29 Kasım 2016, Salı 23:19:08

THY 8 uçağını wet lease kiralayacak

Türk Hava Yolları'nın 8 adet A330 tipi uçağını wet lease verme konusunda, İngiliz şirketi Cabot Aviation ile görüştüğü öğrenildi.
  • Sıkıntı her yerde.Pegasus Teknik'te kapatılıyor.Yöneticiler MyTechnic ile anlaşmış,Mart-Nisan aylarında tüm mühendislik ve teknik onlara devrediliyor.Mühendislerin tamamı ve MyTech’e geçmeyi kabul etmeyen teknisyenleri gönderecekler.Yenid direktör Ergün yurtdışında da firma arıyor outsource için.Yönetici kılıklı adamlar süpervizör olarak yerlerinde kalır,gerisine vur tekmeyi yapacaklar.Meslektaşlarını satacak kadar ahlak sahibi bunlar.
  • Uçakları kiralamak yetmez,gereksiz başkan ve müdürlükler var kapatın girsin. Hamdi başkan thy sampiyon
  • Havacılık her bilmem kaç senede düşüşe geçer derler ama düşerken yabancılar önce gider.. bırakın YABANCI hayranlığını. MİLLİ olun
  • Dünyada hangi bayrak taşıyıcı bir şirket boyle bir sey yapmış ; Yazık THY nin adını da iki paralık ettiler ..
  • bugün hisseler dip yaptı su an 4.80tl ve hala düşüyor 4tl yi görürüse alın
  • Bu wet dry lease şirket için iyi bir uygulama değil prestij kaybına neden olacak..Uçakların bir şekilde iadesi ,yabancıların sözleşme feshi ,60 yaş emekliliiği şirketi hem kısa hem orta ölçekte rahatlatacaktır.Avrupa ile de bozulan aramız maalesef 2017 yi de kaybetmemize neden olacaktır.İç dinamikler zaten bitmiş durumda.Bankaların eli araç ve ev dolmuş durumda.Şu anda jenga gibi yönetilen ekonomi alttan al üste koy mantığıyla büyüme hipnozu gibi gösterilmekte ancak en ufak bir dokunuşla yıkılma eğrisinde..Yakıt fiyatları deseniz opec kısma eğiliminde fiyatlar yükselme trendinde.Allah yardımcımız olsun bu kış zor geçecek...
  • Yere inen uçak sayısı 15 değil. Onlar son partiydi. Toplam 46 uçak yerde.
  • Islak kiralama mı oluyor. Kurutup kiralasalar olmaz mı? Ulan ettiniz ülkenin içine. Bugüne kadar istikrar diye yediniz zavallı Turkleri. İstikrar da yok baklım ne diyeceksiniz. Temel reisin işi zor artık.
  • BATMAKTAN KURTULDUK!!
  • thy hissleri 3 yıl önce 14tl iken şu anda dibi dördü 4.96!!! nerden nereye hayaldi boru oldu!!

Türk Hava Yolları (THY), Türk sivil havacılığının içinde bulunduğu sıkıntılı süreci az kayıpla atlatmak için çalışmalarını sürdürüyor.

Son olarak 13'ü geniş gövde (A330) 2'si dar gövde (B737) olmak üzere 15 uçağını yere indiren Türk Hava Yolları'nın İngiliz havacılık şirketi Cabot Aviation ile görüşme yaptığı öğrenildi.

Cabot Aviation ve THY arasındaki görüşmelerin, THY'nin 8 adet geniş gövdeli Airbus A330-200 tipi uçağının wet lease olarak kiralanması konusunu içerdiği belirtildi.

AirportHaber Haber Koordinatörü Murat Herdem, Ağustos ayındaki yazdığı köşesinde THY'nin zararını azaltmak adına bazı uçaklarını wet lease olarak kiralayabileceğini yazmıştı. 

Murat Herdem'in o yazısını okumak için tıklayın

©AirportHaber

THY 8 uçağını wet lease kiralayacak

Yorumlar Tüm Yorumlar (64)

Pegasus Teknik ~ 7 yıl önce
Sıkıntı her yerde.Pegasus Teknik'te kapatılıyor.Yöneticiler MyTechnic ile anlaşmış,Mart-Nisan aylarında tüm mühendislik ve teknik onlara devrediliyor.Mühendislerin tamamı ve MyTech’e geçmeyi kabul etmeyen teknisyenleri gönderecekler.Yenid direktör Ergün yurtdışında da firma arıyor outsource için.Yönetici kılıklı adamlar süpervizör olarak yerlerinde kalır,gerisine vur tekmeyi yapacaklar.Meslektaşlarını satacak kadar ahlak sahibi bunlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Perso el ~ 7 yıl önce
Uçakları kiralamak yetmez,gereksiz başkan ve müdürlükler var kapatın girsin. Hamdi başkan thy sampiyon

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Havacılık ~ 7 yıl önce
Havacılık her bilmem kaç senede düşüşe geçer derler ama düşerken yabancılar önce gider.. bırakın YABANCI hayranlığını. MİLLİ olun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yil olmus 2o16 ~ 7 yıl önce
Sen yabanci kaptan gibi olabilseydin ona ihtiyac olmazdi..Biraz özeleştiri yapnayi öğrenin. Biraz yere inin.
CPT. ~ 7 yıl önce
Azıcık haysiyetin olsun. Ne de çok kabuklu severmişsiniz.
YABANCI ~ 7 yıl önce
Yabancı kaptan gibi yada Bizim gibi Yabancı vardır. Asıl mesele Derdini ben çekeceksem Sefasınıda ben çekmekiliyim. Biz Bu TÜRK MİLLETİNİN neferiyiz arkadaş. Misafir agırlayacak lüksümüz yok. Önce BİZ BİZ BİZ.. Yoksa kaptanın ver eğitimi olsun bitsin. Fırsat bu fırsat MİLLİ olanlar sesinizi yükseltin. BİZİM YABANCIYA artık İHTİYACIMIZ YOK...
MİLLİ ~ 7 yıl önce
MİLLİ PİLOT HAMLESİ YAPILSIN...
X ~ 7 yıl önce
Dünyada hangi bayrak taşıyıcı bir şirket boyle bir sey yapmış ; Yazık THY nin adını da iki paralık ettiler ..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hisseler ~ 7 yıl önce
bugün hisseler dip yaptı su an 4.80tl ve hala düşüyor 4tl yi görürüse alın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Le Kaptan ~ 7 yıl önce
Bu wet dry lease şirket için iyi bir uygulama değil prestij kaybına neden olacak..Uçakların bir şekilde iadesi ,yabancıların sözleşme feshi ,60 yaş emekliliiği şirketi hem kısa hem orta ölçekte rahatlatacaktır.Avrupa ile de bozulan aramız maalesef 2017 yi de kaybetmemize neden olacaktır.İç dinamikler zaten bitmiş durumda.Bankaların eli araç ve ev dolmuş durumda.Şu anda jenga gibi yönetilen ekonomi alttan al üste koy mantığıyla büyüme hipnozu gibi gösterilmekte ancak en ufak bir dokunuşla yıkılma eğrisinde..Yakıt fiyatları deseniz opec kısma eğiliminde fiyatlar yükselme trendinde.Allah yardımcımız olsun bu kış zor geçecek...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yerde ki uçak ~ 7 yıl önce
Yere inen uçak sayısı 15 değil. Onlar son partiydi. Toplam 46 uçak yerde.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
zor ~ 7 yıl önce
bence kş boyunca bu bile az 40% altında uçan tüm uçakalr yere indirilmeli!
Wet lease ne ki ~ 7 yıl önce
Islak kiralama mı oluyor. Kurutup kiralasalar olmaz mı? Ulan ettiniz ülkenin içine. Bugüne kadar istikrar diye yediniz zavallı Turkleri. İstikrar da yok baklım ne diyeceksiniz. Temel reisin işi zor artık.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Wet-Dry ~ 7 yıl önce
Islak daha ağır geliyor, daha çok para ediyor. Kurutursan hafifler 5 para etmez..
Peki ~ 7 yıl önce
Wet lease karşılığında ne kullanılmasını önerirsiniz?
Yok ~ 7 yıl önce
Önerim yok.
Cvp ~ 7 yıl önce
Artık Temel yokki. Biraz geri kalmisin.
COK ŞÜKÜR ~ 7 yıl önce
BATMAKTAN KURTULDUK!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Nah ~ 7 yıl önce
Kurtulduk
hisse ~ 7 yıl önce
thy hissleri 3 yıl önce 14tl iken şu anda dibi dördü 4.96!!! nerden nereye hayaldi boru oldu!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000