilgiler var.. bunlar için laf edeni ciddiye almamak lazım,cevap yazmayacagım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
öyle rakami kalemle kolaycan düzeltiverirler fesat düsünceleriniz icin bir SORU:TL deki sifirlari dami ayni düzelttiler? madem öyle o kalem sifirlari icat edende yokmudu???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
BU RAKAMLAR GERÇEK Mİ, DEĞİL Mİ ? BİR DENETLEYEN YOK MU ALLAH AŞKINA ? KAĞIT-KALEM ELLERİNDE 2 PUAN EKLE, 5 PUAN EKLE...NASIL OLSA HERKES YİYOR .. AFİYET OLSUN !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
ucak sayisi ile alakasi var adam doluluk oraninda artis diyor ucak sayisi kac tane olursa olsun bu da soru mu?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
biribirinize hakaret ederek ikinizde ne tarz adamlar oldugunuzu gostermissiniz. Bu tur laf sokmalar yerine adam gibi bilimsel anektotlarinizi ortaya koyarsaniz vakit oldurmemis olursunuz. Biraz asin artik ya.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
sormak lazim bu artis ile alinan ucak sayisi orani nedir? hergun yeni ucak geliyor bu kadar artis ile dogru oranti var mi arada? yoksa gelen ucak sayisina gore bu artisin hicbir anlamida olmayabilir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Ya sen şuna ben yabancı pilotu istediğim zaman kovarım , daha düşük maaş veririm , modern köleliği yerleştirmenin yolunu bulurum desene.Modern kölelik düzeni özür dilerim işletme dersi olarak verilmiyor.Bu arada Türkiye'de sendikaya inanmam 3 kuruşa adam sattıklarını çok gördüm , aynı bazı yöneticilerin veya siyasilerin koltuklarını satması gibi.Ama dikkat et kefenin cebi yoktur ve para sadece mürekkepli a4 kağıdıdır a benim akıllı kardeşim.Benden de sana bir atasözü gelsin:Abdal ata binince bey oldum sanır, şalgam aşa girince yağ oldum sanır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
bu kurumun devamlı gelirinde bahsediliyor ya gideri nedir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Ey planlamadan ve büyümeden bihaber cahil kardeşim! Eline hiç işletme kitabı geçmemiş olabilir. Bunun sorumlusu sen değilsin! Sana burada işletme dersi verecek değilim. Ama en azından Google Amca'ya da sorabilirdin! Onu da yapmıyorsan cahil cahil konuşup bayrak taşıyıcımıza leke sürmeye çalışma. Söz gümüşse sükut altındır. Gökkuşakçısındır kesin!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
yabancı pılot ıle turk pılot arasındakı fark nedır. bilgili arkadaşlar yazarsa sevınırım.. tum havacılaara saygılar..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000