03 Temmuz 2010, Cumartesi 12:43:29

THY, 6 YENİ HAT AÇIYOR

Türk Hava Yolları, SPK'ya yaptığı açıklamada 6 yeni hat açılımı gerçekleştireceğini duyurdu.
  • yıllardır çektiğimiz çileler yeter..aktarmalı uçuşlardan bıkmıştık...inşallah fiyatı da uygun olur..teşekkürler THY...
  • Toulouse cok guzel bir haber, tesekkurler
  • Artık Toulouse a direk uçmak istiyoruz.. Bu çok sevindirici bir haber.. THY teşekkürler...
  • TOULOUSE GÜZEL BİR SEÇİM
  • Edremit Ankara seferleri cok olunlu. Ancak, Istanbul-Edremit seferleri nicin dusunulmez. Atlasjet bu hatta geceyarisi iki ucagi %100 kapasite ile ucuruyordu.
  • Guzel secimler. Varna, Novosibirsk ne zaman geliyor?
  • Hepsi çok iyi de gecikmelere de bir çare bulunsa. Son üç aydır her hafta yurtiçi veya yurtdışı uçuyorum daha hiç vaktinde kalkışa rastlamadım. Zannedrim bağlantı uçağı sorununu THY çözemedi. Bu zamanla ciddi yolcu memnuniyetsizliği yaratan bir sorun. Dikkat edilmeli
  • önce elinizdeki seferler için sağlıklı hizmet verinde sonra açarsınız yeni hatları perşembe ve cuma günü akşam trafiği felç oldu kalan bagajlar hemen hemen rötarsız kalkan uçak yok uçakların çoğuda ekip bekledi uçakları uçurmaya ekip bulamıyorsunuz yeni hatlar açıyorsunuz
  • şirketimizin büyümesi, milletimizin ileriye gitmesi göğsümüzü kabartıyor. aman dikkat üstyapı büyürken altyapıyı es geçmeyin.(personelin mesai saatlerini aşmayarak, tatil günlerinde göreve çağırmayarak, planlanan görevlere sadık kalarak, yani personeli fiziksel ve mental olarak taze tutarak uçuş emniyetini aksatmayın)
  • bu hatların hepside tutar. cok mantıklı bravo

Türk Hava Yolları dün akşam saatlerinde Sermaye Piyasası Kurulu'na yaptığı açıklamasında 6 yeni hat açacağını duyurdu.

Türk Hava Yolları'nın SPK'ya yaptığı açıklamada belirttiği yeni hatlar şöyle;

Ortaklığımız Yönetim Kurulu'nca, 2010 Yılı yaz tarifesi içerisinde Filo müsaitliğine bağlı olarak, Ankara-Körfez(Edremit)-Ankara seferlerine başlanmasına karar verilmiştir.

Ortaklığımız Yönetim Kurulu'nca 2011 Yılı içerisinde Filo müsaitliğine ve sivil havacılık izinlerine bağlı olarak, İstanbul-Valensiya-İstanbul seferlerine başlanmasına karar verilmiştir.

Ortaklığımız Yönetim Kurulu'nca 2011 Yılı içerisinde Filo müsaitliğine ve sivil havacılık izinlerine bağlı olarak, İstanbul-Malaga-İstanbul seferlerine başlanmasına karar verilmiştir.

Ortaklığımız Yönetim Kurulu'nca 2010-2011 Yılı kış tarifesi içerisinde uçak müsaitliğine bağlı olarak, İstanbul-Guangzhou-İstanbul seferlerine başlanmasına karar verilmiştir.

Ortaklığımız Yönetim Kurulu'nca 2011 Yılı içerisinde uçak müsaitliğine bağlı olarak, İstanbul-Manila-İstanbul seferlerine başlanmasına karar verilmiştir.

Ortaklığımız Yönetim Kurulu'nca 2011 Yılı içerisinde Filo müsaitliğine ve sivil havacılık izinlerine bağlı olarak, İstanbul-Toulouse-İstanbul seferlerine başlanmasına karar verilmiştir.

THY, 6 YENİ HAT AÇIYOR

Yorumlar Tüm Yorumlar (27)

Misafir ~ 13 yıl önce
yıllardır çektiğimiz çileler yeter..aktarmalı uçuşlardan bıkmıştık...inşallah fiyatı da uygun olur..teşekkürler THY...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Toulouse cok guzel bir haber, tesekkurler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Artık Toulouse a direk uçmak istiyoruz.. Bu çok sevindirici bir haber.. THY teşekkürler...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
TOULOUSE GÜZEL BİR SEÇİM

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Edremit Ankara seferleri cok olunlu. Ancak, Istanbul-Edremit seferleri nicin dusunulmez. Atlasjet bu hatta geceyarisi iki ucagi %100 kapasite ile ucuruyordu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Guzel secimler. Varna, Novosibirsk ne zaman geliyor?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Hepsi çok iyi de gecikmelere de bir çare bulunsa. Son üç aydır her hafta yurtiçi veya yurtdışı uçuyorum daha hiç vaktinde kalkışa rastlamadım. Zannedrim bağlantı uçağı sorununu THY çözemedi. Bu zamanla ciddi yolcu memnuniyetsizliği yaratan bir sorun. Dikkat edilmeli

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
önce elinizdeki seferler için sağlıklı hizmet verinde sonra açarsınız yeni hatları perşembe ve cuma günü akşam trafiği felç oldu kalan bagajlar hemen hemen rötarsız kalkan uçak yok uçakların çoğuda ekip bekledi uçakları uçurmaya ekip bulamıyorsunuz yeni hatlar açıyorsunuz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
şirketimizin büyümesi, milletimizin ileriye gitmesi göğsümüzü kabartıyor. aman dikkat üstyapı büyürken altyapıyı es geçmeyin.(personelin mesai saatlerini aşmayarak, tatil günlerinde göreve çağırmayarak, planlanan görevlere sadık kalarak, yani personeli fiziksel ve mental olarak taze tutarak uçuş emniyetini aksatmayın)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
bu hatların hepside tutar. cok mantıklı bravo

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000