19 Ağustos 2016, Cuma 23:06:32

THY 656 milyon zarar açıkladı

Türk Hava Yolları, Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) Ocak-Haziran dönemine ilişkin finansal sonuçları açıkladı.
  • Hostese 7000 lira, pilota 15000, kaptana 30000 lira yöneticiler artık bilmem kaç bin lira. Böyle bir dünya var mı? Biz petrol zengini Körfez Ülkelerimiyiz yoksa dünya devi ABD'mi. ABD'de kişi başı gelir ortalama 53000 dolar Türkiye'de 10000 dolar ama bakıyorsun pilotlarımız Amerikan pilotlarının standartlarında maaş alıyorlar. THY yöneticileri eğer kendi şirketleri olsa bu kadar bol keseden dağıtabilirlermiydi acaba. Şu ülkede aynı işi para bile almadan yapacak milyon tane insan var, uçuş eğitimi almış havacılık sevdalısı nitelikli yüzlerce binlerce genç var. Milletin parasını bol keseden saçıp savurmayın, tüyü bitmemiş yetimin hakkıyla birilerini zengin etmeyin!!!
  • Bilmediğim için soruyorum : - Her sene zarar eden bu şirket neden özelleştirilmedi bugüne kadar ? - Bu zararlar kimden çıkıyor ? - Özelleştirilirse rekabet artmaz mı ve bu sayede vatandaşların daha ucuza bilet alma imkanı olmaz mı ?
  • Darbeden beri facebooktan hükümeti yalayan, akşama kadar bomboş oturan kitle müdür olacakmış, hemen vekalete atandılar, bakınız işletme ve yurtdışı. Yalayın yalayın, yalama sırası başkasına geldiğinde sizin de haberlerinizi alacağız boş insanlar
  • Bütün kabin kokpiti işten çıkarın uçakların hepsini geri verin... gn müdürlükte çalışan torpillilerin sayısını arttırın o zaman dünyada bir ilk olur oda yer çalışanlarıyla para kazanmaya çalışan uçağı kokpiti kabini olmayan bir havayolu şirketi..Bir başarı hikayesi olur
  • O kadar sponsorluk olursa olacağı bu şimdi işten çıkartma yapıyo işten adam çıkartacağına otursun ben ne yapıyorumda ülkemin parasını barcelona m.united gibi takımlara veriyorum diye düşün reklam amaçlı yaptıkları herşey boşa çıktı
  • Taşeronun maaşlarını keser bunlar.
  • Globalliy losssss.
  • Dünkü çocuklar A.Olmuştur ile E.A.Göze'ye herşeyi emanet ederseniz sonuç bu olur. Önceden de defaatle söylediğimiz gibi bu iki isim maalesef iyi niyetli olsalar bile işi bilmiyorlar. Yurtdışında 2 sene çalışıp, acentelerle görüşseler, rakip havayolları neler yapıyor inceleseler böyle olmazdı. Oturdukları yerden gelir yönetimi anca bu kadar oluyor. Yazık oldu şirkete.
  • yorumlar çok acımazısıca.aynı personelle,müdür,başkan yönetici kadrosuyla geçen sene rekor kar edilmedi mi? bir anda yöneticiler akıl tutulması mı yaşadı da böyle zarar ortaya çıktı? zararın tüm sebebi ülkemiz üzerine oynanan oyunlardan şirketin misliyle nasibini almasıdır..o bombalar patlamasaydı,bu istikrarsız ortam ortaya çıkmasaydı şimdi geçen senekı rekor karı katladığımız konuşuluyordu..kimse turkıye ye gelmek ıstemıyor,bırakı tatıle gezmeye gelmeyı aktrma için bile tercıh etmıyorlar..sorun bu..
  • Ilker aycı sen bari kripto taktıgını yeme. Usta ya sahıp cıkıp mılletın hakkını artık mıllete teslım etmek ıstıyorsan soyelyecegım yerlerın yonetıcı/mudur kadrosunu arastırıver sonra temızlersın ıns. Singapur,marsilya,MOMBASA,houston,Salzburg,Friedrichshafen. Baştan savmadan bu adanmaları arastırınız. ülkeyı,milleti,reisi bu kriptolara satmayın! bakın hepsinin altından neler çıkacak neler? bu arada imam hatipte okumuş bu canım deyip umarsamadıklarınız hüseyin çelik,suat kılıç,bülent arınç,ahmet davutoglu,şaban dişli,nihat zeybekcı,veysı kaynak,aziz duran ve diğer kocakafalıalr oldu. selam ve dua ile Allahyardımcınız olsun .

Türk Hava Yolları, Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) Ocak-Haziran dönemine ilişkin finansal sonuçları açıkladı.

Açıklanan rakamlara göre THY, 656 milyon dolar zarar etti. THY'nin geçtiğimiz yıl aynı dönemdeki kârı 661 milyon dolar olarak açıklanmıştı.

THY 656 milyon zarar açıkladı

Yorumlar Tüm Yorumlar (107)

Millet ~ 8 yıl önce
Hostese 7000 lira, pilota 15000, kaptana 30000 lira yöneticiler artık bilmem kaç bin lira. Böyle bir dünya var mı? Biz petrol zengini Körfez Ülkelerimiyiz yoksa dünya devi ABD'mi. ABD'de kişi başı gelir ortalama 53000 dolar Türkiye'de 10000 dolar ama bakıyorsun pilotlarımız Amerikan pilotlarının standartlarında maaş alıyorlar. THY yöneticileri eğer kendi şirketleri olsa bu kadar bol keseden dağıtabilirlermiydi acaba. Şu ülkede aynı işi para bile almadan yapacak milyon tane insan var, uçuş eğitimi almış havacılık sevdalısı nitelikli yüzlerce binlerce genç var. Milletin parasını bol keseden saçıp savurmayın, tüyü bitmemiş yetimin hakkıyla birilerini zengin etmeyin!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Vatandaş ~ 8 yıl önce
Bilmediğim için soruyorum : - Her sene zarar eden bu şirket neden özelleştirilmedi bugüne kadar ? - Bu zararlar kimden çıkıyor ? - Özelleştirilirse rekabet artmaz mı ve bu sayede vatandaşların daha ucuza bilet alma imkanı olmaz mı ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
diğer bi vatandaş ~ 8 yıl önce
Öncelikle THY bu seneki siyasi karmaşalar ve terör saldırıları yaşanana kadar zarar değil yüksek seviyelerde kar eden ve hızla büyüyen bir şirkettir.İkinci olarak özelleştilirse dahi Low-cost bir şirket olmadı için yolcuya sunduğu imkanların ve hizmetlerin karşılığında bilet fiyatları yine bu seviyelerde kalacaktır THY'yi Pegasus'la falan bir tutmayın yani zaten AnadoluJet bu yüzden kuruldu.
Sosyal medya ~ 8 yıl önce
Darbeden beri facebooktan hükümeti yalayan, akşama kadar bomboş oturan kitle müdür olacakmış, hemen vekalete atandılar, bakınız işletme ve yurtdışı. Yalayın yalayın, yalama sırası başkasına geldiğinde sizin de haberlerinizi alacağız boş insanlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Muhasebe ~ 8 yıl önce
Bunlar muhasebe müdürlükleri sanırım? Yıllardır muhsebede Çalışırım hayretle izliyorum olanları.tecrübeli bilgili müdürler gitti yerine tek özelliği akepeli olmak olan işe yaramazlar geliyor. Vah ki ne vah thyye. Boş kalan bölümler içinde millet birbirini yiyor içerde.iftiralar gırla gidiyor.isim vermemek için zor tutuyorum kendimi.genelmüdürlük muhasebedekiler birbirini ispiyonluyor
Yollayın herkesi ~ 8 yıl önce
Bütün kabin kokpiti işten çıkarın uçakların hepsini geri verin... gn müdürlükte çalışan torpillilerin sayısını arttırın o zaman dünyada bir ilk olur oda yer çalışanlarıyla para kazanmaya çalışan uçağı kokpiti kabini olmayan bir havayolu şirketi..Bir başarı hikayesi olur

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gürkan ~ 8 yıl önce
O kadar sponsorluk olursa olacağı bu şimdi işten çıkartma yapıyo işten adam çıkartacağına otursun ben ne yapıyorumda ülkemin parasını barcelona m.united gibi takımlara veriyorum diye düşün reklam amaçlı yaptıkları herşey boşa çıktı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Fatihli ~ 8 yıl önce
Taşeronun maaşlarını keser bunlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Baska? ~ 8 yıl önce
Globalliy losssss.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
olmuştur-göze ~ 8 yıl önce
Dünkü çocuklar A.Olmuştur ile E.A.Göze'ye herşeyi emanet ederseniz sonuç bu olur. Önceden de defaatle söylediğimiz gibi bu iki isim maalesef iyi niyetli olsalar bile işi bilmiyorlar. Yurtdışında 2 sene çalışıp, acentelerle görüşseler, rakip havayolları neler yapıyor inceleseler böyle olmazdı. Oturdukları yerden gelir yönetimi anca bu kadar oluyor. Yazık oldu şirkete.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
objective yorum ~ 8 yıl önce
yorumlar çok acımazısıca.aynı personelle,müdür,başkan yönetici kadrosuyla geçen sene rekor kar edilmedi mi? bir anda yöneticiler akıl tutulması mı yaşadı da böyle zarar ortaya çıktı? zararın tüm sebebi ülkemiz üzerine oynanan oyunlardan şirketin misliyle nasibini almasıdır..o bombalar patlamasaydı,bu istikrarsız ortam ortaya çıkmasaydı şimdi geçen senekı rekor karı katladığımız konuşuluyordu..kimse turkıye ye gelmek ıstemıyor,bırakı tatıle gezmeye gelmeyı aktrma için bile tercıh etmıyorlar..sorun bu..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ILKER AYCI ~ 8 yıl önce
Ilker aycı sen bari kripto taktıgını yeme. Usta ya sahıp cıkıp mılletın hakkını artık mıllete teslım etmek ıstıyorsan soyelyecegım yerlerın yonetıcı/mudur kadrosunu arastırıver sonra temızlersın ıns. Singapur,marsilya,MOMBASA,houston,Salzburg,Friedrichshafen. Baştan savmadan bu adanmaları arastırınız. ülkeyı,milleti,reisi bu kriptolara satmayın! bakın hepsinin altından neler çıkacak neler? bu arada imam hatipte okumuş bu canım deyip umarsamadıklarınız hüseyin çelik,suat kılıç,bülent arınç,ahmet davutoglu,şaban dişli,nihat zeybekcı,veysı kaynak,aziz duran ve diğer kocakafalıalr oldu. selam ve dua ile Allahyardımcınız olsun .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
süzgeç ~ 8 yıl önce
bu tip hedef göstermeler hoş değil , yüzde 500 emin olman lazım böyle bir şey yazabilmen için
.. ~ 8 yıl önce
Emin olmayı bırakın, saydıklarını tanımıyordur bile.
~ 8 yıl önce
Kesinlikle katiliyorum Tum Almanya meydanlari,ingiltere ozellikle afrika arastirilsin

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000