07 Mayıs 2011, Cumartesi 13:00:26

THY 8 UÇAK DAHA GETİRİYOR

THY Uçuş Eğitim Akademisi, uçak filosuna 8 adet Cessna daha ekliyor. Yeni alınan uçaklar çok yakında filoya dahil edilecek.
  • Doğru tespit arkadaşım, artık THY nin hızına kimse yetişemiyor. 60 uçaklı bir filo iken 2002 de 9 yıl sonrasında 200 uçaklık bir filoya sahip olacak. THY ye uçak gelmesi haber değeri taşıyan bir durum olmaktan çıkmıştır habercilik siteleri için. Durmak yok yola devam THY. Gurur duyuyorum çalışanın olarak.
  • Bir zamanlar THY filosuna katılan her uçağı anında yazarlardı? En son haberden bu yana 3-4 uçak daha getirildi ama hiç birinin haberi yapılmadı. Merak ettim de...
  • Yahu siz şaka mısınız? 8 tanecik eğitim uçağıyla seçim yatırımının ne alakası var? Bu uçaklarla toplasan 40 tane öğrenci uçsun. Halkın genelinin bu uçaklardan haberi bile olmaz. Karalamak için de bu kadar saçmalamayın. Bu konunun seçimle ne ilgisi var?
  • bu ülkeye çivi çakmamak lazım sence hepsi seçim yatırımıdır yuh yani iş ver seçim yatırımı uçak al seçim yatırımı nefes alıncada seçim yatırmı diyormusun barcelona eurolig m. united da seçim yatırmı değilmi tabi katolanyadan oy lazım
  • madem yeni başladınız, pişsin ağzıma düşsün demeyin , temelini öğrenin şu işin , artık pilot değil autopilot yetişiyo siz öyle olmayın ....Yrn bigün sağ koltuğa oturduğunuzda ne demek istediğimi anlarsınız ...
  • biraz bilin de konuşun, sallamayın... torpilli yok diyen yok ama oraya girmek için torpil falan gerekmiyor. Nitelikli ve psikomotor becerileriniz iyiyse, ufkunuz da açıksa başvurun ilana başvurun, kazanamamanız için bir neden yok!
  • thy uçuş akademisi bir efsanedir. giripde pilot olmuşlar vardır. ama artık efsane olduğu için giripde pilot olmak için insan üstü siyasi güçler gerektirir.
  • 1460 x 2 pounds. Daha ne diim??
  • EEE seçimler yaklaşıyor millete umut pompalamak lazım oylarını almak için.
  • Eskişehir'e gönderiyor beni THY eğitim için. O yüzden bana yaramayacak bu yeni Glass Cockpit yavrular.

2004 yılında kurulan ve 1 Mayıs 2006’da uçuş eğitimine başlayarak 4 Eylül 2007’de ilk mezunlarını veren THY Uçuş Akademisi, filosunu büyütmeye devam ediyor.

Halen filosunda 10’u Cessna 172S, 2’si Diamond 42 ve 2’si Mustang Citation jet olmak üzere 14 adet uçak bulunan THY Uçuş Akademisi, filosuna yeni uçaklar ekliyor.

THY’den edinilen bilgiye göre, 8 adet Cessna tipi eğitim uçağının çok yakında filoya katılacağı bildirildi.

Halen THY filosunda bulunan uçaklar ve özellikleri ise şöyle:

Cessna – 172 S NAV III

Koltuk: 2 + 2 Pilot
Havada Kalış: 05:30
Seyir Hızı: 123 KIAS
Menzil: 580Nm.
Motor Gücü: 180 Hp.
Servis Tavanı: 13.500ft.
Adet: 10

Diamond DA 42 Twin Star

Koltuk : 2 + 2 Pilot
Seyir Hızı: 155 KIAS
Menzil: 900 NM 
Motor Gücü: Max. power 99 kW (135 DIN-HP)
Servis Tavanı: 18.000ft.
Adet: 2

Mustang Citation Jet

Koltuk : 5 + 2 Pilot
Seyir Hızı: 250 KIAS
Menzil: 1150 NM
Motor Gücü: 1460 X 2 POUNDS
Servis Tavanı: 41.000ft.
Adet: 2

©AirportHaber.com ÖZEL

THY 8 UÇAK DAHA GETİRİYOR

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

Misafir ~ 13 yıl önce
Doğru tespit arkadaşım, artık THY nin hızına kimse yetişemiyor. 60 uçaklı bir filo iken 2002 de 9 yıl sonrasında 200 uçaklık bir filoya sahip olacak. THY ye uçak gelmesi haber değeri taşıyan bir durum olmaktan çıkmıştır habercilik siteleri için. Durmak yok yola devam THY. Gurur duyuyorum çalışanın olarak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Bir zamanlar THY filosuna katılan her uçağı anında yazarlardı? En son haberden bu yana 3-4 uçak daha getirildi ama hiç birinin haberi yapılmadı. Merak ettim de...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Yahu siz şaka mısınız? 8 tanecik eğitim uçağıyla seçim yatırımının ne alakası var? Bu uçaklarla toplasan 40 tane öğrenci uçsun. Halkın genelinin bu uçaklardan haberi bile olmaz. Karalamak için de bu kadar saçmalamayın. Bu konunun seçimle ne ilgisi var?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
bu ülkeye çivi çakmamak lazım sence hepsi seçim yatırımıdır yuh yani iş ver seçim yatırımı uçak al seçim yatırımı nefes alıncada seçim yatırmı diyormusun barcelona eurolig m. united da seçim yatırmı değilmi tabi katolanyadan oy lazım

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
madem yeni başladınız, pişsin ağzıma düşsün demeyin , temelini öğrenin şu işin , artık pilot değil autopilot yetişiyo siz öyle olmayın ....Yrn bigün sağ koltuğa oturduğunuzda ne demek istediğimi anlarsınız ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
biraz bilin de konuşun, sallamayın... torpilli yok diyen yok ama oraya girmek için torpil falan gerekmiyor. Nitelikli ve psikomotor becerileriniz iyiyse, ufkunuz da açıksa başvurun ilana başvurun, kazanamamanız için bir neden yok!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
thy uçuş akademisi bir efsanedir. giripde pilot olmuşlar vardır. ama artık efsane olduğu için giripde pilot olmak için insan üstü siyasi güçler gerektirir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
1460 x 2 pounds. Daha ne diim??

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
EEE seçimler yaklaşıyor millete umut pompalamak lazım oylarını almak için.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Eskişehir'e gönderiyor beni THY eğitim için. O yüzden bana yaramayacak bu yeni Glass Cockpit yavrular.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000