28 Aralık 2013, Cumartesi 09:53:19

THY 7 ADET UÇAĞI KESİNLEŞTİRDİ

Türk Hava Yolları, Airbus’tan sipariş ettiği 7 adet opsiyonlu A321 neo siparişini kesine çevirdi. THY iki de yeni dış hat noktasına uçma kararı verdi.
  • yorumları okudum, ilk defa yazıyorum, profesyonel sayılırım...hayatım tüm havalimanlarında geçti ve ayrıca havayolu ağı bilgime güvenirim...öncelikle bir hat(mesela varna hattı) sadece TR'den gidecek yolcu için açılmaz, transit, kargo,siyaset vs çok şey rol oynar, THY Balkanlar ve Güneydoğu Avr'da %72 gibi anormal ciddi bir paya sahiptir...En büyük uçağımız B777 serisidir, bildiğim kadarı ile 3 adedi Hint havayolu Jet Airways'den kiralıktır, bir de Meridian'dan kiralık A330-300 bulunmaktadır.Koltuk tiplerinden anlaşılır, sadece belli parkurlarda hizmet veriyor,pilot ve kabin amiri ile birlikte...THY Yönetim'i-çok farklı hayat görüşünde olmamıza rağmen-tahminimin çok ötesinde Mükemmel bir iş çıkarmıştır, uçaklar bizim/kiralık(leasing/wet leasing)/ vs farketmez, bizim filomuzda demektir.Afrika atağı, inanılmaz rakamlara ve getirilere ulaşmıştır.Uluslararası ticaret yapan biri olarak,Afrika'da sömürge toprağı çok olan Fransa,Belçika,İngiliz havayollarını dağıttık sayılır.
  • Vallahi THY' nin butun rakamlari ortada, bundan onceki hukumetlerde havacilik nerdeydi, kac kisi Turkiyede senelik ucuyordu, Turkiyede toplam kac ucak vardi, bunun gibi bircok havacilik istatistigine siyaset meraklisi arkadaslar tekrar bakabilir.
  • En buyuk Ucagimiz 777 dir 340. Ucagi Geride birakti THY. 380 Degil de. 747 ve ya. 777. Almalarini. Cani gonulden istiyorum In sallah ucak yolculugumuz da sayin. Basbakanim a Deng Gelirsem Bunlari alinmasi icin kedisinden istiraham edecegim Devamli uzak. Yol ucuyorum. Allah nazardan saklasin. Kiymetli Idareciler ve kiymetli. Elemanlar. Sayesinde. Bu duruma geldi Hava. Yolumuz. Hepsine. Cenabi haktan. Basarilarin Devamini diliyorum. Saygilarimla. Lutfen yazdiklarimizida. Yayinlayin Kac sefer oldu yaziyorum yayinlamadi. Dunyanin obur ucunda yaziyorum Ucak. Uzmani ve NDT. Uzmani. Hawaii. USA
  • Çocuk musunuz arkadaşlar! Büyük uçak küçük uçak ( sanırım herkes kendi tipini öne çıkartmaya çalışıyor.
  • Lot'tan B787 ekipleriyle beraber kiralanacak diye duydum, bir gelisme var mi acaba?
  • ozellıkle varna seferlerını cok begendım... yazın ucuz tatılın tadını cıkarmak ıstıyenler ıcın bıcılmıs kaftan... ege de akdenızde kazıklanmaya son 1000 tl 5 yıldızlı otellerde tatıl yapma ımkanı dogacak... tebrikler
  • Adama bak ya.. en buyuk ucaginiz A340 diyo.. once sen 340 mi buyuk 777 mi onu öğren. :) a380 desen anlarim da 340 ne ya :) hem ucak tipi degismek o kadar kolay mi? Ucak alinca isin bitmiyo kardes.. y O ucallara ekip lazim.. egitimci lazim..
  • Duyulan bir yer varsa gider THY, kazanç kapısı Transit yolcu ve kargo diğerleri fasafiso Uç yiğidim uç (SAV) Muhammed PEYGAMBEİMİZİN dediği gibi insan oğlunun yaşadığı her yere müslümanlığı götür duysunlar ..................
  • Iyi haber canim sikiliyordu ilkbaharda Cotonou ya giderim. Pisti nasil herhalde runwayde fil ve kaplan falan olmaz.
  • 777 9x siparişi bekliyoruz

Türk Hava Yolları, Airbus’tan sipariş ettiği 7 adet opsiyonlu A321 neo siparişini kesine çevirdi. THY iki de yeni dış hat noktasına uçma kararı verdi.

Türk Hava Yolları, 2023 projeksiyonu çerçevesinde verdiği siparişlerini teslim almayı sürdürürken bir taraftan da yeni  siparişler açıklamaya devam ediyor.

THY daha önce opsiyonlu olarak duyurduğu 7 adet Airbus 321-200Neo siparişini kesine çevirdi. Uçakların 2018 yılında teslim alınacağı kaydedildi.

THY’den KAP’a yapılan bir başka açıklamada da iki yeni noktaya sefer düzenleneceği duyuruldu.THY’den yapılan açıklamada, “ Ortaklığımız Yönetim Kurulu'nca, uçak müsaitliğine ve izinlere bağlı olarak Bulgaristan'ın Varna ve Benin'in Cotonou şehirlerine tarifeli yolcu seferleri başlatılmasına karar verilmiştir” denildi.

THY 7 ADET UÇAĞI KESİNLEŞTİRDİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (34)

memobig34 ~ 10 yıl önce
yorumları okudum, ilk defa yazıyorum, profesyonel sayılırım...hayatım tüm havalimanlarında geçti ve ayrıca havayolu ağı bilgime güvenirim...öncelikle bir hat(mesela varna hattı) sadece TR'den gidecek yolcu için açılmaz, transit, kargo,siyaset vs çok şey rol oynar, THY Balkanlar ve Güneydoğu Avr'da %72 gibi anormal ciddi bir paya sahiptir...En büyük uçağımız B777 serisidir, bildiğim kadarı ile 3 adedi Hint havayolu Jet Airways'den kiralıktır, bir de Meridian'dan kiralık A330-300 bulunmaktadır.Koltuk tiplerinden anlaşılır, sadece belli parkurlarda hizmet veriyor,pilot ve kabin amiri ile birlikte...THY Yönetim'i-çok farklı hayat görüşünde olmamıza rağmen-tahminimin çok ötesinde Mükemmel bir iş çıkarmıştır, uçaklar bizim/kiralık(leasing/wet leasing)/ vs farketmez, bizim filomuzda demektir.Afrika atağı, inanılmaz rakamlara ve getirilere ulaşmıştır.Uluslararası ticaret yapan biri olarak,Afrika'da sömürge toprağı çok olan Fransa,Belçika,İngiliz havayollarını dağıttık sayılır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kanada ~ 10 yıl önce
Vallahi THY' nin butun rakamlari ortada, bundan onceki hukumetlerde havacilik nerdeydi, kac kisi Turkiyede senelik ucuyordu, Turkiyede toplam kac ucak vardi, bunun gibi bircok havacilik istatistigine siyaset meraklisi arkadaslar tekrar bakabilir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
En buyuk Ucagimiz 777 dir 340. Ucagi Geride birakti THY. 380 Degil de. 747 ve ya. 777. Almalarini. Cani gonulden istiyorum In sallah ucak yolculugumuz da sayin. Basbakanim a Deng Gelirsem Bunlari alinmasi icin kedisinden istiraham edecegim Devamli uzak. Yol ucuyorum. Allah nazardan saklasin. Kiymetli Idareciler ve kiymetli. Elemanlar. Sayesinde. Bu duruma geldi Hava. Yolumuz. Hepsine. Cenabi haktan. Basarilarin Devamini diliyorum. Saygilarimla. Lutfen yazdiklarimizida. Yayinlayin Kac sefer oldu yaziyorum yayinlamadi. Dunyanin obur ucunda yaziyorum Ucak. Uzmani ve NDT. Uzmani. Hawaii. USA

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Çocuk musunuz arkadaşlar! Büyük uçak küçük uçak ( sanırım herkes kendi tipini öne çıkartmaya çalışıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
mehmet ~ 10 yıl önce
Lot'tan B787 ekipleriyle beraber kiralanacak diye duydum, bir gelisme var mi acaba?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
le bulgaria ~ 10 yıl önce
ozellıkle varna seferlerını cok begendım... yazın ucuz tatılın tadını cıkarmak ıstıyenler ıcın bıcılmıs kaftan... ege de akdenızde kazıklanmaya son 1000 tl 5 yıldızlı otellerde tatıl yapma ımkanı dogacak... tebrikler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Vergi ~ 10 yıl önce
Varna'ya uçak ne kadar ucuz tatil imkanı sunabilir. 3. Havaalanında dış hat gidiş ayakbastı ücreti 20 Avro olacak. İstanbul'dan Varna otobüsle 20 Avro zaten. Ucuzluğun peşinde koşan adam Varna'ya zaten otobüsle gider. Bu hat iş adamı v.s. ile transit yolcuya faydalı olur kanaatindeyim.
x ~ 10 yıl önce
Adama bak ya.. en buyuk ucaginiz A340 diyo.. once sen 340 mi buyuk 777 mi onu öğren. :) a380 desen anlarim da 340 ne ya :) hem ucak tipi degismek o kadar kolay mi? Ucak alinca isin bitmiyo kardes.. y O ucallara ekip lazim.. egitimci lazim..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
APRONCU ~ 10 yıl önce
Duyulan bir yer varsa gider THY, kazanç kapısı Transit yolcu ve kargo diğerleri fasafiso Uç yiğidim uç (SAV) Muhammed PEYGAMBEİMİZİN dediği gibi insan oğlunun yaşadığı her yere müslümanlığı götür duysunlar ..................

Yanıtla

Kalan karakter 1000
THY ~ 10 yıl önce
Iyi haber canim sikiliyordu ilkbaharda Cotonou ya giderim. Pisti nasil herhalde runwayde fil ve kaplan falan olmaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
777 9x siparişi bekliyoruz

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000